Tertunlaakso 2 C, 162.5 m2

5 mh, oloh, avok, khh, ph, s, 2x wc, parv, ter, ak

390000.00 €

Velaton myyntihinta 390000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Toistaiseksi emme järjestä yleisesittelyitä. Sovi kanssamme yksityisesittelyaika sinulle sopivaan aikaan! Vuonna 2016 valmistunut, tyylikkäästi viimeistelty maalämpöinen Jukkatalo Palokan Tertunlaaksosta odottaa uusia omistajiaan! Tämä talo on yhden asunnon asunto-osakeyhtiö, joten varainsiirtovero kaupasta on vain 2%. Tässäpä toimivapohjainen koti isommankin perheen tarpeisiin. Alakerran avokeittiö ja olohuone ovat avointa tilaa, joka tulvii valoa korkean huonekorkeuden ja suurikokoisten ikkunoiden ansiosta. Eteistilan yhteydessä peililiukuoven taakse kätkeytyy kauniisti piilotettu, käytännöllinen vaatehuone. Tilava kodinhoitohuone löytyy heti sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä. Kodin neljä makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassaan yläkerrassa ja lisäksi keittiön takana on huone, joka taipuu asukkaidensa tarpeisiin vaikkapa viidenneksi makuuhuoneeksi, vierashuoneeksi tai työhuonekäyttöön. Kodin tunnelmasta huolehtivat lisäksi sen sydämeen asennettu, varaava takka sekä alakerrassa sijaitseva, tunnelmallinen pesuhuone ja sauna. Pesuhuoneessa nautiskelijoita palvelevat kaksi sadesuihkua ja kaksipaikkainen poreamme. Koko kodin levyinen takapihan terassi antaa mukavasti lisätilaa oleskeluun ja vieraiden viihdyttämiseen. Terassilla voi pulahtaa illan päätteeksi ilmaporealtaaseen. Materiaalivalinnat ovat tehty tyylikkäästi ja lapsiperheiden tarpeet huomioiden: lattiat ovat kaunista, vaaleaa laminaattia, keittiön ja kodinhoitohuoneen kiintokalusteet Puustellilta. Märkätilat ovat laatoitettu. Tavaroille ja harrastusvälineille löytyy reilusti lisäsäilytystilaa 14 m2:n lämpimästä ulkovarastosta ja auton voi kurvata sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan autokatokseen. Omalla takapihalla on mukavasti tilaa leikkimiseen ja pelailuun. Palokankeskuksen kattavat palvelut, koulu ja päiväkodit lyhyen kävelymatkan päässä. Joko lähdetään tutustumaan? Lisätiedot ja esittelyt: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy/ Nina Tawast p. 050 5736 106 ja Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

162.5 m2

Kokonaispinta-ala

162.5

Kuvaus

Toistaiseksi emme järjestä yleisesittelyitä. Sovi kanssamme yksityisesittelyaika sinulle sopivaan aikaan!

Vuonna 2016 valmistunut, tyylikkäästi viimeistelty maalämpöinen Jukkatalo Palokan Tertunlaaksosta odottaa uusia omistajiaan! Tämä talo on yhden asunnon asunto-osakeyhtiö, joten varainsiirtovero kaupasta on vain 2%.

Tässäpä toimivapohjainen koti isommankin perheen tarpeisiin. Alakerran avokeittiö ja olohuone ovat avointa tilaa, joka tulvii valoa korkean huonekorkeuden ja suurikokoisten ikkunoiden ansiosta. Eteistilan yhteydessä peililiukuoven taakse kätkeytyy kauniisti piilotettu, käytännöllinen vaatehuone. Tilava kodinhoitohuone löytyy heti sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä. Kodin neljä makuuhuonetta sijaitsevat omassa rauhassaan yläkerrassa ja lisäksi keittiön takana on huone, joka taipuu asukkaidensa tarpeisiin vaikkapa viidenneksi makuuhuoneeksi, vierashuoneeksi tai työhuonekäyttöön. Kodin tunnelmasta huolehtivat lisäksi sen sydämeen asennettu, varaava takka sekä alakerrassa sijaitseva, tunnelmallinen pesuhuone ja sauna. Pesuhuoneessa nautiskelijoita palvelevat kaksi sadesuihkua ja kaksipaikkainen poreamme. Koko kodin levyinen takapihan terassi antaa mukavasti lisätilaa oleskeluun ja vieraiden viihdyttämiseen. Terassilla voi pulahtaa illan päätteeksi ilmaporealtaaseen.

Materiaalivalinnat ovat tehty tyylikkäästi ja lapsiperheiden tarpeet huomioiden: lattiat ovat kaunista, vaaleaa laminaattia, keittiön ja kodinhoitohuoneen kiintokalusteet Puustellilta. Märkätilat ovat laatoitettu. Tavaroille ja harrastusvälineille löytyy reilusti lisäsäilytystilaa 14 m2:n lämpimästä ulkovarastosta ja auton voi kurvata sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan autokatokseen.

Omalla takapihalla on mukavasti tilaa leikkimiseen ja pelailuun.

Palokankeskuksen kattavat palvelut, koulu ja päiväkodit lyhyen kävelymatkan päässä.

Joko lähdetään tutustumaan?

Lisätiedot ja esittelyt:
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy/
Nina Tawast p. 050 5736 106 ja Mikko Savolainen p. 050 371 0699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Materiaalit: lattiat laminaatti (erill. kylpyhuoneet, khh ja eteinen laatta 60x60cm, pesuhuone ja sauna laatta 30x60cm). Seinät maali ja tapetti.

Kauppaan kuuluu verhotangot, kiinteät valaisimet ja sälekaihtimet.

Varaus keskuspölynimurille.

Nuohous tehty säännöllisesti, edellinen syksyllä -19.

Keittiön varusteet

Puustellin tyylikäs, vetimetön keittiö. Materiaalit: Työtasot laminaatti, välitila lasi, allas komposiitti. Välitilassa ja saarekkeen työtason alla led-valaistus. Integroituina kodinkoneina täyskorkea jääkaappi, uuni, liesitaso, mikroaaltouuni, astianpesukone.

Kylpyhuone

Erilliset kylpyhuoneet ylä- ja alakerrassa: wc-istuin, allaskaappi, erilliskaappi, valopeili, bidee. Kolmas wc alakerran pesuhuoneessa.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja / peltikate (classic)

Lämmitys

Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.

Rakennusvuosi

2016

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

390000.00

Asuntojen lukumäärä

C

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Tertuntuuli

Huoltoyhtiö

Omatoiminen.

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Ulkoverhous lauta/rappaus