Topiaksentie 8 A, 125.0 m2

5 huonetta, keittiö, kph, sauna, erill. wc, var

179000.00 €

Velaton myyntihinta 179000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaksitasoinen rivitalo loistavalla sijainnilla! Ison rivitalohuoneiston sisääntulokerroksesta löytää keittiön, olohuoneen sekä yhden makuuhuoneen. Tilavasta olohuoneesta aukeaa ikkunat takapihan suuntaan. Ruokapöydän voi sijoittaa joko keittiöön tai halutessaan myös olohuoneeseen. Alakerrasta löytyy saunatilat, pari huonetta sekä oma takkahuone, josta pääsee niin takana olevalle terassille kuin rivitalon yhteiselle piha-alueelle. Huoneistossa paljon säilytystilaa, oma varasto sekä katos autolle etupihalla. Talon läheisyydessä sijaitsee monenlaisia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia, esimerkiksi Jyväs-Golf tai Jyväsjärven rantaraitti. Vieressä olevassa Keljonkeskuksessa on helppo käydä tekemässä isot ostokset. Lyhyen matkan päästä löytyy useita koulukeskuksia kuten Tikan koulu sekä Kilpisen yhtenäiskoulu. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta ydinkeskustaan on vaivatonta sekä nopeaa kulkea. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Jere Savolin p. 050 5461043 Tero Tourunen p. 0400 967 564

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

125.0 m2

Kokonaispinta-ala

125.0

Kuvaus

Kaksitasoinen rivitalo loistavalla sijainnilla!

Ison rivitalohuoneiston sisääntulokerroksesta löytää keittiön, olohuoneen sekä yhden makuuhuoneen. Tilavasta olohuoneesta aukeaa ikkunat takapihan suuntaan. Ruokapöydän voi sijoittaa joko keittiöön tai halutessaan myös olohuoneeseen. Alakerrasta löytyy saunatilat, pari huonetta sekä oma takkahuone, josta pääsee niin takana olevalle terassille kuin rivitalon yhteiselle piha-alueelle. Huoneistossa paljon säilytystilaa, oma varasto sekä katos autolle etupihalla.

Talon läheisyydessä sijaitsee monenlaisia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia, esimerkiksi Jyväs-Golf tai Jyväsjärven rantaraitti. Vieressä olevassa Keljonkeskuksessa on helppo käydä tekemässä isot ostokset. Lyhyen matkan päästä löytyy useita koulukeskuksia kuten Tikan koulu sekä Kilpisen yhtenäiskoulu. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta ydinkeskustaan on vaivatonta sekä nopeaa kulkea.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Jere Savolin p. 050 5461043 Tero Tourunen p. 0400 967 564

Keittiön varusteet

Astianpesukone, erillisuuni ja -liesi, täysikokoinen jääkaappi sekä pakastin, valkoinen kaapisto.

Kylpyhuone

Suihku, peili, allaskaapisto.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1985

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

179000.00

Asuntojen lukumäärä

A 8

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Topiaksentie 8

Huoltoyhtiö

Risto Mäkinen

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Puu/tiili