Ota yhteyttä välittäjään

Tellervonkatu 14-16, 50.9 m²

1h, k, kph

99 500 €

Kaunis asunto toimivalla pohjaratkaisulla!

Tellervonkadun asunnossa on taidokkaasti yhdistetty uutta ja vanhaa. Keittiö, kylpyhuone ja pinnat on remontoitu vastaamaan nykyaikaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Vanhan talon tunnelmaa asuntoon tuovat leveät ikkunalaudat, valurautapatterit ja kauniit kaapinovet.

50,9m² huoneistossa on erillinen iso keittiö, jossa toiminnot kivasti kolmella sivulla. Kaappi- ja laskutilaa on runsaasti ja nykyaikaisilla kodinkoneilla keittiöpuuhat taipuvat kädenkäänteessä. Ikkunan alla on selkeä paikka ruokapöydälle, joka ei näin ollen vie tilaa huoneen puolelta.

Eteisen kautta on käynti isoon huoneeseen, joka on jaettu väliseinällä kahteen tilaan – ikään kuin yksiö olisikin kaksio. ”Olohuoneen” puolelle jää hyvin tilaa oleskelulle ja vaikkapa työpisteelle. Väliseinän toisella puolella on sopiva soppi sängylle ja säilytyskaapistojen kanssa tila tuntuu aivan erilliseltä makuuhuoneelta.

Kylpyhuone on kompakti, mutta tämän hetken trendejä vastaavien materiaali- ja sävyvalintojen ansiosta aikaa ja kulutusta kestävä.

Tellervonkadun kulmilta löytyy hyvin palveluita, muun muassa oma lähikauppa, kampaamo ja kukkakauppa, Jyväskylän ammattikorkeakoulun kampus on parin sadan metrin päässä ja Jyväskylän ydinkeskustaankin on alle kilometrin matka.

Olisiko tässä kiva koti omaksi tai sijoitukseen?

Kohdetta välittää:
Jere Savolin
jere.savolin@savolin.fi
050 546 1043

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80305289

Huone-erittely

1h, k, kph

Huoneiden lukumäärä

1

Asuinpinta-ala m2

50.9 m²

Kokonaispinta-ala

50.9 m²

Kerros

1

Rakennusvuosi

1946

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

99 500 €

Velkaosuus

311,67 €

Vesimaksu

18 € / hlö / kk

Hoitovastike

193,42 €

Rahoitusvastike

25,45 €

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Sauna

1

8 euroa kuukaudessa
kuukaudessa

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Tellervonkatu 14-16

Isännöitsijä

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Tulevat remontit

Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista seuraavalle viidelle vuodelle: Ovipuhelinjärjestelmän asennus porrashuoneiden ulko-oviin, yhteistilojen maalauskorjauksia, sokkeleiden pinnoitteiden paikkakorjauksia, pihan asfalttikorjaukset, kiinteistökeskuksen uusiminen, yhteistilojen kojeitten uusiminen, lastaussiltojen ja katosten korjaukset, A-rapun kylmiön kunnostaminen, parkkipaikan valaistuksen parantaminen, pihasuunnitelman laatiminen.

Tehdyt remontit

Vesi-,viemäri-ja sähkö peruskorjaus -92, vesikatto -97, julkisivumaalaus -99, porraskäytävät maalattu ja taloyhtiön sauna ja pesuhuone kunnostettu -01, KTV -02, jätehuone -05, LVISR-kuntoarvio ja putkistojen kevyt kuntotutkimus -06, patteriverkoston perussäätö -08-09, tuuletusparvekkeiden kunnostus -10, liikehuoneiston (B-rapun entinen leipomotila) pintaremontti -11, piha-ja parkkialueen saneeraustyöt 14-15, pesukoneen hankkiminen pesutupaan -16, IV-kanavien puhdistus, mittaus ja säätö, kuivausrummun hankkiminen pesutupaan, lämmitys-, käyttövesi- ja viemäriputkistojen kuntotutkimus -17, porraskäytävän ilmoitustauluseinän maalaustyö + uudet ilmoitustaulut, puhdistusluukkujen asennus tuuletusviemäreihin, eristeiden korjaus ja eristeiden pinnoitus -18, lukkojen uudelleensarjoitus Abloy Pulse-avaimelle -20, pohjaviemärin painehuuhtelu, koodilukkojen asennus ulko-oviin, kuntoarvion laatiminen, B- ja C-rappujen kylmiöiden poistaminen käytöstä ja muuttaminen varastotiloiksi -21, metallirakenteiset varastokopit C-rapun vanhaan kylmiötilaan -22.

Asuntojen lukumäärä

25

Kiinteistönhoito

Huoltoyhtiö

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto

Energialuokka

F2018

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Olohuoneen kuvaus

Olohuone jaettu väliseinällä, toisella puolella vaatekaapit ja tilaa sängylle.

Rakennusmateriaali

Tiili

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.