Taulumäentie 33 C, 117.5 m2

4 h, k, khh, kph, s, erill. wc, lasit. p, var, ak

330000.00 €

Velaton myyntihinta 330000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis ja kodikas, kaksikerroksinen rivitalon päätyhuoneisto mainiolla sijainnilla Tuomiojärven rantamaisemissa. Yläkerrassa on tilava olohuone, joka on mukavasti yhteydessä ruokailutilaan ja sen kautta keittiöön. Moderni, tumma keittiö on uusittu vuonna 2020: integroidut, modernit kodinkoneet ja listavetimet tekevät keittiön ilmeestä pelkistetyn. Ruokailuryhmän saa sijoitettua ikkunan ääreen, joten ruokaillessa voi nauttia vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta järvimaisemasta. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Yläkerrassa on lisäksi yksi makuuhuone. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on käynti takapihan terassille. Makuuhuoneiden ikkunat ovat mukavasti järvelle päin. Alakerrassa ovat lisäksi tilavat kodinhoito- ja pesutilat, jotka ovat vielä remontin alla, joten kalusteiden sijoitteluun ja materiaaleihin on mahdollisuus päästä vielä vaikuttamaan. Alakerran iso varastohuone muuntuu tarvittaessa vaatehuoneeksi, kuntoilutilaksi tai vaikkapa työtilaksi. Autolle on oma katospaikkansa sisäänkäynnin edessä, ja ulkoiluvälineet voi varastoida katoksen yhteydessä olevaan varastoon. Sijainti Taulumäellä takaa hyvät ja nopeat kulkuyhteydet niin keskustaan, Seppälän ostoskeskuksille kuin Palokkaankin. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä, ja ulkoilumaastot kuljettavat pitkin järvenrantoja. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

117.5 m2

Kokonaispinta-ala

117.5

Kuvaus

Kaunis ja kodikas, kaksikerroksinen rivitalon päätyhuoneisto mainiolla sijainnilla Tuomiojärven rantamaisemissa.

Yläkerrassa on tilava olohuone, joka on mukavasti yhteydessä ruokailutilaan ja sen kautta keittiöön. Moderni, tumma keittiö on uusittu vuonna 2020: integroidut, modernit kodinkoneet ja listavetimet tekevät keittiön ilmeestä pelkistetyn. Ruokailuryhmän saa sijoitettua ikkunan ääreen, joten ruokaillessa voi nauttia vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta järvimaisemasta. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Yläkerrassa on lisäksi yksi makuuhuone.

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on käynti takapihan terassille. Makuuhuoneiden ikkunat ovat mukavasti järvelle päin. Alakerrassa ovat lisäksi tilavat kodinhoito- ja pesutilat, jotka ovat vielä remontin alla, joten kalusteiden sijoitteluun ja materiaaleihin on mahdollisuus päästä vielä vaikuttamaan.
Alakerran iso varastohuone muuntuu tarvittaessa vaatehuoneeksi, kuntoilutilaksi tai vaikkapa työtilaksi.
Autolle on oma katospaikkansa sisäänkäynnin edessä, ja ulkoiluvälineet voi varastoida katoksen yhteydessä olevaan varastoon.

Sijainti Taulumäellä takaa hyvät ja nopeat kulkuyhteydet niin keskustaan, Seppälän ostoskeskuksille kuin Palokkaankin. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä, ja ulkoilumaastot kuljettavat pitkin järvenrantoja.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat Timberwise tammiparketti (2020)/laatta, seinät pääosin maalattu.

Muuta kauppaan kuuluvaa: eteisen ja 2 makuuhuoneen irralliset kaapit, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, naulakko, pyykinpesukone neuvoteltavissa.

Keittiön varusteet

Keittiö uusittu vuonna 2020 (Noblessa, valmistunut 12/2020). Varusteina integroidut jääkaappi ja pakastekaappi, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, aamiaiskaappi sekä viinikaappi.

Kylpyhuone

Alakerran kosteissa tiloissa (pkh/ph/sauna/) on meneillään remontti. Uudella omistajalla on mahdollisuus vaikuttaa tilojen uudelleenjärjestelyyn sekä pintamateriaaleihin. Alustavissa suunnitelmissa pukuhuoneesta tehdään kodinhoitotila.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Aumakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1983

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

330000.00

Asuntojen lukumäärä

C 12

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Tuomiontörmä

Huoltoyhtiö

Elmeri Koistinen Kiinteistö-Tahkola Jyväskylä Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Rakennusmateriaali

Puu/tiili