Usvattarentie 37 as, 57.5 m2

2 huonetta, keittiö, kph, sauna

104500.00 €

Velaton myyntihinta 104500.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Ensimmäisen kerroksen luhtitalohuoneisto hyvällä sijainnilla. Huoneisto sijaitsee luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa. Hyvällä pohjaratkaisulla olevassa huoneistossa on muun muassa tilava olohuone, josta avautuu isot ikkunat pihalle päin, keittiössä tilaa ruokailuryhmälle sekä oma sauna ja terassi. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2005, joten isompia remontteja ei ole suunnitteilla. Autopaikka sisältyy vastikkeeseen, ja jokaisella huoneistolla on lisäksi oma huoneistokohtainen varasto. Lähikauppa on Mäyrämäessä, noin 1,5 kilometrin päässä. Keltinmäessä sijaitsevat muun muassa kirjasto, päiväkodit, koulu sekä liikuntapuistot. Läheisessä Peukaloisenpuistossa on tilaa leikkiä ja temmeltää. Linja-autot kuljettavat viereiseltä Mustalammentieltä esimerkiksi Keskussairaalan ja Hippoksen kautta keskustaan noin puolessa tunnissa. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

57.5 m2

Kokonaispinta-ala

57.5

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen luhtitalohuoneisto hyvällä sijainnilla.

Huoneisto sijaitsee luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa. Hyvällä pohjaratkaisulla olevassa huoneistossa on muun muassa tilava olohuone, josta avautuu isot ikkunat pihalle päin, keittiössä tilaa ruokailuryhmälle sekä oma sauna ja terassi. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2005, joten isompia remontteja ei ole suunnitteilla. Autopaikka sisältyy vastikkeeseen, ja jokaisella huoneistolla on lisäksi oma huoneistokohtainen varasto.

Lähikauppa on Mäyrämäessä, noin 1,5 kilometrin päässä. Keltinmäessä sijaitsevat muun muassa kirjasto, päiväkodit, koulu sekä liikuntapuistot.
Läheisessä Peukaloisenpuistossa on tilaa leikkiä ja temmeltää.
Linja-autot kuljettavat viereiseltä Mustalammentieltä esimerkiksi Keskussairaalan ja Hippoksen kautta keskustaan noin puolessa tunnissa.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat, laatta/parketti, seinät, maali/tapetti.

Keittiön varusteet

Astianpesukone, sähköliesi, jääkaappi/pakastin.

Kylpyhuone

Suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/teräspeltikate

Lämmitys

Huoneistokohtainen sähkölämmitys

Rakennusvuosi

2005

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

104500.00

Asuntojen lukumäärä

as 1

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Usvatar 3

Huoltoyhtiö

Ahti Piikki Jyväskylän Kiinteistömestarit LKV

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/2

Rakennusmateriaali

Puu