Ota yhteyttä välittäjään

Torpankuja 2, 61.5 m²

2h,k,kh,lasit.p

89 000 €

Tilava kaksio Kortepohjassa!

Ylimmän, neljännen kerroksen, nätti koti hyvin hoidetussa yhtiössä. Mukavat maisemat Kortepohjan ylle niin ikkunoista kuin lasitetulta parvekkeelta katseltuna. Asunnossa on näppärä vuonna 2015 remontoitu keittokomero tyyppinen keittiö jossa toiminnot ovat käden ulottuvilla. Pienelle ruokapöydälle on tilaa keittiön vieressä ja tilavaan olohuoneeseen mahtuu suurempi ruokailuryhmä.

Tämän kodin pinnat ovat siistit, kylpyhuone remontoitu vuonna 2014 putkiremontin yhteydessä. Säilytystilaa on myös kivasti.

Asunto Oy Korte-Sato on vuonna 1968 rakennettu yhtiö. Korte-Sato on omalla tontilla ja lämmitysmuotona kaukolämpö. Remontteja on käyty yhtiössä hyvin läpi: mm. laaja LVIS-peruskorjaus, uusitut ikkunat sekä julkisivujen- ja parvekkeiden saneeraus.

Sijainti Torpankujalla on mainio. Lähellä oleva Laajavuori mahdollistaa monenlaista urheilua ja luonnossa liikkumista kesästä talveen. Bussipysäkit ovat aivan vieressä ja näistä lähtee reitit niin keskustaan kuin Palokan palveluihin. Lähikauppa on kävelymatkan päässä, eikä matka ole pitkä keskustaan, Hippokselle tai yliopistonkaan alueelle.

Tarkemmat tiedot ja esittelyt
Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80304759

Huone-erittely

2h,k,kh,lasit.p

Huoneiden lukumäärä

2

Asuinpinta-ala m2

61.5 m²

Kokonaispinta-ala

61.5 m²

Kerros

4

Rakennusvuosi

1968

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Tontti

Oma

Palvelut

Savelan S-market noin 1km, keskustaan noin 3,5km, Uimahalli ja Hippos noin 3km, Laajavuoren liikuntamahdollisuudet aivan vieressä, kirjasto noin 1km, terveyspalvelut 2km

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

89 000 €

Velkaosuus

19 401,90 €

Vesimaksu

Vesimaksuennakko 25 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Hoitovastike

244 €

Rahoitusvastike

183 €

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Sauna

1

12 euroa kuukaudessa
kuukaudessa

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Korte-Sato

Isännöitsijä

Retta Isännöinti

Tulevat remontit

Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023-2027: Hissien uusimisen/modernisoinnin suunnittelu ja urakkakilpailutus, mutta ennen sitä selvitys ainakin toisen hissin kulkemisen mahdollistamiseksi kellarikerrokseen, jotta olisi esteetön kulku etupihalta kellarikerrokseen ja mahdollisuus saada ARA:n esteettömyysavustusta hissihankkeeseen (jos päädytään uusimaan hissit) v. 2023, hissien uusminen/modernisointi, ilmanvaihtokanavien nuohous ja -järjestelmän säätö viimeistään 2024 v. 2024, lukitusjärjestelmän uusimine nykyaikaiseksi aikaisintaan jakson loppupuolella v. 2026, vesikaton uusiminen aikaisintaan jakson loppupuolella, julkisivuremontin 2018 yhteydessä todettu nykyinen huopakate vielä hyväkuntoiseksi v. 2027.

Tehdyt remontit

Julkisivujen, parvekkeiden (ylimmille parvekkeille tehty katto ja kaikille parvekkeille lasitus) ja luhtikäytävien peruskorjaus sekä elementtien uudelleensaumaus ja huoneistojen puisten ulko-ovien sekä luhtikäytävien puuikkunoiden huoltomaalaus v.2018, viemäreiden (sadevesiviemärit pinnoitettu) ja käyttövesiputkistojen uusiminen, kylpyhuoneiden uusiminen viemäreiden ja käyttövesiputkien uusimisen yhteydessä, ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö, kellarikerroksen lattioiden ja seinien maalauskunnostus LVIS-peruskorjauksen yhteydessä, sähkö-, puhelin- ja antenniverkon (kaikki johdotukset uusittu, myös huoneistojen sisäpuoliset) saneeraus nykyaikaiselle tasolle LVIS-peruskorjauksen yhteydessä, lämmönjakohuoneen laaja saneeraus laitteineen LVIS-peruskorjauksen yhteydessä v. 2014, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen (kellarikerroksen ja luhtikäytävien ikkunoita ei uusittu), saunaosaston laaja peruskorjaus v. 2009, luhtikäytävien maalaus, pihan asfaltointi v. 2002, vesikaton kunnostus v. 1997.

Asuntojen lukumäärä

19

Kiinteistönhoito

Huoltoyhtiö

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto

Energialuokka

G2013

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Tasakatto

Keittiön kuvaus

Keittiö on remontoitu vuonna 2015, kaapistot Nixi keittiöt

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuone remontoitu putkiremontin yhteydessä vuonna 2014

Rakennusmateriaali

Betoni

Kohdettä välittää:

Liisa Kulmala

LKV, KED

040 968 3531 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Liisa Kulmala

LKV, KED

040 968 3531 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Liisa Kulmala

LKV, KED

040 968 3531 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.