Tornipuistontie 4 A, 45.5 m2

2 huonetta, keittokomero, kylpyhuone, sauna, parveke

28000.00 €

Velaton myyntihinta 28000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Siistikuntoinen, alimman kerroksen hyväpohjainen osaomistusasunto muutaman sadan metrin päässä uimarannasta ja Muuramen keskustan palveluista! Keittiö on kompakti, mutta työskentely- ja säilytystilaa löytyy hyvin. Eteisessä on kaapit ulkovaatteiden säilytykseen. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu hyvin kalusteet sekä oleskeluun että ruokailuun. Olohuoneesta on käynti omalle parvekkeelle. Makuuhuoneessa on korkeat säilytyskaapit. Tässä kodissa pääset nauttimaan myös oman saunan lämmöstä. Muuramen terveysasema, koulut, Nuutinrannan uimaranta, uimahalli sekä ruokakaupat lyhyen kävelymatkan päässä. Kauppahinnalla saa itselleen 10%:n osuuden huoneiston omistuksesta. Mikäli ostaja haluaa 100%:n omistusosuuden, on ostajan maksettava kauppahinnan lisäksi lunastushinta 40.524,08 euroa. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

45.5 m2

Kokonaispinta-ala

45.5

Kuvaus

Siistikuntoinen, alimman kerroksen hyväpohjainen osaomistusasunto muutaman sadan metrin päässä uimarannasta ja Muuramen keskustan palveluista!

Keittiö on kompakti, mutta työskentely- ja säilytystilaa löytyy hyvin. Eteisessä on kaapit ulkovaatteiden säilytykseen. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu hyvin kalusteet sekä oleskeluun että ruokailuun. Olohuoneesta on käynti omalle parvekkeelle. Makuuhuoneessa on korkeat säilytyskaapit.
Tässä kodissa pääset nauttimaan myös oman saunan lämmöstä.

Muuramen terveysasema, koulut, Nuutinrannan uimaranta, uimahalli sekä ruokakaupat lyhyen kävelymatkan päässä.
Kauppahinnalla saa itselleen 10%:n osuuden huoneiston omistuksesta. Mikäli ostaja haluaa 100%:n omistusosuuden, on ostajan maksettava kauppahinnan lisäksi lunastushinta 40.524,08 euroa.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat muovimattoa, seinät maalattu/tapetoitu.

Mikäli ostaja maksaa kauppahinnan, jolla saa 10%:n omistusosuuden, maksaa ostaja kuukausittain enemmistöomistajalle vuokraa 437,50 euroa (sisältäen vesimaksuennakon). Mikäli ostaja lunastaa itselleen koko huoneiston omistuksen, maksaa ostaja kuukausittain isännöitsijäntodistuksen mukaista hoitovastiketta.

Keittiön varusteet

Paljon kaappitilaa, jää-pakastinkaappi, sähköliesi, liesituuletin

Kylpyhuone

Suihku, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä.

Kattotyyppi

Pulpettikatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämmitys

Rakennusvuosi

2001

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

28000.00

Asuntojen lukumäärä

A 2

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Muuramen Muurattorni

Huoltoyhtiö

Olli Leinonen Realia Isännöinti Oy Jyväskylä

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Betoni