Tuumalantie 101, 210.0 m2

3mh,oh,th,tkh,kuntoilutila,keittiö,3*wc,ph,s,khh,kk,p,var,rantasauna,ak,at

490000.00 €

Velaton myyntihinta 490000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Saarijärvellä iso omakotitalo upealla paikalla järvenrannassa isommankin perheen tarpeisiin! Keittiössä on runsaasti säilytys- ja laskutilaa. Keittiössä on saareke ja arkisempi aamiaispöytä, joiden ääressä ruokailla. Ruokailutilaan puolestaan mahtuu ruokailemaan isompikin porukka. Olohuoneessa on kaunis Kermansaven varaava kaakelitakka sekä tunnelmanluojana biotakka. Olohuoneesta on käynti leveälle parvekkeelle, jolta voi myös ihailla kaunista järvimaisemaa ja joka tuo lisätilaa oleskeluun. Alakerran takkahuone sopii tunnelmalliseen oleskeluun ja vaikkapa vieraiden majoitukseen, alakerrassa on iso muurattu, varaava tiilitakka sekä varaus hormistoon mahdolliselle leivinuunille. Alakerrassa on myös kuntoiluhuone ja biljardihuone. Kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykkihuollolle ja tilava vaatehuone on käytännöllinen lisä vaatteiden ja pyykkien säilytykseen. Pesuhuoneessa on Novitekin suihku- ja höyrykaappi, jossa on poreamme, radio, erillinen jalkahieronta, valomaailma ja useita erillisiä suihkupisteitä. Saunassa on Sun Saunan lauteet ja Harvian aina valmis Forte-kiuas. Paksujen eristeiden ja lämmönsäätöjärjestelmän ansiosta talon lämmityskustannukset ovat erittäin maltilliset ja takkaa enemmän käyttämällä kustannuksia saa vielä pienennettyä. Rantasaunan yhteydessä on iso, lasitettu terassi, jolta on upeat järvimaisemat. Terassin lasiovet voi liu’uttaa kasaan, ja terassilla on puutakka sekä katossa säteilylämmityspanelit, joten terassilla on mukava viettää aikaa myös kylmemmällä säällä. Rantasaunan tuvassa on muurattu varaava takka sekä minikeittiö hellalla, vesipisteellä ja jääkaapilla.Rantasaunan vieressä sijaitsee 22 hengen pyöröhirsikota, jossa on mukava tehdä ruokaa grillissä tai avotulella. Nyt myytävään kokonaisuuteen kuuluu neljä erillistä tilaa, joiden yhteenlaskettu koko on yli 4,5 hehtaaria! Sähköistetty, liiketunnistimilla toimivan ajoportti, hyvä valaistus ja valvontakamera tontille ajettaessa. Hyvät vesiyhteydet, retkeily- ja ulkoilumaastot, talvella moottorikelkkareitit sekä hiihtoladut kulkevat lähistöltä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kokonaisuuteen! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

210.0 m2

Kokonaispinta-ala

302.0

Kuvaus

Saarijärvellä iso omakotitalo upealla paikalla järvenrannassa isommankin perheen tarpeisiin!

Keittiössä on runsaasti säilytys- ja laskutilaa. Keittiössä on saareke ja arkisempi aamiaispöytä, joiden ääressä ruokailla. Ruokailutilaan puolestaan mahtuu ruokailemaan isompikin porukka. Olohuoneessa on kaunis Kermansaven varaava kaakelitakka sekä tunnelmanluojana biotakka. Olohuoneesta on käynti leveälle parvekkeelle, jolta voi myös ihailla kaunista järvimaisemaa ja joka tuo lisätilaa oleskeluun.

Alakerran takkahuone sopii tunnelmalliseen oleskeluun ja vaikkapa vieraiden majoitukseen, alakerrassa on iso muurattu, varaava tiilitakka sekä varaus hormistoon mahdolliselle leivinuunille.
Alakerrassa on myös kuntoiluhuone ja biljardihuone. Kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykkihuollolle ja tilava vaatehuone on käytännöllinen lisä vaatteiden ja pyykkien säilytykseen. Pesuhuoneessa on Novitekin suihku- ja höyrykaappi, jossa on poreamme, radio, erillinen jalkahieronta, valomaailma ja useita erillisiä suihkupisteitä. Saunassa on Sun Saunan lauteet ja Harvian aina valmis Forte-kiuas. Paksujen eristeiden ja lämmönsäätöjärjestelmän ansiosta talon lämmityskustannukset ovat erittäin maltilliset ja takkaa enemmän käyttämällä kustannuksia saa vielä pienennettyä.

Rantasaunan yhteydessä on iso, lasitettu terassi, jolta on upeat järvimaisemat. Terassin lasiovet voi liu’uttaa kasaan, ja terassilla on puutakka sekä katossa säteilylämmityspanelit, joten terassilla on mukava viettää aikaa myös kylmemmällä säällä. Rantasaunan tuvassa on muurattu varaava takka sekä minikeittiö hellalla, vesipisteellä ja jääkaapilla.Rantasaunan vieressä sijaitsee 22 hengen pyöröhirsikota, jossa on mukava tehdä ruokaa grillissä tai avotulella.

Nyt myytävään kokonaisuuteen kuuluu neljä erillistä tilaa, joiden yhteenlaskettu koko on yli 4,5 hehtaaria! Sähköistetty, liiketunnistimilla toimivan ajoportti, hyvä valaistus ja valvontakamera tontille ajettaessa. Hyvät vesiyhteydet, retkeily- ja ulkoilumaastot, talvella moottorikelkkareitit sekä hiihtoladut kulkevat lähistöltä.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kokonaisuuteen!
Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: sälekaihtimet.
Pintamateriaalit: Lattiat: mosaiikkisaarniparketti/laatta.
Seinät: maali/tiili/paneeli.
Täysi pintaremontti+huolto tehty noin 8 vuotta sitten.

Keittiön varusteet

Keittiössä pyökkiovilla olevat kaapistot, kaikki kodinkoneet alle 8 vuotta vanhoja. Viinikaappi, kaasuliesi kahdella polttimella, kiertoilmauuni+grilli, sähköliesi, kaksi liesituuletinta, jääkaappi, pakastekaappi, astianpesukone.

Kylpyhuone

Yläkerrassa kaksi wc:tä, joista toinen remontoitu v. 2019.
Alakerrassa kodinhoitohuone, jossa kaksi pesukoneliitäntää ja jonka yhteydessä tilava vaatehuone, erillinen wc sekä pesuhuone ja sauna. Pesuhuoneessa Novitekin suihku- ja höyrykaappi, jossa on poreamme, radio, erillinen jalkahieronta, valomaailma ja useita erillisiä suihkupisteitä. Saunassa Sun Saunan lauteet ja Harvian aina valmis Forte-kiuas.

Rantasaunassa Harvia Legend-puulämmitteinen kiuas, Lumonin katetulla terassilla puutakka ja katossa säteilylämmityspaneelit.

Kaavatiedot

Saarijärven kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (Me-Platin lämmönsäätöjärjestelmä), kaksi varaavaa takkaa, ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen. Alakerrassa varaava lattialämmitys.

Rakennusvuosi

1996

Huoneiden lukumäärä

7

Myyntihinta

490000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Soklex-elementti/Makron uretaani -elementti/tiiliverhouse