Takalankuja 2 B, 81.0 m2

4 huonetta, avokeittiö, kylpyhuone

85292.87 €

Velaton myyntihinta 95000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava, siistikuntoinen ja kodikas perheasunto lähellä Laajavuoren erinomaisia liikuntamaastoja, Kortepohjan puistomaisella asuinalueella! Kodissa keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat avaraa, yhtenäistä tilaa. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta tarjoavat mukavat omat sopet perheenkin tarpeisiin. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2014 moderniksi ja toimivaksi ja erillinen wc tuo helppoutta arkeen. Rakennuksen alakerrassa sijaitseva saunatila ja tunnelmallinen takkahuone ovat tämän huoneiston vapaassa käytössä. Takkatilasta on käynti yhtiön suojaisalle takapihaterassille, joka tarjoaa viihtyisän paikan vilvoitteluun ja grillailuun. Taloyhtiöllä on kodikas yhteispiha keinuineen ja oleskeluryhmineen. Kortepohjan koulu, päiväkoti ja kirjasto sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä, Emännäntien toimintapuisto sijaitsee lähettyvillä. Rautpohjan lintutorni, Haukanniemen luonnonsuojelualue ja Laajavuori tarjoavat monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ympäri vuoden. Esittelyt ja lisätiedot: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast 0505736106 / nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

81.0 m2

Kokonaispinta-ala

81.0

Kuvaus

Tilava, siistikuntoinen ja kodikas perheasunto lähellä Laajavuoren erinomaisia liikuntamaastoja, Kortepohjan puistomaisella asuinalueella!

Kodissa keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat avaraa, yhtenäistä tilaa. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta tarjoavat mukavat omat sopet perheenkin tarpeisiin. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2014 moderniksi ja toimivaksi ja erillinen wc tuo helppoutta arkeen.

Rakennuksen alakerrassa sijaitseva saunatila ja tunnelmallinen takkahuone ovat tämän huoneiston vapaassa käytössä. Takkatilasta on käynti yhtiön suojaisalle takapihaterassille, joka tarjoaa viihtyisän paikan vilvoitteluun ja grillailuun.

Taloyhtiöllä on kodikas yhteispiha keinuineen ja oleskeluryhmineen.
Kortepohjan koulu, päiväkoti ja kirjasto sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä, Emännäntien toimintapuisto sijaitsee lähettyvillä. Rautpohjan lintutorni, Haukanniemen luonnonsuojelualue ja Laajavuori tarjoavat monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ympäri vuoden.

Esittelyt ja lisätiedot:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast
0505736106 / nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Lattiamateriaalit: keittiö laattaa, olohuone ja makuuhuoneet tammiparkettia (parketti uusittu v. 2014). Erillisessä wc:ssä muovimattoa, kylpyhuone laattaa.
Seiniä kunnostettu/tapetoitu v. 2012 sekä seiniä ja lattioita kunnostettu v. 2019. Lisäksi vaatesäilytysjärjestelmä asennettu v. 2017.

Kauppaan kuuluu: irralliset kaapistot, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko.

Keittiön varusteet

Valoisa avokeittiö, jossa mukavasti kaappitilaa ja josta mukavat näkymät kauniiseen pihapiiriin. Varusteet: jääkaappi, astianpesukone, allas, keraaminen liesi, liesituuletin, varaus mikroaaltouunille, kiinteät valaisimet. Välitila: laattaa, työtasot: kuultovahattu massiivitammi. Keittiön kaapinovet maalattu ja työtasot vaihdettu v. 2019.

Kylpyhuone

Valoisa, tilava kylpyhuone (remontoitu v. 2014) jossa varusteina: allaskaapisto vetolaatikoin, peilikaappi, wc, bidee, suihku, suihkuseinä, naulakot, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/kermi

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1973

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

85292.87

Asuntojen lukumäärä

B 13

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Takalankuja 2

Huoltoyhtiö

Kauko Mikkonen Kiinteistö-Tahkola Jyväskylä

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/2

Rakennusmateriaali

Puuelementti/teräsbetoni