Tykkikalliontie 2 A, 93.5 m2

4 huonetta, keittiö, 2*kph, sauna, parveke, lasitettu terassi

265000.00 €

Velaton myyntihinta 265000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mainiolla paikalla, päättyvän ja rauhallisen Tykkikalliontien päässä, viheralueiden kupeessa ja kauniissa rinteessä sijaitsee v. 2005 valmistunut pienkerrostaloyhtiö. Hyvin pidetty, tilava ja kodikas päätyasunto sijaitsee omassa rauhassaan tontin suojaisassa, vehreässä päädyssä. Asunnossa asut aivan kuin rivitalomaisesti, sillä sisäänkäynti asuntoon on suoraan ulkoa, katetun lipan alta. Kodin ikkunoista aukeavat kauniit näkymät yhtiön vehreille piha-aluieille ja läheiseen luontoon. Alakerran keittiö, ruokailutila ja olohuone antavat mukavati tilaa oleiluun ja ikkunoista voi ihailla vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa metsämaisemaa. Alakerran suurelle, lasitetulle terassille mahtuu mukavasti vaikkapa ruokailemaan ja grillailemaan. Terassilta on kaksi askelta metsän laitaan ja meneepä metsän läpi pieni polkukin, jota pitkin pääsee lähikauppaan. Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan kodin yläkerrassa ja isoimmasta päämakuuhuoneesta on käynti yläkerran tilavalle parvekkeelle. Kaksi pienempää makuuhuonetta taipuvat mukavasti asukkaiden tarpeiden mukaan niin lastenhuoneiksi, harrastuksille kuin työskentelyynkin. Molemmissa kerroksissa on oma kylpyhuoneensa ja alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on sauna. Tavaroille ja harrastusvälineille löytyy hyvät säilytystilat kodin kaapistoista sekä lisätilaa löytyy vielä asuntokohtaisesta häkkivarastosta. Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö ja yhtiössä on koneellinen LTO. Päiväkoti, koulu, terveyskeskus ja ruokakaupat sijaitsevat kävelymatkan päässä ja Seppälän ja keskustan palveluihin on vain hetken ajomatka. Lähistöllä sijaitseva rantaraitti ja Jyväsjärvi mahdollistavat monipuoliset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Autokatospaikka on ostettavissa omina osakkeinaan hintaan 6.500EUR. Esittelyt ja lisätiedot: Nina Tawast LKV Savolin Oy 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

93.5 m2

Kokonaispinta-ala

93.5

Kuvaus

Mainiolla paikalla, päättyvän ja rauhallisen Tykkikalliontien päässä, viheralueiden kupeessa ja kauniissa rinteessä sijaitsee v. 2005 valmistunut pienkerrostaloyhtiö. Hyvin pidetty, tilava ja kodikas päätyasunto sijaitsee omassa rauhassaan tontin suojaisassa, vehreässä päädyssä. Asunnossa asut aivan kuin rivitalomaisesti, sillä sisäänkäynti asuntoon on suoraan ulkoa, katetun lipan alta.

Kodin ikkunoista aukeavat kauniit näkymät yhtiön vehreille piha-aluieille ja läheiseen luontoon. Alakerran keittiö, ruokailutila ja olohuone antavat mukavati tilaa oleiluun ja ikkunoista voi ihailla vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa metsämaisemaa. Alakerran suurelle, lasitetulle terassille mahtuu mukavasti vaikkapa ruokailemaan ja grillailemaan. Terassilta on kaksi askelta metsän laitaan ja meneepä metsän läpi pieni polkukin, jota pitkin pääsee lähikauppaan.

Makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan kodin yläkerrassa ja isoimmasta päämakuuhuoneesta on käynti yläkerran tilavalle parvekkeelle. Kaksi pienempää makuuhuonetta taipuvat mukavasti asukkaiden tarpeiden mukaan niin lastenhuoneiksi, harrastuksille kuin työskentelyynkin. Molemmissa kerroksissa on oma kylpyhuoneensa ja alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on sauna.

Tavaroille ja harrastusvälineille löytyy hyvät säilytystilat kodin kaapistoista sekä lisätilaa löytyy vielä asuntokohtaisesta häkkivarastosta.

Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö ja yhtiössä on koneellinen LTO.

Päiväkoti, koulu, terveyskeskus ja ruokakaupat sijaitsevat kävelymatkan päässä ja Seppälän ja keskustan palveluihin on vain hetken ajomatka. Lähistöllä sijaitseva rantaraitti ja Jyväsjärvi mahdollistavat monipuoliset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Autokatospaikka on ostettavissa omina osakkeinaan hintaan 6.500EUR.

Esittelyt ja lisätiedot:

Nina Tawast
LKV Savolin Oy
050 5736106

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Alakerrassa vaaleasävyinen, U:n mallinen keittiö, jonka yhteydessä ruokailutila. Reilusti kaappi- ja laskutilaa. Varusteet: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, allas, liesituuletin, kiinteät valaisimet, varaus mikroaaltouunille. Välitila: laatta.

Kylpyhuone

Kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varusteet: Allaskaappi, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, wc, pyykkikaappi, varaus pesutornille (torni neuvoteltavissa kauppaan tarvittaessa), kiinteät valaisimet. Kiuas sähkötoiminen.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki, kaavoitus.

Kattotyyppi

Pulpettikatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2005

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

265000.00

Asuntojen lukumäärä

A 10

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Tykkikalliontie 2

Huoltoyhtiö

Anton Markkanen Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/3

Rakennusmateriaali

Betoni/rappaus