Sutostenpääntie 123, 95.0 m2

k,oh,mh,oleskeluhuone/mh,vh,ph,pukuh,s,wc

270000.00 €

Velaton myyntihinta 270000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kärkistensillan tuntumassa kodikas vapaa-ajanasunto Päijänteellä. Viehättävä v. 1998 valmistunut n. 100 neliön lamellihirsitalo on rakennettu ympärivuotiseen käyttöön. Talossa nykyaikainen avokeittiö, ruokailu- ja olohuone, ns. kirjasto/tv-tila sekä järvimaisemaan avautuva huone. Lisäksi makuuhuone, vaatehuone, sauna ja erillinen wc. Sutostentiellä lämmitysmuotona on sähkölämmitys sekä lisäksi varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Käyttövesi tulee Oittilan vesiosuuskunnan verkostosta. Pihapiiri on kauniisti hoidettu ja ylläpidetty. Pihapiirissä mökin lisäksi on rantasauna, huvimaja, kahden auton autotalli sekä kasvihuone. Hiekkaranta aukeaa ilta-auringon suuntaan – mikäpäs siinä laiturin nokassa istuskella. Päijänne tarjoilee huikeat mahdollisuudet liikkumiseen kesät ja talvet. Veneellä on mukava poiketa lähellä olevalla sympaattisessa Korpilahden satamassa. Matkaa Jyväskylään on noin 35km, Korpilahdelle noin 12km. Taloa on vaalien asuttu ja ylläpidetty nyt on kuitenkin aika saada Sutostenpääntielle uudet asukkaat. Olisiko tämä sinun paikkasi jo loppukesästä? Sovi kanssani yksityinen esittelysi, käydään tutustumassa tarkemmin viehättävään taloon pihapiireineen tarkemmin! Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

95.0 m2

Kokonaispinta-ala

102.0

Kuvaus

Kärkistensillan tuntumassa kodikas vapaa-ajanasunto Päijänteellä. Viehättävä v. 1998 valmistunut n. 100 neliön lamellihirsitalo on rakennettu ympärivuotiseen käyttöön.

Talossa nykyaikainen avokeittiö, ruokailu- ja olohuone, ns. kirjasto/tv-tila sekä järvimaisemaan avautuva huone. Lisäksi makuuhuone, vaatehuone, sauna ja erillinen wc.

Sutostentiellä lämmitysmuotona on sähkölämmitys sekä lisäksi varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Käyttövesi tulee Oittilan vesiosuuskunnan verkostosta.

Pihapiiri on kauniisti hoidettu ja ylläpidetty. Pihapiirissä mökin lisäksi on rantasauna, huvimaja, kahden auton autotalli sekä kasvihuone. Hiekkaranta aukeaa ilta-auringon suuntaan – mikäpäs siinä laiturin nokassa istuskella. Päijänne tarjoilee huikeat mahdollisuudet liikkumiseen kesät ja talvet. Veneellä on mukava poiketa lähellä olevalla sympaattisessa Korpilahden satamassa. Matkaa Jyväskylään on noin 35km, Korpilahdelle noin 12km.

Taloa on vaalien asuttu ja ylläpidetty nyt on kuitenkin aika saada Sutostenpääntielle uudet asukkaat. Olisiko tämä sinun paikkasi jo loppukesästä?

Sovi kanssani yksityinen esittelysi, käydään tutustumassa tarkemmin viehättävään taloon pihapiireineen tarkemmin!

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Ilmalämpöpumppu (v. 2017)

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin (hormi), astianpesukone, arkkupakastin. Lattiat korkkia, seinissä tapetti/hirsi.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihku, lattialämmitys, pk-liitäntä. Kylpyhuone laatoitettu.

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys kph + ), varaava takka, ilmalämpöpumppu

Rakennusvuosi

1998

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

270000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Lamellihirsi