Vaasankatu 4 C, 88.0 m2

3 huonetta, keittiö, kph, lasitettu parveke, vh

212736.63 €

Velaton myyntihinta 228000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hyvin hoidetussa "Polen talossa" viehättävä ja tunnelmallinen kolmio! 5o-luku kohtaa kauniisti tähän päivään päivitetyn kodin. Kauttaaltaan remontoitu asunto kivalla yläkaupungin sijainnilla Vaasankadulla. Vaaleat pinnat, avarat huoneet ja läpitalon pohjaratkaisu luo tilantuntua ja päästää valon vaeltamaan huoneissa. Asunnon ehdottomia helmiä ovat upeat säilytetyt alkuperäiset pariovet, jykevät kiviset ikkunalaudat, olohuoneen erkkeri ja kaunis 50-luvun avotakka. Keittiö on vaalea ja toimiva, ikkuna sisäpihan puolelle. Olohuone jakautuu ruokailu- ja oleskelutilaan ja pariovien kautta on kulku tilavaan makuuhuoneeseen. Toinen makuuhuoneista on sisäpihan puolella. Kylpyhuone on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä Se, että asunnon visuaalinen ilme on harmoninen ja kaunis niin myös yhtiön asiat ovat hyvällä mallilla. Tehtyjä korjauksia ovat mm. käyttövesi- ja viemäriremontti, katto, hissin modernisaatio ja ikkunat sekä julkisivut. Yhtiövastike on myös kohtuullinen. Vaasankatu on mukava sijainniltaan yläkaupungissa – kaikki tarvittava on lähellä aina palveluista kulttuuri- ja liikuntatarjontaan sekä oppilaitoksiin. Kerromme mielellämme lisää ja sovitaan oma esittelysi paikan päälle. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

88.0 m2

Kokonaispinta-ala

88.0

Kuvaus

Hyvin hoidetussa "Polen talossa" viehättävä ja tunnelmallinen kolmio!

5o-luku kohtaa kauniisti tähän päivään päivitetyn kodin. Kauttaaltaan remontoitu asunto kivalla yläkaupungin sijainnilla Vaasankadulla. Vaaleat pinnat, avarat huoneet ja läpitalon pohjaratkaisu luo tilantuntua ja päästää valon vaeltamaan huoneissa.

Asunnon ehdottomia helmiä ovat upeat säilytetyt alkuperäiset pariovet, jykevät kiviset ikkunalaudat, olohuoneen erkkeri ja kaunis 50-luvun avotakka. Keittiö on vaalea ja toimiva, ikkuna sisäpihan puolelle. Olohuone jakautuu ruokailu- ja oleskelutilaan ja pariovien kautta on kulku tilavaan makuuhuoneeseen. Toinen makuuhuoneista on sisäpihan puolella. Kylpyhuone on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä

Se, että asunnon visuaalinen ilme on harmoninen ja kaunis niin myös yhtiön asiat ovat hyvällä mallilla. Tehtyjä korjauksia ovat mm. käyttövesi- ja viemäriremontti, katto, hissin modernisaatio ja ikkunat sekä julkisivut. Yhtiövastike on myös kohtuullinen.

Vaasankatu on mukava sijainniltaan yläkaupungissa – kaikki tarvittava on lähellä aina palveluista kulttuuri- ja liikuntatarjontaan sekä oppilaitoksiin.

Kerromme mielellämme lisää ja sovitaan oma esittelysi paikan päälle.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Asunnossa on remontoitu lattiapinnat, seinät ja keittiö vuonna 2017. Kylpyhuone on remontoitu viemärisaneerauksen yhteydessä vuonna 2009-2010. Eteisen kattorappauksen korjaus alaslasketulla välikatolla ja epäsuoralla valaistuksella v. 2021.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin (whirlpool), integroitu induktioliesi sekä uuni, liesituuletin (suodatin), astianpesukone, kiinteät valaisimet. Pintamateriaalit: lattia: laatta, seinät: maali & tapetti. Keittiö remontoitu vuonna 2017.

Kylpyhuone

Lasinen suihkuseinä, peili, allaskaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin, pyyhekuivausteline. Pintamateriaalit: laatta

Remontoitu viemärisaneerauksen yhteydessä 2009-2010.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja/pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1951

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

212736.63

Asuntojen lukumäärä

C 30

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Pole

Huoltoyhtiö

Ville Makkonen Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/5

Rakennusmateriaali

Betoni