Tahvosentie 24 A, 69.5 m2

3 huonetta, avokeittiö, kph, s, erill. wc, lasit. parveke

197000.00 €

Velaton myyntihinta 197000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Huippusijainnilla, Jyväsjärven rantamaisemissa, sijaitsee As. Oy Jyväskylän Jokihelmi. Yhtiön ylimmästä kerroksesta on juuri vapautunut ostettavaksi hyvin varusteltu kolmio. Loistavapohjaisessa asunnossa makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan asunnon eri päissä. Olohuone ja avokeittiö ovat yhtenäistä tilaa ja katseenvangitsijana toimii tyylikäs takka. Yksityiskohtiin on panostettu, sillä valikoitu tyylimaailma toistuu huoneesta toiseen aina keittiön kaapistoista säilytyskaapistoihin saakka. Arkea sujuvoittavat kylpyhuone- ja saunaosasto sekä erillinen wc. Lasitetulta parvekkeelta siintävät näkymät ilta-auringon suuntaan, aina kauniille Jyväsjärvelle saakka. Omalla tontillaan seisovan yhtiön talotekniikka on tätä päivää. Huoneistossa jalkojen alla lämmittää lempeä, vesikiertoinen lattialämmitys. Yhtiössä koneellinen tulo- ja poistoilma sekä LTO. Verkkoyhteytenä toimii Saunalahden kuitu. Lemminkäisen rakennuttamasta, modernista yhtiöstä löydät valoisat, tilavat ja toimivat rappukäytävät, kaksikin pyörävarastoa sekä hyvin ylläpidetyt ja suojaisat piha-alueet. Rantaraitti, Äijälänsalmen rantamaisemat ja Jyväsjärvi ovat vain muutaman askeleen päässä eikä keskustaankaan ole pitkä matka. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Kysy lisää ja varaa oma esittelyaikasi: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi 050 5736 106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

69.5 m2

Kokonaispinta-ala

69.5

Kuvaus

Huippusijainnilla, Jyväsjärven rantamaisemissa, sijaitsee As. Oy Jyväskylän Jokihelmi. Yhtiön ylimmästä kerroksesta on juuri vapautunut ostettavaksi hyvin varusteltu kolmio.

Loistavapohjaisessa asunnossa makuuhuoneet sijaitsevat omassa rauhassaan asunnon eri päissä. Olohuone ja avokeittiö ovat yhtenäistä tilaa ja katseenvangitsijana toimii tyylikäs takka. Yksityiskohtiin on panostettu, sillä valikoitu tyylimaailma toistuu huoneesta toiseen aina keittiön kaapistoista säilytyskaapistoihin saakka. Arkea sujuvoittavat kylpyhuone- ja saunaosasto sekä erillinen wc. Lasitetulta parvekkeelta siintävät näkymät ilta-auringon suuntaan, aina kauniille Jyväsjärvelle saakka.

Omalla tontillaan seisovan yhtiön talotekniikka on tätä päivää. Huoneistossa jalkojen alla lämmittää lempeä, vesikiertoinen lattialämmitys. Yhtiössä koneellinen tulo- ja poistoilma sekä LTO. Verkkoyhteytenä toimii Saunalahden kuitu.

Lemminkäisen rakennuttamasta, modernista yhtiöstä löydät valoisat, tilavat ja toimivat rappukäytävät, kaksikin pyörävarastoa sekä hyvin ylläpidetyt ja suojaisat piha-alueet.

Rantaraitti, Äijälänsalmen rantamaisemat ja Jyväsjärvi ovat vain muutaman askeleen päässä eikä keskustaankaan ole pitkä matka.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan!

Kysy lisää ja varaa oma esittelyaikasi:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi
050 5736 106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu: takka, huippuimuri, kiinteät valaisimet, kaihtimet.

Kunnossapitovastuu takasta ja hormista osakkaalla.

Materiaalitiedot: olohuone, makuuhuoneet, keittiö lattiat parkettia, seinät maali. Erillinen wc ja kylpyhuone: lattiat ja seinät laattaa. Sauna lattiat laattaa, seinät paneeli.

Keittiön varusteet

Laadukas avokeittiö, jossa varusteina jääkaappipakastin, erillisuuni ja liesitaso (induktio), liesituuletin, astianpesukone (uusittu 08/2019), allas, varaus mikrolle, kiinteät valaisimet.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone jossa varusteina: allaskaapisto, peilikaappi, pyykkikaappi, pyyhekoukut, wc-istuin, bidee, suihku, kääntyvät suihkuseinät.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus.

Kattotyyppi

Tasakatto/Bitumikermi

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.

Rakennusvuosi

2011

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

197000.00

Asuntojen lukumäärä

A 25

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Jokihelmi

Huoltoyhtiö

Tuomas Ahokas Taloasema/Isännöinti Ahokas Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/5

Rakennusmateriaali

Betoni