Taitoniekantie 11 G, 48.0 m2

2 huonetta+vh+keittiö+kph+lasitettu parveke

54316.00 €

Velaton myyntihinta 80000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Taitoniekantien varrelta hissillisen talon ylimmän kerroksen tehokas kaksio. Asunnon pinnat ovat kauttaaltaan siistissä kunnossa ja tämän yhteydessä pohjaratkaisua avarrettu entisestään. Taloyhtiössä on tehty viime vuosina hyviä ja ajanmukaisia remontteja mm. vesijohto- ja sähkösaneeraus, vesikatto ja julkisivu. Tästä talosta on lyhyen matkan päässä myös hyvät kattavat kaupat mm. K-Supermarket Länsiväylä, S-Market Savela ja Kortepohjan kauppakeskus. Lisäksi 100 metrin päästä talosta on paikallisliikenteen päätepysäkki, josta liikut nopeasti yliopistolle ja Jyväskylän keskustan suuntaan. Laajavuoren kattavat ulkoilu mahdollisuudet ovat myös lähellä. Soita ja sovi oma yksityinen esittelysi: Kim Särkkä 0503073811, Jere Savolin 0505431046 Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

48.0 m2

Kokonaispinta-ala

48.0

Kuvaus

Taitoniekantien varrelta hissillisen talon ylimmän kerroksen tehokas kaksio.
Asunnon pinnat ovat kauttaaltaan siistissä kunnossa ja tämän yhteydessä pohjaratkaisua avarrettu entisestään.

Taloyhtiössä on tehty viime vuosina hyviä ja ajanmukaisia remontteja mm. vesijohto- ja sähkösaneeraus, vesikatto ja julkisivu.

Tästä talosta on lyhyen matkan päässä myös hyvät kattavat kaupat mm. K-Supermarket Länsiväylä, S-Market Savela ja Kortepohjan kauppakeskus. Lisäksi 100 metrin päästä talosta on paikallisliikenteen päätepysäkki, josta liikut nopeasti yliopistolle ja Jyväskylän keskustan suuntaan. Laajavuoren kattavat ulkoilu mahdollisuudet ovat myös lähellä.

Soita ja sovi oma yksityinen esittelysi:
Kim Särkkä 0503073811, Jere Savolin 0505431046

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: saarniparketti (2013)/muovimatto/laatta, seinät maali/tapetti (pintoja uusittu 2013-2015).

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, naulakko, pyykinpesukone.

Keittiön varusteet

Keittiö uusittu noin 15 vuotta sitten. Varusteina jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin (suodatin), mikroaaltouuni.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu LVIS-saneerauksen yhteydessä vuonna 2016-2017.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys

Rakennusvuosi

1972

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

54316.00

Asuntojen lukumäärä

G 80

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Korterinne

Huoltoyhtiö

Ari Tikkanen Jyväskylän Yrityskonsultit isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

4/4

Rakennusmateriaali

Betoni