Tuhkurinrinne 15, 101.0 m2

3 mh+avok+oh+kph+s+erill.wc+khh+arkiet+vh+autotalli/-katos/varasto

265000.00 €

Velaton myyntihinta 265000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis, yksitasoinen v. 2016 valmistunut Jukkatalo kivalla sijainnilla Vesangassa! Talo sijaitsee kauniilla paikalla, korkean mäen päällä. Tontin laelta avautuvat maisemat yli metsien. Moderni avokeittiö on yhteydessä olohuoneeseen ja yhdessä ne muodostavat kodin sydämen. Olohuoneessa korkeat, lattiaan saakka ulottuvat ikkunat tuovat luontomaiseman aivan kuin sisälle saakka ja katseenkiinnittäjänä toimii varaava takka. Olohuoneesta on käynti suojaisalle takapihalle. Kodissa on myös kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä sekä kätevä arkieteinen, erillinen wc ja sauna pesutiloineen. Talossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja lämmitysmuotona toimii poistoilmalämpöpumppu ja varaava takka. Pihalta löytyy mukavan kokoinen autotalli/autokatos/varastorakennus, joka tarjoaa tilaa niin säilytykseen kuin nikkarointiin. Pihapiirissä on kaksi omenapuuta, vaahteroitaja villivadelmapensaita, sekä runsaasti nurmialuetta pelailuun ja grillailuun. Syksyiset tähtitaivaat avautuvat mäen päällä kauniina ja tähtiä voi ihastella omalla nuotiopaikalla tulistellen. Ulkoiluun ja liikuntaan Vesanka tarjoaa loistavia mahdollisuuksia – lenkille pääsee suoraan kotiovelta. Vesangan atiivinen kylätoimikunta on ylläpitänyt Vesankajärvellä talvisin sijaitsevaa hiihto- ja luistelurataa, jota pitkin pääsee kulkemaan Sikosaareen saakka. Kesällä ja syksyisin on kiva ajaa Nyrölän luontopolulle makkaranpaistoon tai vaikka uimaan läheiselle Vesangan uimarannalle. Kalastajat, marjastajat ja sienestäjät löytävät hyvät apajat aivan lähimaastoista. Jyväskylän keskustaan on n. 13 kilometrin matka ja Palokan kauppakeskuksille n. 12 kilometriä – molemmat taittaa autolla noin varttitunnissa. Kysy lisää ja varaa oma esittelyaikasi! Kiiteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast 0505736106 / nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

101.0 m2

Kokonaispinta-ala

115.0

Kuvaus

Kaunis, yksitasoinen v. 2016 valmistunut Jukkatalo kivalla sijainnilla Vesangassa!

Talo sijaitsee kauniilla paikalla, korkean mäen päällä. Tontin laelta avautuvat maisemat yli metsien.

Moderni avokeittiö on yhteydessä olohuoneeseen ja yhdessä ne muodostavat kodin sydämen. Olohuoneessa korkeat, lattiaan saakka ulottuvat ikkunat tuovat luontomaiseman aivan kuin sisälle saakka ja katseenkiinnittäjänä toimii varaava takka. Olohuoneesta on käynti suojaisalle takapihalle. Kodissa on myös kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä sekä kätevä arkieteinen, erillinen wc ja sauna pesutiloineen.

Talossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja lämmitysmuotona toimii poistoilmalämpöpumppu ja varaava takka.

Pihalta löytyy mukavan kokoinen autotalli/autokatos/varastorakennus, joka tarjoaa tilaa niin säilytykseen kuin nikkarointiin. Pihapiirissä on kaksi omenapuuta, vaahteroitaja villivadelmapensaita, sekä runsaasti nurmialuetta pelailuun ja grillailuun. Syksyiset tähtitaivaat avautuvat mäen päällä kauniina ja tähtiä voi ihastella omalla nuotiopaikalla tulistellen.

Ulkoiluun ja liikuntaan Vesanka tarjoaa loistavia mahdollisuuksia – lenkille pääsee suoraan kotiovelta. Vesangan atiivinen kylätoimikunta on ylläpitänyt Vesankajärvellä talvisin sijaitsevaa hiihto- ja luistelurataa, jota pitkin pääsee kulkemaan Sikosaareen saakka. Kesällä ja syksyisin on kiva ajaa Nyrölän luontopolulle makkaranpaistoon tai vaikka uimaan läheiselle Vesangan uimarannalle. Kalastajat, marjastajat ja sienestäjät löytävät hyvät apajat aivan lähimaastoista.

Jyväskylän keskustaan on n. 13 kilometrin matka ja Palokan kauppakeskuksille n. 12 kilometriä – molemmat taittaa autolla noin varttitunnissa.

Kysy lisää ja varaa oma esittelyaikasi!

Kiiteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast
0505736106 / nina.tawast@savolin.fi

Lisätiedot

Pintamateriaalit: keittiö, olohuone ja makuuhuoneet: lattiat laminaattia, seinät maalattu. Kodinhoitohuoneessa, eteisessä ja arkieteisessä sekä erill. wc:ssä lattia laattaa, seinät maalattu. Kylpyhuone/pesuhuone laattaa. Saunassa seinät paneelia, lattia laattaa.

Kaiutinkaapelit katossa. Nettiyhteydet myyjällä toteutettu langattomalla modeemilla. TV-antennivaraus ja antenni olemassa, antennia ei ole asennettu katolle.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, varaava takka sekä pihavarusteista: pyykinkuivausteline, jätesäiliö, istutukset, nuotiopaikka, lintujenruokinta-automaatit/lintulaudat, puuklapit. Koira-aitaus sopimuksen mukaan. Kauppaan ei kuulu: ylimääräiset pihatiilet, laudat, eikä pilkkomattomat puupöllit.

Kuntotarkastus 20.10.2021, raportti saatavissa välittäjältä.

Keittiön varusteet

Kaunis, vaalea ja valoisa avokeittiö, jossa varusteina: täyskorkeat jääkaappi (UPO) ja -pakastin (UPO), astianpesukone (UPO), erillisuuni (UPO) ja keraaminen liesitaso, liesituuletin, varaus mikrolle. Välitilassa kiinteä valaisin, välitila laattaa, työtasot laminaattia. Yläkaapistoihin olemassa myös vetimelliset yläkaappien ovet.

Kylpyhuone

Kylpyhuone ja sauna harkoista. Kylpyhuoneessa/pesuhuoneessa varusteina: suihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi, wc-istuin, kiinteät valaisimet. Bidee-suihku tallessa, ei asennettu.

Kaavatiedot

kartta.jkl.fi / Jyväskylän kaupunki / välittäjältä.

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

PILP+varaava takka

Rakennusvuosi

2016

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

265000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu