Vaasankatu 4 B, 61.2 m2

2h,k,kh,lasit.p

141066.23 €

Velaton myyntihinta 152000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava läpitalon kaksio mukavalla sijainnilla. Vaasankadun tunnelmallisessa "Polen" talossa ensimmäisen kerroksen kaksio. Avarat huoneet, mukava 50-luvun tunnelma. Tilavassa olohuoneessa sympaattinen erkkeri-ikkuna ja käynti lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuone ja keittiö sijaitsevat sisäpihan puolella. Kylpyhuone on talon rakennusvuosi huomioiden kohtuullisen tilava ja siisti, uudistettu putkiremontin yhteydessä vuonna 2010. Taloyhtiössä rakennuksen kuntoa on pidetty huolella yllä, tehtyjä korjauksia ovat mm. käyttövesi- ja viemäriremontti, katto, hissin modernisaatio ja ikkunat sekä julkisivut. Yhtiövastike on myös kohtuullinen. Vaasankatu on mukava sijainniltaan yläkaupungissa – kaikki tarvittava on lähellä aina palveluista kulttuuri- ja liikuntatarjontaan sekä oppilaitoksiin. Tämä koti on heti vapaa. Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

61.2 m2

Kokonaispinta-ala

61.2

Kuvaus

Tilava läpitalon kaksio mukavalla sijainnilla.

Vaasankadun tunnelmallisessa "Polen" talossa ensimmäisen kerroksen kaksio. Avarat huoneet, mukava 50-luvun tunnelma. Tilavassa olohuoneessa sympaattinen erkkeri-ikkuna ja käynti lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuone ja keittiö sijaitsevat sisäpihan puolella.

Kylpyhuone on talon rakennusvuosi huomioiden kohtuullisen tilava ja siisti, uudistettu putkiremontin yhteydessä vuonna 2010.

Taloyhtiössä rakennuksen kuntoa on pidetty huolella yllä, tehtyjä korjauksia ovat mm. käyttövesi- ja viemäriremontti, katto, hissin modernisaatio ja ikkunat sekä julkisivut. Yhtiövastike on myös kohtuullinen.

Vaasankatu on mukava sijainniltaan yläkaupungissa – kaikki tarvittava on lähellä aina palveluista kulttuuri- ja liikuntatarjontaan sekä oppilaitoksiin.

Tämä koti on heti vapaa.

Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Varusteina jääkaappi/pakastin, astianpesukone, uuni, liesi sekä liesituuletin

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu. Suihkukaappi, rättipatteri, allaskaappi, pesukoneliitäntä

Kattotyyppi

Harja/pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1951

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

141066.23

Asuntojen lukumäärä

B 17

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Pole

Huoltoyhtiö

Ville Makkonen Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/5

Rakennusmateriaali

Betoni