Tiilitehtaantie 48 A, 55.5 m2

3 huonetta, keittiö, kph, sauna, lasit. parveke

189500.00 €

Velaton myyntihinta 189500.00 €

Kysy lisää:

Jenna Muilu
0505736105
myynti@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Uudehko, näppärä kolmio Mannisenmäessä! Tämä koti on neliöiltään ja tiloiltaan oivallinen yksin asuvalle tai pienelle perheelle: isompaan makuuhuoneeseen mahtuu 160 cm leveä parisänky, pienempi makuuhuone toimii loistavasti työhuoneena tai pienen lapsen huoneena. Keittiö ja olohuone ovat mukavasti yhtenäistä tilaa, ruokailuryhmälle on oma paikkansa ikkunan ääressä. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta voi ihailla lähes silmänkantamattomiin jatkuvaa metsämaisemaa, joka muuttaa ilmettään vuodenaikojen mukaan. Kylpyhuone on tilava, ja pesutornille on myös paikkansa. Oman saunan lämmössä on mukava rentoutua. Kodissa on tehty valmistumisensa jälkeen muutamia arkea helpottavia parannuksia: ilmalämpöpumppu pitää kodin mukavan viileänä lämpimillä kesähelteillä, eteiskaappien ovet on vaihdettu liukuoviin, integroitu mikroaaltouuni pitää keittiön ilmeen minimalistisena, ja kosketusvapaa keittiön hana on kätevä apu innokkaalle kokkailijalle. Sijainti päättyvän kadun varrella on rauhallinen, eikä ylimääräistä ohikulkuliikennettä ole. Tiilitehtaantien päästä lähtevät ulkoilureitit Tuomiojärven rantamaisemiin ja kävellen tai pyörällä pääsee näppärästi metsän halki Mannilan puolelle. Läheiseltä Saarijärventieltä kulkevat paikallisliikenteen bussit niin keskustan, Palokan, Tikkakosken kuin Laajavuorenkin suuntaan. Mikäli oma auto löytyy, on autopaikka ostettavissa omina osakkeinaan hintaan 3.500,00 euroa. Palokan kauppakeskusten kattavat palvelut sijaitsevat näköetäisyydellä, päiväkoti on vieressä ja koulutkin lähellä. Taloyhtiön ollessa näin uusi, ei remontteja taloyhtiössä ole suunnitteilla. Mannisenmäellä asut siis kauniissa maisemissa, vailla isompia remonttihuolia! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jenna Muilu p. 0503044360 / myynti@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

55.5 m2

Kokonaispinta-ala

55.5

Kuvaus

Uudehko, näppärä kolmio Mannisenmäessä!

Tämä koti on neliöiltään ja tiloiltaan oivallinen yksin asuvalle tai pienelle perheelle: isompaan makuuhuoneeseen mahtuu 160 cm leveä parisänky, pienempi makuuhuone toimii loistavasti työhuoneena tai pienen lapsen huoneena. Keittiö ja olohuone ovat mukavasti yhtenäistä tilaa, ruokailuryhmälle on oma paikkansa ikkunan ääressä. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta voi ihailla lähes silmänkantamattomiin jatkuvaa metsämaisemaa, joka muuttaa ilmettään vuodenaikojen mukaan.
Kylpyhuone on tilava, ja pesutornille on myös paikkansa. Oman saunan lämmössä on mukava rentoutua.

Kodissa on tehty valmistumisensa jälkeen muutamia arkea helpottavia parannuksia: ilmalämpöpumppu pitää kodin mukavan viileänä lämpimillä kesähelteillä, eteiskaappien ovet on vaihdettu liukuoviin, integroitu mikroaaltouuni pitää keittiön ilmeen minimalistisena, ja kosketusvapaa keittiön hana on kätevä apu innokkaalle kokkailijalle.

Sijainti päättyvän kadun varrella on rauhallinen, eikä ylimääräistä ohikulkuliikennettä ole. Tiilitehtaantien päästä lähtevät ulkoilureitit Tuomiojärven rantamaisemiin ja kävellen tai pyörällä pääsee näppärästi metsän halki Mannilan puolelle.
Läheiseltä Saarijärventieltä kulkevat paikallisliikenteen bussit niin keskustan, Palokan, Tikkakosken kuin Laajavuorenkin suuntaan.
Mikäli oma auto löytyy, on autopaikka ostettavissa omina osakkeinaan hintaan 3.500,00 euroa.

Palokan kauppakeskusten kattavat palvelut sijaitsevat näköetäisyydellä, päiväkoti on vieressä ja koulutkin lähellä. Taloyhtiön ollessa näin uusi, ei remontteja taloyhtiössä ole suunnitteilla. Mannisenmäellä asut siis kauniissa maisemissa, vailla isompia remonttihuolia!

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jenna Muilu
p. 0503044360 / myynti@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti, seinät maali.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu (2021), pyykinpesukone neuvoteltavissa.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesitaso ja erillisuuni, astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni, kosketusvapaa Oraksen hana (2020).

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku, wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2018

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

189500.00

Asuntojen lukumäärä

A 7

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Mannisenhuippu

Huoltoyhtiö

Risto Lehto Noste Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/6

Rakennusmateriaali

Betoni