Takalankuja 2 F, 28.0 m2

1 huone, keittokomero, kylpyhuone

53725.36 €

Velaton myyntihinta 57000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Remontoitu, siistikuntoinen yksiö lähellä Laajavuoren erinomaisia liikuntamaastoja, Kortepohjan puistomaisella asuinalueella! Keittokomeroa on avarrettu huoneeseen päin, jotta tila on yhtenäinen ja avara. Huoneessa on tilaa sekä sängylle, pienelle ruokailuryhmälle että työpisteelle. Kylpyhuone, keittiö ja asunnon pinnat on remontoitu vuonna 2019. Myydään vuokrattuna. B-talon alakerrassa sijaitsee taloyhtiön saunatilat sekä tunnelmallinen takkahuone. Takkahuoneesta on käynti yhtiön suojaisalle terassille, joka tarjoaa viihtyisän paikan vilvoitteluun ja grillailuun. Kortepohjan koulu, päiväkoti ja kirjasto sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä, Emännäntien toimintapuisto sijaitsee lähettyvillä. Rautpohjan lintutorni, Haukanniemen luonnonsuojelualue ja Laajavuori tarjoavat monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ympäri vuoden. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

28.0 m2

Kokonaispinta-ala

28.0

Kuvaus

Remontoitu, siistikuntoinen yksiö lähellä Laajavuoren erinomaisia liikuntamaastoja, Kortepohjan puistomaisella asuinalueella!

Keittokomeroa on avarrettu huoneeseen päin, jotta tila on yhtenäinen ja avara. Huoneessa on tilaa sekä sängylle, pienelle ruokailuryhmälle että työpisteelle. Kylpyhuone, keittiö ja asunnon pinnat on remontoitu vuonna 2019.
Myydään vuokrattuna.

B-talon alakerrassa sijaitsee taloyhtiön saunatilat sekä tunnelmallinen takkahuone. Takkahuoneesta on käynti yhtiön suojaisalle terassille, joka tarjoaa viihtyisän paikan vilvoitteluun ja grillailuun.

Kortepohjan koulu, päiväkoti ja kirjasto sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä, Emännäntien toimintapuisto sijaitsee lähettyvillä. Rautpohjan lintutorni, Haukanniemen luonnonsuojelualue ja Laajavuori tarjoavat monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti, seinät maalattu. Koko huoneisto remontoitu vuonna 2019. Eteisessä peililiukuovikaapisto. Keittokomeron ja huoneen seinä avarrettu, jolloin saatu yhtenäinen tila.

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu 2019. Varusteina jääkaappi, sähköliesi.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu vuonna 2019. Suihkunurkkaus kääntyvällä lasiseinällä, wc-istuin, pesuallas, bideesuihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1973

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

53725.36

Asuntojen lukumäärä

F 40

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Takalankuja 2

Huoltoyhtiö

Kauko Mikkonen Kiinteistö-Tahkola Jyväskylä

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/2

Rakennusmateriaali

Puuelementti/teräsbetoni