Tapionkatu 16 A, 44.5 m2

2 huonetta, keittiö, kph, ransk. parveke

125000.00 €

Velaton myyntihinta 125000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Remontoitu kaksio loistavalla sijainnilla! Asunto on remontoitu kauttaaltaan parin viime vuoden aikana. Loppuvuonna 2019 asunnossa on uusittu lattiapinnoitteet sekä keittiö ja vuoden 2020 puolella kylpyhuone. Kylpyhuone on remontoitu tummaan sävyyn, ja keittiöstä löytyvät modernit varusteet. Kaksiossa on kaksi isoa huonetta, keittiön jäädessä huoneiden väliin. Makuuhuoneessa on tilaa isolle sängylle sekä esimerkiksi työpisteelle. Työpiste mahtuu myös hyvin olohuoneeseen, ja lisäksi tilaa jää vielä reilusti sohvaryhmälle. Talon sijainti on keskeinen: ydinkeskustaan on lyhyt kävelymatka ja erilaisia ulkoilu- sekä harrastusmahdollisuuksia löytyy reilusti asunnon läheisyydestä. Muun muassa Harju sekä Viitaniemen liikuntapuisto tarjoavat erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Asunnolta on myös helppo lähteä Tuomiojärvelle kesäisiin maisemiin nauttimaan niin rantahiekasta kuin järveä kiertävistä rantamaisemista. Lähellä asuntoa sijaitsee myös ammattikorkeakoulun Rajakadun kampus, yliopisto, ammattikouluja, päiväkoteja sekä ylä- ja ala-asteita. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Liisa Kulmala p. 040 968 3581.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

44.5 m2

Kokonaispinta-ala

44.5

Kuvaus

Remontoitu kaksio loistavalla sijainnilla!

Asunto on remontoitu kauttaaltaan parin viime vuoden aikana. Loppuvuonna 2019 asunnossa on uusittu lattiapinnoitteet sekä keittiö ja vuoden 2020 puolella kylpyhuone. Kylpyhuone on remontoitu tummaan sävyyn, ja keittiöstä löytyvät modernit varusteet. Kaksiossa on kaksi isoa huonetta, keittiön jäädessä huoneiden väliin. Makuuhuoneessa on tilaa isolle sängylle sekä esimerkiksi työpisteelle. Työpiste mahtuu myös hyvin olohuoneeseen, ja lisäksi tilaa jää vielä reilusti sohvaryhmälle.

Talon sijainti on keskeinen: ydinkeskustaan on lyhyt kävelymatka ja erilaisia ulkoilu- sekä harrastusmahdollisuuksia löytyy reilusti asunnon läheisyydestä. Muun muassa Harju sekä Viitaniemen liikuntapuisto tarjoavat erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Asunnolta on myös helppo lähteä Tuomiojärvelle kesäisiin maisemiin nauttimaan niin rantahiekasta kuin järveä kiertävistä rantamaisemista. Lähellä asuntoa sijaitsee myös ammattikorkeakoulun Rajakadun kampus, yliopisto, ammattikouluja, päiväkoteja sekä ylä- ja ala-asteita.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Liisa Kulmala p. 040 968 3581.

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti/laatta, seinät maali/rapattu.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, erillisuuni ja -liesitaso, liesituuletin (aktiivihiili), integroitu astianpesukone.

Kylpyhuone

Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, bideesuihku, wc-istuin.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1975

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

125000.00

Asuntojen lukumäärä

A 14

Taloyhtiön nimi

As Oy Tapionkatu 16

Huoltoyhtiö

Risto Heino Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

3/3

Rakennusmateriaali

Betoni