Väinölänkuja 1 as, 83.0 m2

3h, keittiö, sauna, ph, 2*wc, parveke

116379.29 €

Velaton myyntihinta 119900.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Viihtyisällä ja lunnonläheisellä Väinölän asuinalueella, lähellä Jyväsjärven Rantaraittia ja Jyskänvuoren ulkoilupolkuja siistikuntoinen kaksikerroksinen rivitalo kolmio. Huoneistoa on huolella remontoitu ja rakenteita modernisoitu, ajan arkkitehtuuria kunnioittaen ja säilyttäen, esim kattoikkuna, eteisen lasiovi. Moderniin funkkistyyliin sisustettu, mm. mosaiikkilaatat portaikossa, rosteriset kodinkoneet keittiössä. Asunnolla myös aurinkoisen takapihan lisäksi parveke, mihin käynti yläkerran olohuoneesta. Erinomainen hinta-laatusuhde ja uniikki kohde. Tule, näe ja ihastu! Ota yhteyttä ja sovi esittely: Kim Särkkä 0503073811

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

83.0 m2

Kokonaispinta-ala

83.0

Kuvaus

Viihtyisällä ja lunnonläheisellä Väinölän asuinalueella, lähellä Jyväsjärven Rantaraittia ja Jyskänvuoren ulkoilupolkuja siistikuntoinen kaksikerroksinen rivitalo kolmio.

Huoneistoa on huolella remontoitu ja rakenteita modernisoitu, ajan arkkitehtuuria kunnioittaen ja säilyttäen, esim kattoikkuna, eteisen lasiovi.

Moderniin funkkistyyliin sisustettu, mm. mosaiikkilaatat portaikossa, rosteriset kodinkoneet keittiössä. Asunnolla myös aurinkoisen takapihan lisäksi parveke, mihin käynti yläkerran olohuoneesta.

Erinomainen hinta-laatusuhde ja uniikki kohde. Tule, näe ja ihastu!
Ota yhteyttä ja sovi esittely: Kim Särkkä 0503073811

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Asunnossa 2012-2013 lisätty tuuletusikkunoihin korvausilmaventtiilit. 2014 asunnossa osittainen sähkösaneeraus, jolloin mm. sähköpistorasioiden ja valaisinpisteiden maadoitustyöt sekä osa valaisimista uusittu. 2018 varastossa uusittu eristevillat, nostettu seinärakenteet irti maasta sekä tiivistetty rakenteita ilmanvaihdon parantamiseksi. 2018 asunnon ilmanvaihtoa tasapainotettu sekä tehty keittiöön oma säätökytkin katolla olevalle asuntokohtaiselle huippuimurille.

Keittiön varusteet

Tyylikäs ja avoin keittiö kattoikkunalla, missä rosteriset kodinkoneet, valkoiset kaapistot sekä välitila laatta. Varusteet: erillisliesi, uuni, jääkaappi/ pakastin ja liesituuletin. 2017 asunnon liesituulettimen moottori vaihdettu uuteen.

Kylpyhuone

Wc:t lattiat laattaa, seinät maalattu/ tapetoitu. Wc-istuin, allaskaapisto, peili.
Kph: Seinät ja lattia laattaa, suihku, pesukoneliitäntä sekä kuivauspatteri. Kylpyhuone remontoitu 2012-2013, jolloin lisätty sähköinen lattialämmitys. 2016 taloyhtiön käyttövesiputkistojen uusinnan yhteydessä asuntoon uusittu kylpyhuoneen vesikalusteet sekä lisätty lämmitetty pyyhekuivausteline.

Kattotyyppi

tasa/huopa

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1973

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

116379.29

Asuntojen lukumäärä

6

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kulmatalo

Huoltoyhtiö

Alvar Myllymäki Tili- ja isännöitsijätoimisto A Myllymäki Ky

Lattia

Lattiat alakerran makuuhuoneessa ja eteisessä laattaa muualla laminaattia. Seinät maalattu/tapetoitu. Alakerrassa eteisen, käytävän, portaiden alusen ja makuuhuoneen lattiat sekä portaiden pinnat uusittu 2012-2013.

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

2/2

Rakennusmateriaali

puu