Tahvosentie 24 A, 91.0 m2

4 huonetta, avokeittiö, parveke, sauna, kylpyhuone, erill. wc

244000.00 €

Velaton myyntihinta 244000.00 €

Kysy lisää:

Reijo Savolin
0500-640 678
reijo.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Huippusijainnilla, Äijälänsalmen rantamaisemissa, sijaitsee As. Oy Jyväskylän Jokihelmi. Neljännen kerroksen huipputyylikkäästi remontoitu koti kutsuu viihtymään ja rentoutumaan! Tämä koti vastaa kaikkiin modernin asumisen toiveisiin: tyylikkäät materiaalivalinnat, tilava pohja ja viimeistellyt tilaratkaisut ihastuttavat. Itsenäinen, erillinen päämakuuhuone tarjoaa omaa rauhaa ja tilaa tilavine neliöineen ja liukuovisine säilytystiloineen. Hulppea korkeakiiltomusta avokeittiö on yhtenäistä, avonaista tilaa olohuoneen ja ruokatilan kanssa tarjoten mukavat puitteet yhdessäoloon niin perheen kuin vieraidenkin kanssa. Kokonaisuuden täydentää oma kylpyhuone ja sauna, erillinen wc ja tilava, lasitettu parveke, jolta aukeavat rauhalliset näkymät vehreän Äijälänsalmen asuinalueen suuntaan. Materiaalivalinnat ja talotekniikka ovat tätä päivää. Huoneistossa jalkojesi alla lämmittää lempeä, vesikiertoinen lattialämmitys. Yhtiössä koneellinen tulo- ja poistoilma sekä LTO. Verkkoyhteytenä on Saunalahden kuitu. Lemminkäisen rakennuttamasta, modernista yhtiöstä löydät valoisat, tilavat ja toimivat rappukäytävät, reilut paikoitustilat, kaksikin pyörävarastoa sekä hyvin ylläpidetyt ja suojaisat piha-alueet. Rantaraitti ja Äijälänsalmi ovat vain muutaman askeleen päässä eikä keskustaankaan ole pitkä matka. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Esittelyt ja lisätiedot: LKV Savolin Oy, Reijo Savolin 0500 640 678 / Nina Tawast 050 5736 106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

91.0 m2

Kokonaispinta-ala

91.0

Kuvaus

Huippusijainnilla, Äijälänsalmen rantamaisemissa, sijaitsee As. Oy Jyväskylän Jokihelmi. Neljännen kerroksen huipputyylikkäästi remontoitu koti kutsuu viihtymään ja rentoutumaan!

Tämä koti vastaa kaikkiin modernin asumisen toiveisiin: tyylikkäät materiaalivalinnat, tilava pohja ja viimeistellyt tilaratkaisut ihastuttavat. Itsenäinen, erillinen päämakuuhuone tarjoaa omaa rauhaa ja tilaa tilavine neliöineen ja liukuovisine säilytystiloineen. Hulppea korkeakiiltomusta avokeittiö on yhtenäistä, avonaista tilaa olohuoneen ja ruokatilan kanssa tarjoten mukavat puitteet yhdessäoloon niin perheen kuin vieraidenkin kanssa. Kokonaisuuden täydentää oma kylpyhuone ja sauna, erillinen wc ja tilava, lasitettu parveke, jolta aukeavat rauhalliset näkymät vehreän Äijälänsalmen asuinalueen suuntaan.

Materiaalivalinnat ja talotekniikka ovat tätä päivää. Huoneistossa jalkojesi alla lämmittää lempeä, vesikiertoinen lattialämmitys. Yhtiössä koneellinen tulo- ja poistoilma sekä LTO. Verkkoyhteytenä on Saunalahden kuitu.

Lemminkäisen rakennuttamasta, modernista yhtiöstä löydät valoisat, tilavat ja toimivat rappukäytävät, reilut paikoitustilat, kaksikin pyörävarastoa sekä hyvin ylläpidetyt ja suojaisat piha-alueet.

Rantaraitti ja Äijälänsalmi ovat vain muutaman askeleen päässä eikä keskustaankaan ole pitkä matka.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan!

Esittelyt ja lisätiedot:

LKV Savolin Oy, Reijo Savolin 0500 640 678 / Nina Tawast 050 5736 106

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Tyylikäs, korkeakiiltoinen Topi-keittiöiden keittiö. Integroidut Boschin kodinkoneet: jääviileäkaappi, pakastin, induktioliesi, liesituuletin (hormiin), mikroaaltouuni, astianpesukone, uuni. Välitilassa ledit + ledinauhavalaistus. Katossa tyylikkäät alasvalot. Materiaalit: työtasot: puu, välitila: laatta.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone, jonka yhteydessä oma sauna. Kylpyhuoneessa kauniit tehostelaatat, suihku, suihkuseinä, allaskaappi, valaistu peili ja varaus myös pyykinpesutornille.

Erillinen laatoitettu WC, jossa allaskaappi, peilikaappi, bidee, wc.

WC:n ja kylpyhuoneen allaskaapistojen ovet ja vetimet uusittu helmikuussa 2019.

Kattotyyppi

Tasakatto/Bitumikermi

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.

Rakennusvuosi

2011

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

244000.00

Asuntojen lukumäärä

A 18

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Jokihelmi

Huoltoyhtiö

Anne Såg Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Lattia

Asuintiloissa lattia laatta, seinät maali. Kosteissa tiloissa lattia laatta, seinät kaakeli. Saunassa seinät paneeli.

Kerros

4/5

Rakennusmateriaali

Betoni