Vahverontie 2 A, 75.0 m2

3 huonetta, keittiö, kph, sauna

78000.00 €

Velaton myyntihinta 78000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Valoisa rivitalohuoneisto rauhallisella sijainnilla. Rivitalohuoneistossa on hyvä pohjaratkaisu. Kaksi makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassaan sisäänkäynnin vieressä. Valoisassa ja tilavassa olohuoneessa on hyvin tilaa isommallekin sohvaryhmälle. Olohuone yhdistyy keittiön kanssa yhdeksi isoski tilaksi. Keittiön ikkunan alla on tilaa ruokapöydälle. Vaatehuone sekä huoneiston oma sauna lisäävät asumismukavuutta. Omalla terassilla pääsee nauttimaan esimerkiksi kesäisellä säällä grillaamisesta ja auringosta. Lähikauppa on Mäyrämäessä, kävelymatkan päässä. Keltinmäessä sijaitsevat muun muassa kirjasto, päiväkodit, koulu sekä liikuntapuistot. Asunnon lähellä on kotalammen toiminta- ja koirapuisto sekä comets park, jossa voi harrastaa erilaisia ulkoliikunta aktiviteettejä. Myös läheisessä Peukaloisenpuistossa on tilaa leikkiä ja temmeltää. Linja-autot kuljettavat viereiseltä Mäyrämäentieltä esimerkiksi Keskussairaalan ja Hippoksen kautta keskustaan noin puolessa tunnissa. Asunnossa on juuri tehty kuivaväliseinienkengitys. Kun remontin lopullinen hinta selviää, tulee se myyntihintaan lisäksi. Eli rahoitusvastiketta tulee n.8000-10.000EUR. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelysi: Ossi Louhivaara, puh. 050 3665193

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

75.0 m2

Kokonaispinta-ala

75.0

Kuvaus

Valoisa rivitalohuoneisto rauhallisella sijainnilla.

Rivitalohuoneistossa on hyvä pohjaratkaisu. Kaksi makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassaan sisäänkäynnin vieressä. Valoisassa ja tilavassa olohuoneessa on hyvin tilaa isommallekin sohvaryhmälle. Olohuone yhdistyy keittiön kanssa yhdeksi isoski tilaksi. Keittiön ikkunan alla on tilaa ruokapöydälle. Vaatehuone sekä huoneiston oma sauna lisäävät asumismukavuutta. Omalla terassilla pääsee nauttimaan esimerkiksi kesäisellä säällä grillaamisesta ja auringosta.

Lähikauppa on Mäyrämäessä, kävelymatkan päässä. Keltinmäessä sijaitsevat muun muassa kirjasto, päiväkodit, koulu sekä liikuntapuistot. Asunnon lähellä on kotalammen toiminta- ja koirapuisto sekä comets park, jossa voi harrastaa erilaisia ulkoliikunta aktiviteettejä. Myös läheisessä Peukaloisenpuistossa on tilaa leikkiä ja temmeltää.

Linja-autot kuljettavat viereiseltä Mäyrämäentieltä esimerkiksi Keskussairaalan ja Hippoksen kautta keskustaan noin puolessa tunnissa.

Asunnossa on juuri tehty kuivaväliseinienkengitys. Kun remontin lopullinen hinta selviää, tulee se myyntihintaan lisäksi. Eli rahoitusvastiketta tulee n.8000-10.000EUR.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelysi: Ossi Louhivaara, puh. 050 3665193

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Lattiat parkettia, seinät tapettia.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, astianpesukone.

Kylpyhuone

Lattiat ja seinät laattaa. Suihku, pesukoneliitäntä,

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpetti/Sarnafil

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1973

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

78000.00

Asuntojen lukumäärä

A 4

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Vahverontie 2

Huoltoyhtiö

Jussipekka Myllymäki J&J Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

Puu