Väinönkatu 15 H, 80.0 m2

3 huonetta, keittiö, 2 kylpyhuonetta, sauna,lasitettu terassi ja oma piha-alue

293000.00 €

Velaton myyntihinta 293000.00 €

Kysy lisää:

Mari Valkeinen
040 7462502
mari.valkeinen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaupungin keskustassa v. 2013 valmistuneessa hyvinhoidetussa taloyhtiössä, omalla n.20 m2 pihalla, sekä lasitetulla terassilla varustettu läpitalon avara kolmio. Unelmiesi keskustakotisi on totta. Turvallinen sisäpiha, jossa lapsille leikkipaikka, vanhempaa väkeä unohtamatta. Pääset asuntoon hissillä tai pihan puolelta suoraan omasta rappukäytävästä, kummassakaan ei liikuntaesteita. Sopii mainiosti myös apuvälineitä käyttävälle tai lapsiperheelle. Tämä asunto on uniikki monessakin suhteessa. Huonekorkeus parhaimmillaan 3,25 m. Miellyttävä, koko asunnon kattava vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto on tätä päivää. Ajaton värimaailma ja toimiva keittiö sekä kaksi kylpyhuonetta. Toinen saunan yhteydessä ja toisessa paikka pesutornille. Mielenkiintoinen pohjaratkaisu. Asunto on rauhallinen, sillä seinänaapureita ei ole. Hissi vie lämpimään autohalliin, jossa oma, sähköauton latauspistokkeella varustettu autopaikka ( vh. 23.000 EUR ) Lisätiedot ja esittelyt Mari Valkeinen 040 746 2502.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

80.0 m2

Kokonaispinta-ala

80.0

Kuvaus

Kaupungin keskustassa v. 2013 valmistuneessa hyvinhoidetussa taloyhtiössä, omalla n.20 m2 pihalla, sekä lasitetulla terassilla varustettu läpitalon avara kolmio. Unelmiesi keskustakotisi on totta. Turvallinen sisäpiha, jossa lapsille leikkipaikka, vanhempaa väkeä unohtamatta.
Pääset asuntoon hissillä tai pihan puolelta suoraan omasta rappukäytävästä, kummassakaan ei liikuntaesteita. Sopii mainiosti myös apuvälineitä käyttävälle tai lapsiperheelle.
Tämä asunto on uniikki monessakin suhteessa. Huonekorkeus parhaimmillaan 3,25 m. Miellyttävä, koko asunnon kattava vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto on tätä päivää. Ajaton värimaailma ja toimiva keittiö sekä kaksi kylpyhuonetta. Toinen saunan yhteydessä ja toisessa paikka pesutornille. Mielenkiintoinen pohjaratkaisu. Asunto on rauhallinen, sillä seinänaapureita ei ole. Hissi vie lämpimään autohalliin, jossa oma, sähköauton latauspistokkeella varustettu autopaikka ( vh. 23.000 EUR )
Lisätiedot ja esittelyt Mari Valkeinen 040 746 2502.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Myydään myös lämpimästä autohallista autohallipaikka ( osakkeet 9798-9816 ), jossa sähköauton latauspistoke. Vh. 23.000 euroa. Latauspiste asennettu v. 2018, muutostyön yhteydessä on tehty käyttö-, korjaus- ja kunnossapitovastuista sopimus. Osakkeen omistaja on velvollinen siirtämään tämän sopimuksen velvoitteet sellaisenaan osakkeenmyynnin yhteydessä uudelle omistajalle
.

Keittiön varusteet

Valkoiset kaapistot, mdf-työtasot, jääkaappi, pakastin, keraaminen liesi, erillisuuni, astianpesukone.
Lisäksi erillinen työtaso, jossa vetolaatikoita.

Kylpyhuone

Pesuhuone, jossa suihku omassa syvennyksessään, wc-istuin.
Lisäksi kylpyhuone, jossa suihkun lisäksi paikka pesutornille ja wc-istuin.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

tasakatto/kumibetonikermi

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2013

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

293000.00

Asuntojen lukumäärä

1

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Harjunportti

Huoltoyhtiö

Jarmo Paloniemi Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Lattia

Lattiat: olohuone, makuuhuoneet ja eteinen tammiparkettia, keittiö vinyyli, kylpyhuoneet laatoitettu.
Seinät asuintiloissa maalattu, kylpyhuoneet laatoitettu.

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/6

Rakennusmateriaali

Teräsbetoni