Ukontie 5-7, 85.5 m2

3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, sauna

196914.47 €

Velaton myyntihinta 199000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Palokan Piilolassa, tilava ja valoisa neljän huoneen päätyhuoneisto vuonna 2003 rakennetussa taloyhtiössä, päättyvän kadun päässä! Ajattomat, vaaleat pinnat koko huoneistossa. Keittiötä remontoitu vuonna 2014, käytännöllinen laattalattia ja hyvin säilytystilaa. Muutama porras erottaa olohuoneen ja kaksi makuuhuonetta muista tiloista. Olohuoneessa kaunis takka, ja käynti katetulle terassille. Makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa, pienimmässä makuuhuoneessa tilava vaatehuone. Kolmeen ilmansuuntaan olevista ikkunoista tulvii valoa, ja huoneistoon asennettu ilmalämpöpumppu pitää lämpötilan miellyttävänä. Palokan palvelut, koulut ja päiväkodit lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, kävelymatkan päässä Vuoripuisto lasten leikkeihin ja Ollilan uimarantakin vain noin kilometrin päässä. Touruvuoren lenkkimaastoihin ja luontopolulle pääse melkein suoraan kotiovelta. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

85.5 m2

Kokonaispinta-ala

85.5

Kuvaus

Palokan Piilolassa, tilava ja valoisa neljän huoneen päätyhuoneisto vuonna 2003 rakennetussa taloyhtiössä, päättyvän kadun päässä!

Ajattomat, vaaleat pinnat koko huoneistossa.
Keittiötä remontoitu vuonna 2014, käytännöllinen laattalattia ja hyvin säilytystilaa. Muutama porras erottaa olohuoneen ja kaksi makuuhuonetta muista tiloista. Olohuoneessa kaunis takka, ja käynti katetulle terassille.
Makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa, pienimmässä makuuhuoneessa tilava vaatehuone.
Kolmeen ilmansuuntaan olevista ikkunoista tulvii valoa, ja huoneistoon asennettu ilmalämpöpumppu pitää lämpötilan miellyttävänä.

Palokan palvelut, koulut ja päiväkodit lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, kävelymatkan päässä Vuoripuisto lasten leikkeihin ja Ollilan uimarantakin vain noin kilometrin päässä. Touruvuoren lenkkimaastoihin ja luontopolulle pääse melkein suoraan kotiovelta.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, irralliset kaapit, sälekaihtimet, verhotangot, varaava takka, ilmalämpöpumppu.
Asunnon väliovet vaihdettu vuonna 2019.

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu vuonna 2014.
Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa hyvin säilytystiloja ja paikka pesukoneelle. Lasinen suihkuseinä jakaa tilan mukavasti.
Erillinen wc.

Lämmitys

Vesikiertoinen öljylämmitys

Rakennusvuosi

2003

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

196914.47

Asuntojen lukumäärä

D 12

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän mlk:n Piilopirtti

Huoltoyhtiö

Karoliina Kokko Arenna Oy

Lattia

Lattiat: laminaatti/laatta.
Seinät: maali/tapetti/laatta.

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1