Uunikatu 21A, 100.0 m2

3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, ruokailutila, kylpyhuone, sauna, erillinen wc, vh, parveke

230000.00 €

Velaton myyntihinta 230000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 2015 rakennettu hyväpohjainen ja hyvillä materiaaleilla varustettu Lammi Kivitalon paritalon puolikas suositulla Sääksvuoren alueella! Alakerrassa yhteiset tilat, keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa. Olohuone sijaitsee eteisaulan toisella puolella. Olohuoneesta on käynti etupihan puolella olevalle terassille. Yläkerrassa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhdestä on käynti parvekkeelle. Arkea sujuvoittavat yläkerrassa sijaitsevat kodinhoito- ja pesutilat. Huoneiston edustalla on autokatospaikka, jonka yhteydessä on huoneistolle kuuluva varasto. Piha on kauttaaltaan aidattu, joten piha-alue on suojaisa, rauhallinen ja turvallinen. Takapihalla on lasten leikkeihin sopiva leikkimökki, joka toimii tarvittaessa pihavarusteiden varastotilana. Hyvät ulkoilumaastot suoraan kotiovelta. Koulut, päiväkodit ja muut palvelut löytyvät hyvien kulkuyhteyksien päästä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043 ja Kim Särkkä p. 050 307 3811.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

100.0 m2

Kokonaispinta-ala

114.0

Kuvaus

Vuonna 2015 rakennettu hyväpohjainen ja hyvillä materiaaleilla varustettu Lammi Kivitalon paritalon puolikas suositulla Sääksvuoren alueella!

Alakerrassa yhteiset tilat, keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa. Olohuone sijaitsee eteisaulan toisella puolella. Olohuoneesta on käynti etupihan puolella olevalle terassille. Yläkerrassa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joista yhdestä on käynti parvekkeelle. Arkea sujuvoittavat yläkerrassa sijaitsevat kodinhoito- ja pesutilat.

Huoneiston edustalla on autokatospaikka, jonka yhteydessä on huoneistolle kuuluva varasto. Piha on kauttaaltaan aidattu, joten piha-alue on suojaisa, rauhallinen ja turvallinen. Takapihalla on lasten leikkeihin sopiva leikkimökki, joka toimii tarvittaessa pihavarusteiden varastotilana. Hyvät ulkoilumaastot suoraan kotiovelta.
Koulut, päiväkodit ja muut palvelut löytyvät hyvien kulkuyhteyksien päästä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 050 546 1043 ja Kim Särkkä p. 050 307 3811.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattia laminaattia (alakerran lattia uusittu 2019), seinät maalattu (2019), eteisen lattia laatoitettu. Kosteat tilat laatoitettu.

Keittiön varusteet

Puustellin kiintokalusteet. Varusteina jääkaappi ja pakastinkaappi, erillisuuni ja erillisliesitaso, liesituuletin, integroitu astianpesukone.
tummat alakaapistot ja vaaleat yläkaapit. Välitilassa tyylikäs ja helppohoitoinen lasi, tumma työtaso.

Kylpyhuone

Yläkerrassa yhdistetty kodinhoitotila ja pesuhuone, jossa tila pesutornille.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tiilikatto/harjakate

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys

Rakennusvuosi

2015

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

230000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Kivi