Vaasankatu 2 A, 27.0 m2

1 huone, tupakeittiö, kylpyhuone, parvi

80691.60 €

Velaton myyntihinta 130000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Jyväskylän maamerkistä, upeasta Vanhan Ortopedian rakennuksesta on vapautunut myyntiin lähes uudenveroinen, valoisa 2. kerroksen yksiö makuuparvella! Asunnossa ilmavuutta tuo hulppea huonekorkeus ja korkeat ikkunat, joista avautuvat näkymät Hannikaisenkadun ja Jyväsjärven suuntaan. Valoisassa keittiössä on reilusti kaappitilaa ja välitila on laatoitettu kauniisti metro-mallisella laatalla. Aamupalakahvit kelpaa nauttia ikkunasta aurinkoa katsellen. Olohuoneesta on rappuset makuuparvelle, joka mahdollistaa mukavan paikan jopa parivuoteelle. Kauniissa, laatoitetussa kylpyhuoneessa on mm. sadesuihku ja saunavaraus. Huoneistokohtainen varasto ullakolla tarjoaa sopivasti lisäsäilytystilaa. Autolle ostettavissa omina osakkeinaan paikka hintaan 5.000,00 euroa. Yli 100-vuotiaan rakennuksen juuret ulottuvat Jyväskylän kaupungin alkuvuosille. Nykyisen, kansallisromanttisen ulkoasunsa rakennus sai Yrjö Blomstedtin piirustusten mukaan vuoden 1901 lopulla. Vanhan, sairaalana toimineen rakennuksen arvokkuus ja henki ovat tallella, sillä talo on ulkoasultaan museoviraston suojelema. Rakennuksen on saneerannut asuinkäyttöön Garantia Rakennus Oy. Täällä asut aivan keskustan, yliopiston ja sataman palveluiden kupeessa! Näkyvissä siintävä Jyväsjärvi mahdollistaa monipuoliset harrastukset ympäri vuoden. Tämä asunto on heti vapaa! Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast 050 5736 106 / Jere Savolin 050 5461 043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

27.0 m2

Kokonaispinta-ala

32.0

Kuvaus

Jyväskylän maamerkistä, upeasta Vanhan Ortopedian rakennuksesta on vapautunut myyntiin lähes uudenveroinen, valoisa 2. kerroksen yksiö makuuparvella!

Asunnossa ilmavuutta tuo hulppea huonekorkeus ja korkeat ikkunat, joista avautuvat näkymät Hannikaisenkadun ja Jyväsjärven suuntaan.

Valoisassa keittiössä on reilusti kaappitilaa ja välitila on laatoitettu kauniisti metro-mallisella laatalla. Aamupalakahvit kelpaa nauttia ikkunasta aurinkoa katsellen. Olohuoneesta on rappuset makuuparvelle, joka mahdollistaa mukavan paikan jopa parivuoteelle. Kauniissa, laatoitetussa kylpyhuoneessa on mm. sadesuihku ja saunavaraus.

Huoneistokohtainen varasto ullakolla tarjoaa sopivasti lisäsäilytystilaa. Autolle ostettavissa omina osakkeinaan paikka hintaan 5.000,00 euroa.

Yli 100-vuotiaan rakennuksen juuret ulottuvat Jyväskylän kaupungin alkuvuosille. Nykyisen, kansallisromanttisen ulkoasunsa rakennus sai Yrjö Blomstedtin piirustusten mukaan vuoden 1901 lopulla. Vanhan, sairaalana toimineen rakennuksen arvokkuus ja henki ovat tallella, sillä talo on ulkoasultaan museoviraston suojelema. Rakennuksen on saneerannut asuinkäyttöön Garantia Rakennus Oy.

Täällä asut aivan keskustan, yliopiston ja sataman palveluiden kupeessa! Näkyvissä siintävä Jyväsjärvi mahdollistaa monipuoliset harrastukset ympäri vuoden.

Tämä asunto on heti vapaa! Lämpimästi tervetuloa ihastumaan!

Lisätiedot ja esittelyt:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast 050 5736 106 / Jere Savolin 050 5461 043.

Kunto

Hyvä

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto / peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys.

Rakennusvuosi

2018

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

80691.60

Asuntojen lukumäärä

2

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Vanha Ortopedia

Huoltoyhtiö

Aapo Hurttia Taloasema Isännöinti Hurttia Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/2

Rakennusmateriaali

Puu