Tapiolantie 17, 130.6 m2

3 mh, oh, k, tkh, ask.h, pkh, khh, ph, kph, s, erill. wc, at, var

190000.00 €

Velaton myyntihinta 190000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Nelikymppisetkö keski-iässä, tuskin! Tämä 1979 valmistunut kaksikerroksinen omakotitalo seisoo tukevasti perustuksillaan, tietää kuka on eikä seilaa nykytrendien tuulissa. N. 130 neliöinen, ikäisekseen hyvin säilynyt koti jakautuu käytännöllisesti kahteen kerrokseen: pohjakerroksen pesu-, huolto- ja askartelutilat ja yläkerran kolme makuuhuonetta, wc, keittiö ja olohuone pitävät elämän eri osa-alueet omissa tiloissaan. Lukuisat kaapistot, lämmin autotalli ja hyvät varastotilat takaavat, että tähän kotiin mahtuu ihmisten ja elämän lisäksi myös tavarat. Tästä nelikymppisestä on huolehdittu niin sisäisesti kuin ulkoisestikin: märkätilat on täysremontoitu vuosina 2005/2008 ja keittiön ja makuuhuoneiden kalustusta ja laitteistoa on päivitetty. Lisäksi on uusittu peltikatto 2010, viime vuosina rännit ja lumiesteet sekä viimeisimpänä kaikki käyttövesiputket. Kuumat aallotkaan eivät vaivaa, kun lämmitys hoituu kaukolämmöllä tai fiilistellen omalla takalla. Haaveilevalle viherpeukalolle tai ManU:n tulevalle kärjelle löytyy riittoisa nurmitontti. Päättyvä katu ja takapihan metsät eristävät sopivasti muusta maailmasta. Virkeä Keljonkankaan asuinalue kasvaa, mistä kertoo mm. rakenteilla oleva yhtenäiskoulu. Neljäkymmentä on uusi kaksikymmentä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

130.6 m2

Kokonaispinta-ala

250.4

Kuvaus

Nelikymppisetkö keski-iässä, tuskin!

Tämä 1979 valmistunut kaksikerroksinen omakotitalo seisoo tukevasti perustuksillaan, tietää kuka on eikä seilaa nykytrendien tuulissa. N. 130 neliöinen, ikäisekseen hyvin säilynyt koti jakautuu käytännöllisesti kahteen kerrokseen: pohjakerroksen pesu-, huolto- ja askartelutilat ja yläkerran kolme makuuhuonetta, wc, keittiö ja olohuone pitävät elämän eri osa-alueet omissa tiloissaan. Lukuisat kaapistot, lämmin autotalli ja hyvät varastotilat takaavat, että tähän kotiin mahtuu ihmisten ja elämän lisäksi myös tavarat.

Tästä nelikymppisestä on huolehdittu niin sisäisesti kuin ulkoisestikin: märkätilat on täysremontoitu vuosina 2005/2008 ja keittiön ja makuuhuoneiden kalustusta ja laitteistoa on päivitetty. Lisäksi on uusittu peltikatto 2010, viime vuosina rännit ja lumiesteet sekä viimeisimpänä kaikki käyttövesiputket. Kuumat aallotkaan eivät vaivaa, kun lämmitys hoituu kaukolämmöllä tai fiilistellen omalla takalla.

Haaveilevalle viherpeukalolle tai ManU:n tulevalle kärjelle löytyy riittoisa nurmitontti. Päättyvä katu ja takapihan metsät eristävät sopivasti muusta maailmasta. Virkeä Keljonkankaan asuinalue kasvaa, mistä kertoo mm. rakenteilla oleva yhtenäiskoulu.

Neljäkymmentä on uusi kaksikymmentä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Alakerran pukuhuoneessa ja pesuhuoneessa lattialämmitys.

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti/laatta/muovimatto, seinät maali/tapetti (-19-20)/kaakeli.

Muuta kauppaan kuuluvaa: takka (ei käytetty).

Kuntotarkastettu 8/2020.

Keittiön varusteet

Vaaleat kaapistot, laminaattityötasot, jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen sähköliesi (2018), astianpesukone (2019).

Kylpyhuone

Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku, wc-istuin, pesuallas, bideesuihku, allaskaapisto ja reilusti säilytystilaa.
Alakerrassa pesuhuone, jossa suihku ja pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö (2007)

Rakennusvuosi

1979

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

190000.00

Kerros

2