Vaasankatu 2 A, 24.0 m2

1 huone, tupakeittiö, kylpyhuone, parvi

88285.15 €

Velaton myyntihinta 129000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Jyväskylän maamerkistä, upeasta Vanhan Ortopedian rakennuksesta on vapautunut myyntiin lähes uudenveroinen, valoisa 2. kerroksen yksiö makuuparvella! Asunnossa ilmavuutta tuo hulppea huonekorkeus ja korkeat ikkunat, joista avautuvat näkymät Vaasankadun ja Jyväsjärven suuntaan. Valoisassa keittiössä on reilusti kaappitilaa ja välitila on laatoitettu kauniisti valkoisella laatalla. Olohuoneesta on rappuset makuuparvelle, joka mahdollistaa mukavan paikan jopa parivuoteelle. Kauniissa, laatoitetussa kylpyhuoneessa on mm. sadesuihku ja varaus pesutornille. Huoneistokohtainen varasto ullakolla tarjoaa sopivasti lisäsäilytystilaa. Autolle on ostettavissa omina osakkeinaan paikka hintaan 5.000,00 euroa. Yli 100-vuotiaan rakennuksen juuret ulottuvat Jyväskylän kaupungin alkuvuosille. Nykyisen, kansallisromanttisen ulkoasunsa rakennus sai Yrjö Blomstedtin piirustusten mukaan vuoden 1901 lopulla. Vanhan, sairaalana toimineen rakennuksen arvokkuus ja henki ovat tallella, sillä talo on ulkoasultaan museoviraston suojelema. Rakennuksen on saneerannut asuinkäyttöön Garantia Rakennus Oy. Täällä asut aivan keskustan, yliopiston ja sataman palveluiden kupeessa! Näkyvissä siintävä Jyväsjärvi mahdollistaa monipuoliset harrastukset ympäri vuoden. Tämä asunto on juuri vapautunut! Varaa oma esittelyaikasi: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 050 5736 106 nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

24.0 m2

Kokonaispinta-ala

24.0

Kuvaus

Jyväskylän maamerkistä, upeasta Vanhan Ortopedian rakennuksesta on vapautunut myyntiin lähes uudenveroinen, valoisa 2. kerroksen yksiö makuuparvella!

Asunnossa ilmavuutta tuo hulppea huonekorkeus ja korkeat ikkunat, joista avautuvat näkymät Vaasankadun ja Jyväsjärven suuntaan.

Valoisassa keittiössä on reilusti kaappitilaa ja välitila on laatoitettu kauniisti valkoisella laatalla. Olohuoneesta on rappuset makuuparvelle, joka mahdollistaa mukavan paikan jopa parivuoteelle. Kauniissa, laatoitetussa kylpyhuoneessa on mm. sadesuihku ja varaus pesutornille.

Huoneistokohtainen varasto ullakolla tarjoaa sopivasti lisäsäilytystilaa. Autolle on ostettavissa omina osakkeinaan paikka hintaan 5.000,00 euroa.

Yli 100-vuotiaan rakennuksen juuret ulottuvat Jyväskylän kaupungin alkuvuosille. Nykyisen, kansallisromanttisen ulkoasunsa rakennus sai Yrjö Blomstedtin piirustusten mukaan vuoden 1901 lopulla. Vanhan, sairaalana toimineen rakennuksen arvokkuus ja henki ovat tallella, sillä talo on ulkoasultaan museoviraston suojelema. Rakennuksen on saneerannut asuinkäyttöön Garantia Rakennus Oy.

Täällä asut aivan keskustan, yliopiston ja sataman palveluiden kupeessa! Näkyvissä siintävä Jyväsjärvi mahdollistaa monipuoliset harrastukset ympäri vuoden.

Tämä asunto on juuri vapautunut!

Varaa oma esittelyaikasi:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Valkoinen avokeittiö, jossa varusteina: liesi, allas, astianpesukone, liesituuletin, jääkaappipakastin, kiinteät valaisimet, varaus mikrolle. Välitila laattaa.

Kylpyhuone

Moderni kylpyhuone, jossa varusteina: kiinteä suihkuseinä, suihkusetti, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, bidee, varaus pesutornille.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto / peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys.

Rakennusvuosi

2018

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

88285.15

Asuntojen lukumäärä

A 13

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Vanha Ortopedia

Huoltoyhtiö

Aapo Hurttia Taloasema Isännöinti Hurttia Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/2

Rakennusmateriaali

Puu