Tiedepolku 3 B, 165.0 m2

3-4 h, k, ph, s, 2*wc, p, vh, 2*var, autotalli

289000.00 €

Velaton myyntihinta 289000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tuomiojärven rantamaisemista rivitalokoti, jossa on tunnelmaa ja 60-luvun twistiä. Kaksikerroksinen, reilusti yli sadan neliön koti on avara ja jo tällaisenaan edustava. Valoisan, tilavan olohuoneen yhteydessä on ihastuttava, koko asunnon levyinen parveke ilta-auringon suuntaan länteen. Parvekkeelta avautuvat kauniit näkymät Viitaniemen viherkentille ja jopa Laajavuoreen saakka. Olohuoneessa katseenkiinnittäjinä toimii hieno tiiliseinä, kaunis 60-luvun aikaa henkivä avotakka sekä paljeoven taakse erotettavissa oleva, valoisa kirjastohuone. Lisäksi yläkerrassa sijaitsee omassa rauhassaan kodin suurin makuuhuone ja tilava keittiö, jonka läheisyydestä on käynti vehreälle, aamuauringon puolelle avautuvalle takapihalle. Alakerrassa on makuuhuone tai ehkäpä työhuone, josta näkee etupihan ja omenapuun. Alakerrassa sijaitsevat kodikkaasti omassa rauhassaan myös kodin kylpytilat. Molemmissa kerroksissa on oma, erillinen wc ja alakerran kodinhoito- ja varastotilat tarjoavat mukavasti tilaa harrastuksille ja kodin tykötarpeiden säilytykseen. Etupihan puolella on kauniiden nurmikoiden lisäksi mukavasti parkkitilaa sekä käynti omaan autotalliin. Pieni, kodikas yhtiö koostuu vain 4 asunnosta. Yhtiössä on mm. ikkunat, parvekeovet ja vesikattohuovat uusittu 90-luvulla, käyttövesiputkistot uusittu v. 2002 ja salaojitus sokkelipatolevyineen toteutettu v. 2003. Viitaniemessä asut viherkenttien ympäröimänä, rannan välittömässä läheisyydessä. Keskustaan pääset kätevästi muutamissa minuuteissa kävellen tai autoillen. Lähin päiväkoti sijaitsee muutamankymmenen metrin päässä ja alueella sijaitsee myös peruskoulu, useampi lukio ja ammattioppikoulu. Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat Savelassa. Vehkalammen ja Viitaniemen kentillä pelataan mm. jalkapalloa, jääpelejä ja talveksi Viitaniemessä aukeaa myös luistinrata. Oman tontin rajalta pääsee suoraan lenkille Stavangerin puistoalueita ja Tuomiojärveä kiertäville, upeille hiekkateille, joiden varrelta löytyy useampiakin uimarantoja ja paikkoja soutuveneille. Kauempaa Viitaniemestä löytyvät myös melontapaikka, koirapuisto, lentopallokentät ja avantouintipaikka. Pyöräilijät pääsevät helposti sujahtamaan omaleimaiselle Kehä Vihreälle. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan oma yksityisesittelyaikasi! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 050 5736 106 nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

165.0 m2

Kokonaispinta-ala

179.0

Kuvaus

Tuomiojärven rantamaisemista rivitalokoti, jossa on tunnelmaa ja 60-luvun twistiä.

Kaksikerroksinen, reilusti yli sadan neliön koti on avara ja jo tällaisenaan edustava. Valoisan, tilavan olohuoneen yhteydessä on ihastuttava, koko asunnon levyinen parveke ilta-auringon suuntaan länteen. Parvekkeelta avautuvat kauniit näkymät Viitaniemen viherkentille ja jopa Laajavuoreen saakka. Olohuoneessa katseenkiinnittäjinä toimii hieno tiiliseinä, kaunis 60-luvun aikaa henkivä avotakka sekä paljeoven taakse erotettavissa oleva, valoisa kirjastohuone. Lisäksi yläkerrassa sijaitsee omassa rauhassaan kodin suurin makuuhuone ja tilava keittiö, jonka läheisyydestä on käynti vehreälle, aamuauringon puolelle avautuvalle takapihalle. Alakerrassa on makuuhuone tai ehkäpä työhuone, josta näkee etupihan ja omenapuun. Alakerrassa sijaitsevat kodikkaasti omassa rauhassaan myös kodin kylpytilat. Molemmissa kerroksissa on oma, erillinen wc ja alakerran kodinhoito- ja varastotilat tarjoavat mukavasti tilaa harrastuksille ja kodin tykötarpeiden säilytykseen. Etupihan puolella on kauniiden nurmikoiden lisäksi mukavasti parkkitilaa sekä käynti omaan autotalliin.

Pieni, kodikas yhtiö koostuu vain 4 asunnosta. Yhtiössä on mm. ikkunat, parvekeovet ja vesikattohuovat uusittu 90-luvulla, käyttövesiputkistot uusittu v. 2002 ja salaojitus sokkelipatolevyineen toteutettu v. 2003.

Viitaniemessä asut viherkenttien ympäröimänä, rannan välittömässä läheisyydessä. Keskustaan pääset kätevästi muutamissa minuuteissa kävellen tai autoillen. Lähin päiväkoti sijaitsee muutamankymmenen metrin päässä ja alueella sijaitsee myös peruskoulu, useampi lukio ja ammattioppikoulu. Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat Savelassa. Vehkalammen ja Viitaniemen kentillä pelataan mm. jalkapalloa, jääpelejä ja talveksi Viitaniemessä aukeaa myös luistinrata. Oman tontin rajalta pääsee suoraan lenkille Stavangerin puistoalueita ja Tuomiojärveä kiertäville, upeille hiekkateille, joiden varrelta löytyy useampiakin uimarantoja ja paikkoja soutuveneille. Kauempaa Viitaniemestä löytyvät myös melontapaikka, koirapuisto, lentopallokentät ja avantouintipaikka. Pyöräilijät pääsevät helposti sujahtamaan omaleimaiselle Kehä Vihreälle.

Soita tai laita viestiä, niin sovitaan oma yksityisesittelyaikasi!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet (keittiössä, oh:ssa, makuuhuoneissa ja kirjastohuoneessa uusittu 06/2020),verhotangot, naulakot (eteisessä, kodionhoitohuoneessa ja vh:ssa), pyykinpesukone.

Lattiamateriaalit: keittiössä laminaatti (2002), märkätilat laatoitettu. Muissa asuinhuoneissa tammiparketti ja alakerran käytävä korkkia.

Kosteusmittaus tehty 09/2021, raportti saatavissa välittäjältä.

Keittiön varusteet

Avara keittiö, josta ikkunat aamuaurinkoon. Keittiön läheisyydestä käynti takapihalle. Varusteet: Jääkaappi, pakastekaappi, erillisinduktioliesitaso (n. v. 2005) ja -uuni, liesituuletin, astianpesukone, allas, kiinteät valaisimet, mikroaaltouuni, runsaasti kaappitilaa. Välitila: laattaa.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa suihkunurkkaus, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pyyhekuivain (2002), pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1962

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

289000.00

Asuntojen lukumäärä

B

Taloyhtiön nimi

Asunto-osakeyhtiö Tiedepolku 3

Huoltoyhtiö

Aaro Laitinen Noste Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili