Vaasankatu 8 A, 65.0 m2

2 huonetta, avokeittiö, kph, vaatehuone, parveke

174167.29 €

Velaton myyntihinta 189000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vaasankadulta, Asunto Oy Kulmakartanosta vapautunut ostettavaksi remontoitu, ylimmän kerroksen kaksio! Tilavasta, 65 m2:n kodista avautuvat ikkunat Vaasankadun suuntaan. Oma parveke tarjoaa kivan näköalapaikan Vaasankadulle ja mukavan oleskelupaikan vaikka aamukahvin nauttimiseen. Asunto on remontoitu kattavasti v. 2011 putkiremontin yhteydessä. Remontissa asunnon seinäpinnoilta poistettiin vanhat tapetit, seinät tasoitettiin ja maalattiin. Lattiat tasoitettiin ja lattiaksi asennettiin tyylikäs ja ajaton Timberwisen lankkuparketti. Asuntoon teetettiin puusepällä umpipuinen keittiö kivitasoineen ja keittiö avarrettiin tyylikkääksi avokeittiöksi kaatamalla keittiön ja olohuoneen välinen väliseinä. Lisäksi remontissa asunnon kaikki sähköt uusittiin: sähkövedot tehtiin ns. roiloamalla seinän sisään ja asuntoon lisättiin runsaasti pistorasioita. Lisäksi kylpyhuone remontoitiin kokonaisuudessaan. Makuuhuoneeseen on käynti tyylikkäiden, entisöityjen pariovien kautta. Lisäksi makuuhuoneesta on halutessa erotettavissa pienempi tila esimerkiksi vaatehuoneeksi tai työhuoneeksi, sillä makuuhuoneeseen on toinenkin käynti eteisestä. Asunto sijaitsee yhdellä kaupungin parhaista paikoista. Kauppakadun ja Vaasankadun kulma tarjoaa mukavan asuinympäristön sinulle, joka arvostat rentoutumista kaupungin puistojen, kahviloiden ja kulttuuritarjonnan välittömässä läheisyydessä, aivan keskustan sykkeen tuntumassa. Esimerkiksi Cygnaeuspuisto, Lounaispuisto ja Jyväskylän yliopiston pääkampus sijaitsevat vain kivenheiton päässä asunnolta. Kauppakadun kivijalkaliikkeet ja ravintolat tarjoavat elämyksiä kulttuurinnälkäisille. Jo kauempaa, korkealta Vaasankadulta siintää kaupunkilaisten rakastama Jyväsjärvi rantaraitteineen ja korkeine suihkulähteineen, tarjoten ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Yhtiöstä on huolehdittu hyvin. Mm. ikkunat ja parvekeovet ovat uusittu -91 ja hissit, lukostot, putket ja vesikate ovat uusittu 2000-luvulla. Yhtiöllä on omistuksessaan mm. useita liiketiloja, joiden ansiosta hoitovastike on ollut edullinen 2,20 euroa neliöltä. Varaa oma yksityisesittelyaikasi! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

65.0 m2

Kokonaispinta-ala

65.0

Kuvaus

Vaasankadulta, Asunto Oy Kulmakartanosta vapautunut ostettavaksi remontoitu, ylimmän kerroksen kaksio!

Tilavasta, 65 m2:n kodista avautuvat ikkunat Vaasankadun suuntaan. Oma parveke tarjoaa kivan näköalapaikan Vaasankadulle ja mukavan oleskelupaikan vaikka aamukahvin nauttimiseen.

Asunto on remontoitu kattavasti v. 2011 putkiremontin yhteydessä. Remontissa asunnon seinäpinnoilta poistettiin vanhat tapetit, seinät tasoitettiin ja maalattiin. Lattiat tasoitettiin ja lattiaksi asennettiin tyylikäs ja ajaton Timberwisen lankkuparketti. Asuntoon teetettiin puusepällä umpipuinen keittiö kivitasoineen ja keittiö avarrettiin tyylikkääksi avokeittiöksi kaatamalla keittiön ja olohuoneen välinen väliseinä. Lisäksi remontissa asunnon kaikki sähköt uusittiin: sähkövedot tehtiin ns. roiloamalla seinän sisään ja asuntoon lisättiin runsaasti pistorasioita. Lisäksi kylpyhuone remontoitiin kokonaisuudessaan.

Makuuhuoneeseen on käynti tyylikkäiden, entisöityjen pariovien kautta. Lisäksi makuuhuoneesta on halutessa erotettavissa pienempi tila esimerkiksi vaatehuoneeksi tai työhuoneeksi, sillä makuuhuoneeseen on toinenkin käynti eteisestä.

Asunto sijaitsee yhdellä kaupungin parhaista paikoista. Kauppakadun ja Vaasankadun kulma tarjoaa mukavan asuinympäristön sinulle, joka arvostat rentoutumista kaupungin puistojen, kahviloiden ja kulttuuritarjonnan välittömässä läheisyydessä, aivan keskustan sykkeen tuntumassa. Esimerkiksi Cygnaeuspuisto, Lounaispuisto ja Jyväskylän yliopiston pääkampus sijaitsevat vain kivenheiton päässä asunnolta. Kauppakadun kivijalkaliikkeet ja ravintolat tarjoavat elämyksiä kulttuurinnälkäisille. Jo kauempaa, korkealta Vaasankadulta siintää kaupunkilaisten rakastama Jyväsjärvi rantaraitteineen ja korkeine suihkulähteineen, tarjoten ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden.

Yhtiöstä on huolehdittu hyvin. Mm. ikkunat ja parvekeovet ovat uusittu -91 ja hissit, lukostot, putket ja vesikate ovat uusittu 2000-luvulla. Yhtiöllä on omistuksessaan mm. useita liiketiloja, joiden ansiosta hoitovastike on ollut edullinen 2,20 euroa neliöltä.

Varaa oma yksityisesittelyaikasi!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet (khp:ssa ja keittiön välitilassa), sälekaihtimet, makuuhuoneen verhotanko. Eteisen naulakko ja kenkäteline voivat kuulua kauppaan ostajan näin halutessa.

Pintamateriaalit: Lattiat keittiö, makuuhuone, olohuone: Timberwise tammiparketti, seinät em. tiloissa: maalattu. Kylpyhuoneessa lattia ja seinät laattaa, katossa puupaneeli.

Keittiön varusteet

Puusepän toteuttama, tyylikäs umpipuinen avokeittiö, jossa varusteina: Jääkaappipakastin (Siemens 2011), integroidut kiertoilmauuni ja induktioliesitaso (Siemens 2011), liesituuletin (Elica 2011), astianpesukone (Siemens 2011), kiinteät led-valaisimet välitilassa sekä liesituulettimessa. Työtasot kiveä, sivutaso tammea.

Kylpyhuone

Moderni kylpyhuone, jossa varusteina: Suihku, kääntyvät ja taittuvat suihkuseinät, valopeili, kiinteät led-valaisimet katossa, pyyhekuivain, allaskaapisto vetolaatikoin, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys, joka asennettu v.2011 putkiremontin yhteydessä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus

Kattotyyppi

Harjakatto / saumattu pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1952

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

174167.29

Asuntojen lukumäärä

A 19

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Kulmakartano

Huoltoyhtiö

Jarmo Paloniemi Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/5

Rakennusmateriaali

Teräsbetoni