Vähäkuja 2, 171.0 m2

3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, takkahuone, ph, s, pkh, khh, erill.wc, kph, vh, työ-/harrastehuone + kph, autotalli, varastot

327000.00 €

Velaton myyntihinta 327000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis ja tilava, kaksikerroksinen paritalo puiston laidalla Kuokkalanpellolla! Eteisaulasta avautuu näkymä sekä olohuoneen että keittiön suuntaan. Olohuone on isojen ikkunoiden ansiosta valoisa, ja olohuoneen vino sisäkatto sekä katonrajassa olevat ikkunat korostavat huonetilan korkeutta. Takkahuone tarjoaa tunnelmallisen tilan rentoon oleskeluun ja takkahuoneesta on käynti takapihan terassille. Kodikkaassa keittiössä on tilaa kokkailla ja viettää aikaa isollakin porukalla. Takkahuoneen yhteydessä oleva pukuhuone on hyödynnetty kuntoilutilana. Pesuhuoneet on remontoitu tyylikkäästi vuonna 2013, ja aina valmiin kiukaan ansiosta saunomaan pääsee nopeasti. Kodinhoitohuoneessa on hyvin säilytystilaa ja tilaa pyykkihuollolle. Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, ja aulatilaan mahtuu esimerkiksi työpiste. Arjen sujuvuutta helpottaa yläkerran kylpyhuone. Lasitettu parveke toimii kesäisin oivana oleskelutilana, jolta on mukava katsella puistomaisia maisemia. Erillinen, omalla sisäänkäynnillä varustettu 40 m2:n huonetila mahdollistaa kahden sukupolven rinnakkaisen asumisen tai esimerkiksi kotikonttorin tai vastaanoton pitämisen erillään asuintiloista. Huoneesta löytyy myös keittonurkkaus sekä oma kylpyhuone wc:llä. Tämä huoneiston osa soveltuu hyvin myös vuokrauskäyttöön. Autotalli ja lämmin varastotila kruunaavat säilytystilat. Huoneiston edessä on tilava autokatos, johon mahtuu useampikin kulkuneuvo. Avarista ja väljistä asuintiloista huolimatta asumiskustannukset ovat hyvin kohtuulliset, sillä hoitovastike on vain 1,70 euroa/m2 koko tilalle laskettuna. Lapsiperheelle sijainti on loistava: Kuokkalanpellon jalkapallokenttä leikkipuistoineen on oman takapihan jatkona, lähikauppa puolen kilometrin päässä, lähin päiväkoti parin sadan metrin päässä ja Kuokkalan yhtenäiskoulukin (1.-9.lk) alle puolentoista kilometrin päässä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän idylliseen kokonaisuuteen! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699 ja Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

171.0 m2

Kokonaispinta-ala

250.5

Kuvaus

Kaunis ja tilava, kaksikerroksinen paritalo puiston laidalla Kuokkalanpellolla!

Eteisaulasta avautuu näkymä sekä olohuoneen että keittiön suuntaan. Olohuone on isojen ikkunoiden ansiosta valoisa, ja olohuoneen vino sisäkatto sekä katonrajassa olevat ikkunat korostavat huonetilan korkeutta. Takkahuone tarjoaa tunnelmallisen tilan rentoon oleskeluun ja takkahuoneesta on käynti takapihan terassille.
Kodikkaassa keittiössä on tilaa kokkailla ja viettää aikaa isollakin porukalla.

Takkahuoneen yhteydessä oleva pukuhuone on hyödynnetty kuntoilutilana. Pesuhuoneet on remontoitu tyylikkäästi vuonna 2013, ja aina valmiin kiukaan ansiosta saunomaan pääsee nopeasti. Kodinhoitohuoneessa on hyvin säilytystilaa ja tilaa pyykkihuollolle.

Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, ja aulatilaan mahtuu esimerkiksi työpiste. Arjen sujuvuutta helpottaa yläkerran kylpyhuone. Lasitettu parveke toimii kesäisin oivana oleskelutilana, jolta on mukava katsella puistomaisia maisemia.

Erillinen, omalla sisäänkäynnillä varustettu 40 m2:n huonetila mahdollistaa kahden sukupolven rinnakkaisen asumisen tai esimerkiksi kotikonttorin tai vastaanoton pitämisen erillään asuintiloista. Huoneesta löytyy myös keittonurkkaus sekä oma kylpyhuone wc:llä.
Tämä huoneiston osa soveltuu hyvin myös vuokrauskäyttöön.
Autotalli ja lämmin varastotila kruunaavat säilytystilat. Huoneiston edessä on tilava autokatos, johon mahtuu useampikin kulkuneuvo.

Avarista ja väljistä asuintiloista huolimatta asumiskustannukset ovat hyvin kohtuulliset, sillä hoitovastike on vain 1,70 euroa/m2 koko tilalle laskettuna.
Lapsiperheelle sijainti on loistava: Kuokkalanpellon jalkapallokenttä leikkipuistoineen on oman takapihan jatkona, lähikauppa puolen kilometrin päässä, lähin päiväkoti parin sadan metrin päässä ja Kuokkalan yhtenäiskoulukin (1.-9.lk) alle puolentoista kilometrin päässä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän idylliseen kokonaisuuteen!
Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Mikko Savolainen p. 0503710699 ja Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Huoneistoon kuuluu monikäyttöinen työ-/harraste-/kahden sukupolven asumisen mahdollistava tila, jonne on erillinen sisäänkäynti.

Pintamateriaalit: lattiat parketti/laatta (olohuoneen parketti uusittu v. 2017), seinät maali/tapetti/laatta (sisäseinät ja katot maalattu/tapetoitu v. 2013). Pesutilat remontoitu vuonna 2013.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, naulakko, kuivauskaappi, keskuspölynimuri, takka (ei varaava).

Keittiön varusteet

Jääviileäkaappi ja pakastekaappi, pyrolyysiuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, astianpesukone. Kodinkoneet sekä keittiön tasot ja allas uusittu vuonna 2013.

Kylpyhuone

Alakerrassa tyylikäs pesuhuone, jossa kaksi sadesuihkua (remontoitu 2013). Yläkerrassa wc suihkulla, remontoitu 2013.
Työ-/harrastetilan yhteydessä kylpyhuone.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto/tiilikate

Lämmitys

Kaukolämpö vesikiertoisella patteri- ja lattialämmityksellä.

Rakennusvuosi

1991

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

327000.00

Asuntojen lukumäärä

A 2

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Oravannahka

Huoltoyhtiö

Antti Ala-Fossi

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Tiili/puu