Ota yhteyttä välittäjään

Taidepolku 1, 93.5 m²

3h+keittiö+ph+sauna+khh+wc+varasto+terassi

275 000 €

Tervetuloa ihastuttavalle Taidepolulle!

Kattavan peruskorjauksen vuosina 2022- 2023 läpikäynyt rivitalon päätykolmio on päivitetty nykyaikaisiin materiaaleihin. Eteisestä avautuu luonnonvaloa tulviva suuri olohuone, jossa sopiva paikka myös isollekin ruokailuryhmälle. Asunnon kaksi, kaapistoin varusteltua makuuhuonetta asettuvat olohuoneen molemmin puolin ja erillinen wc helpottaa arkea useamman henkilön taloudessa.

Kaunis, vaalein sävyvalinnoin toteutettu keittiö tarjoaa oivat mahdollisuudet kokkailuun. Toiminnot on aseteltu kahdelle sivulle, joten lasku- ja kaappitilaa on saatu hyvinkin runsaasti. Keittiön jatkeena on yhdistetty kodinhoitohuone / kylpyhuone, josta toimivasti käynti myöskin suoraan ulos. Kodinhoitotilassa on paikka pesutornille, oma vesipiste ja kaappitilaa pyyhkeille ja liinavaatteille. Tyylikkäillä harmailla laatoituksilla ja lasiovilla varusteltu suihkutila johdattaa oman saunan löylyihin.

Piha-alueet tällä kodilla ovat varsin mainiot. Aidatut etu- ja takapiha tuovat yksityisyyttä ja mahdollisuuksia rauhalliseen aamukahvi-hetkeen tai vaikkapa perheen yhteisiin pihapeleihin. Takapihan perällä odottaa sympaattinen huvimaja ja vastaavasti etupihan puolella on asunnon oma ulkovarasto. Sähköpistokkeellinen autopaikka on välittömästi asunnon edessä.

Vehreä Viitaniemi tarjoaa erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Ruokakaupat ja keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, koulut ja päiväkodit taas löytyvät lähes naapurista.

Olisiko tämä muuttovalmis koti sopiva teidän perheelle? Ota yhteyttä, esittelen kohdetta mielelläni.

Mikko Savolainen
mikko.savolainen@savolin.fi
050 371 0699

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80113256

Huone-erittely

3h+keittiö+ph+sauna+khh+wc+varasto+terassi

Huoneiden lukumäärä

3

Asuinpinta-ala m2

93.5 m²

Kokonaispinta-ala

93.5 m²

Kerros

1

Rakennusvuosi

1966

Vapautuu

Muu

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

275 000 €

Velkaosuus

12 191,13 €

Vesimaksu

Vesimaksuennakko 35 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Hoitovastike

486,20 €

Rahoitusvastike

127,16 €

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Taidepolku 1 Jyväskylä

Isännöitsijä

Taloasema Isännöinti Hurttia Oy

Tulevat remontit

Velattomaan hintaan sisältyy (myyjä maksanut huoneistoa koskevan osuuden) vuonna 2023 tehtävä vesikaton huovan uudiskorjaus asuntoon 5 ja yhden asunnon saunaosaston katon korjaus.

Muita hallituksen kunnossapitotarveselvityksessa mainittuja asioita: Piha-alueen kaivot ja ulko-ovet, kattokorjauksia, pihapuiden kaatoa, salaojituksen ja kuivatuksen parantaminen sokkelien ympäriltä ja liitynnät kaupungin huleverkkoon, julkisivun rappauskorjaukset ja julkisivun huoltomaalaus, kaide ajoluiskaan asunnon 4 kohdalle, jätekatoksen uusiokäyttö varastona toimenpideluvalla, piha-aitojen osittainen uusiminen ja korjaukset.

Tehdyt remontit

Selvitys aiempina vuosina tehdyistä kunnossapito ja muutostöistä: Vuonna 2022-2023 huoneistojen 1-4 tuulettuvan alapohjan korjaukset, IV kanavien nuohous, jäteaseman rakentaminen, autopaikkojen rakentaminen 2kpl 2021, hajulukkojen uusinta, Lj-keskukseen vakiopaineventtiilin vaihto ja sulun asennus takaiskuventtiilille 2020, alapohjan poistoilmapuhaltimen uusinta, kaivon kannen madallus, saunan seinän korjaus A2, räystäskourujen ja katon kunnostus A1 ja A2, kuntoarvio (rakennetekninen) 2019, lämmönvaihtimien vaihto 2018, parvekeoven vaihto A4, vesimittarin vaihto A1 2017, kattokorjauksia A3 ja A4, lisäeristeet A1 katolle, lj-huoneen kohdalle, lämpötolppakorjaus, lämpövuodon korjaus ja räystäslautojen uusinta, osittaisia kattokorjauksia, katon kuntotarkastus 2015, pihapuiden kaato, kattokorjauksia 2014, ulko-ovien maalaus, pihan kaivojen ja kaatojen korjauksia 2013, IV kanavien nuohous 2011, antennilaitekorjauksia 2010. Vuonna 1999 taloyhtiöön tehty mittava peruskorjaus mm. ikkunat uusittu, jolloin rakennettu taloyhtiöön myös kokonaan yksi uusi asunto.

Asuntojen lukumäärä

1

Kiinteistönhoito

Asukkaat

Ilmanvaihto

Koneellinen

Parkkipaikat

Pistokkeellinen pihapaikka

Asbestikartoitus

1
1

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Pulpettikatto

Keittiön kuvaus

Keittiö remontoitu kokonaan vuonna 2023, jolloin uusittu myös kaikki kodinkoneet lukuun ottamatta astianpesukonetta.

Kylpyhuoneen kuvaus

Yhdistetty kodinhoitohuone / kylpyhuone / wc. Tilat remontoitu täysin vuonna 2023.

Rakennusmateriaali

Kivi

Kohdettä välittää:

Mikko Savolainen

LKV, KED

050 371 0699 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Mikko Savolainen

LKV, KED

050 371 0699 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Mikko Savolainen

LKV, KED

050 371 0699 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.