Tanhukaari 39 B, 92.5 m2

3h,k, 2*kph,s,kellari/askarteluhuone,p,kattoterassi

279000.00 €

Velaton myyntihinta 279000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tiedätkö sen sympaattisen talorivistön Tanhukaarella? Suositusta yhtiöstä vapautuu yksi pikkutaloista joka osana muodostaa As Oy Jyväskylän Tanhu 1 huoneistojen rivistön. Kodissa yhdistyy omakotitalomainen asuminen asunto-osakeyhtiössä. Vuonna 2017 valmistuneessa asunnossa pinnat ovat siistit ja vaaleat. Sisääntulo kerroksessa on kompakti keittiö yhdistettynä olohuoneeseen. Olohuoneen päätyseinä on ikkunaa lattiasta kattoon päästäen valon tulvimaan kotiin. Käynti terassille ja takapihalle on olohuoneen kautta. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava kylpyhuone. Tässä persoonallisessa kodissa on hauskasti niin etu- kuin takapihakin, parveke sekä kattoterassi – voi fiiliksen tai miksei auringon kierronkin mukaan valita minne päätyy kahvikupposen ja päivän lehden kanssa. Spesiaalia on myös asunnon kellaritila jossa on suuri yli 20 neliön huone joka jää yhtiövastikkeen ulkopuolelle. Kellarikerros voi toimia työhuoneena, leffahuoneena, kuntosalina, teinin valtakuntana, anopin kerroksena, harrastetilana… vain mielikuvitus rajana! Tanhukaari on mukavan rauhallinen sijainti kohtuullisen matkan päässä palveluista ja keskustasta. Rantaraitin baana odottelee puolen kilometrin päässä. Sovi kanssamme oma yksityinen esittelysi, käydään tutustumassa tähän mielenkiintoiseen kotiin. Jere Savolin 050 546 1043 jere.savolin@savolin.fi Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

92.5 m2

Kokonaispinta-ala

92.5

Kuvaus

Tiedätkö sen sympaattisen talorivistön Tanhukaarella?

Suositusta yhtiöstä vapautuu yksi pikkutaloista joka osana muodostaa As Oy Jyväskylän Tanhu 1 huoneistojen rivistön. Kodissa yhdistyy omakotitalomainen asuminen asunto-osakeyhtiössä.

Vuonna 2017 valmistuneessa asunnossa pinnat ovat siistit ja vaaleat. Sisääntulo kerroksessa on kompakti keittiö yhdistettynä olohuoneeseen. Olohuoneen päätyseinä on ikkunaa lattiasta kattoon päästäen valon tulvimaan kotiin. Käynti terassille ja takapihalle on olohuoneen kautta.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava kylpyhuone. Tässä persoonallisessa kodissa on hauskasti niin etu- kuin takapihakin, parveke sekä kattoterassi – voi fiiliksen tai miksei auringon kierronkin mukaan valita minne päätyy kahvikupposen ja päivän lehden kanssa.

Spesiaalia on myös asunnon kellaritila jossa on suuri yli 20 neliön huone joka jää yhtiövastikkeen ulkopuolelle. Kellarikerros voi toimia työhuoneena, leffahuoneena, kuntosalina, teinin valtakuntana, anopin kerroksena, harrastetilana… vain mielikuvitus rajana!

Tanhukaari on mukavan rauhallinen sijainti kohtuullisen matkan päässä palveluista ja keskustasta. Rantaraitin baana odottelee puolen kilometrin päässä.

Sovi kanssamme oma yksityinen esittelysi, käydään tutustumassa tähän mielenkiintoiseen kotiin.

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Asunnossa ilmalämpöpumppu (2019)

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, erillisliesitaso ja -uuni, liesituuletin (hormi), integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone (45 cm).

Kylpyhuone

Alakerrassa kylpyhuone, jossa suihku, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili, korkea säilytyskaappi.
Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku, wc-istuin, pesuallas, säilytystilaa, peili, pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Poistoilmalämpöpumppu (vesikiertoinen lattialämmitys)

Rakennusvuosi

2017

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

279000.00

Asuntojen lukumäärä

B

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Tanhu 1

Huoltoyhtiö

Kauko Mikkonen Kiinteistö-Tahkola Jyväskylä Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Rakennusmateriaali

Puu