Survontie 15 B, 58.0 m2

3 huonetta, avokeittiö, kph, lasit. parveke

51363.53 €

Velaton myyntihinta 199000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Nyt on vapautunut ostettavaksi hieno kolmio v. 2019 valmistuneesta taloyhtiöstä, Jyväsjärven rannan tuntumasta, suositun Rantaraitin varrelta! Taloyhtiöllä on aivan Jyväsjärven aaltojen loiskeen tuntumassa oma pihasauna, josta avautuvat esteettömät maisemat järvelle. Saunasta on mukava pulahtaa uimaan löylyjen lomassa ja saunarakennuksen oleskelutilat ja vilvoitteluterassi ovat varusteltu kaikin mukavuuksin. Lisäksi yhtiön pihasta löytyy kuntoilualue ja grillipaikka. Yhtiössä nautit muistakin moderneista asumismukavuuksista: taloyhtiöllä on kaapeli-tv, Elisan 10M/10M -laajakaistayhteys, ovipuhelinjärjestelmä, pyörävarasto, huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat, lastenvaunuvarasto ja kuivaushuone. Yhtiössä on suunnitteilla paremmat valmiudet sähkö-/hybridiautojen lataamiseen tulevaisuudessa ja selvityksen alla on myös tupakointikiellon hakeminen yhtiön parvekkeille. Erinomainen sijainti sopii hienosti luontoa arvostaville kaupunkilaisille. Ainolanranta ja Jyväsjärvi tarjoavat monipuolisia luonto- ja järvimaisemia asukkailleen sekä harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Viereisellä Ylistönmäen alueella sijaitsevat muun muassa Technopoliksen ja yliopiston toimitilat ja Seminaarinmäen kampusalueelle pyöräilee rantaraittia pitkin noin vartissa. Myös kaupungin ydinkeskusta ja Kuokkalan keskusta palveluineen sijaitsevat kätevän matkan päässä kotiovelta. Itse kodissa on moderni, harkittu pohjaratkaisu: niemekkeellinen avokeittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä oleskelutilaa. Makuuhuoneet sijaitsevat huoneiston eri päädyissä omassa rauhassaan. Toinen makuuhuone on avattavissa osaksi olohuonetta liukuovin. Tilavalta, lasitetulta parvekkeelta aukeaa osittainen järvimaisema. Asunnossa materiaaleina ja varusteina toimivat mm. ajaton ja tyylikäs tammiparketti sekä laadukkaat kiintokalusteet ja -kodinkoneet. Asukkaiden säilytystarpeita palvelevat tilavat peililiukuovikaapistot. Asuntokaupan yhteydessä on ostettavissa autokatospaikka nro 11 omina osakkeinaan, vh. 12.000 euroa. Huomasithan, että taloyhtiö on rakennettu omalle tontilleen, minkä ansiosta yhtiössä ei tarvitse maksaa erillistä tontinvuokravastiketta. Huoneistoon kohdistuu rakentamisaikaista lainaa n. 147.636 euroa, jonka ansiosta myyntihinta on vain n. 51.364 euroa. Yhtiölainan lyhennys rahoitusvastikkeella alkaa 1.1.2021. Rahoitusvastike on n. 0,315 euroa / osake, joten kuukausittainen lyhennys on n. 664,3 euroa/kk sisältäen korot. Yhtiölainan voi myös maksaa pois omalla pankkilainalla. Asunto on sopiva kohde myös sijoitukseen, sillä yhtiölaina on yhtiökokouksen päätöksellä ollut kirjanpidossa tuloutettu ja vähennyskelpoinen. Lisätiedot ja esittelyt: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

58.0 m2

Kokonaispinta-ala

58.0

Kuvaus

Nyt on vapautunut ostettavaksi hieno kolmio v. 2019 valmistuneesta taloyhtiöstä, Jyväsjärven rannan tuntumasta, suositun Rantaraitin varrelta!

Taloyhtiöllä on aivan Jyväsjärven aaltojen loiskeen tuntumassa oma pihasauna, josta avautuvat esteettömät maisemat järvelle. Saunasta on mukava pulahtaa uimaan löylyjen lomassa ja saunarakennuksen oleskelutilat ja vilvoitteluterassi ovat varusteltu kaikin mukavuuksin.

Lisäksi yhtiön pihasta löytyy kuntoilualue ja grillipaikka.

Yhtiössä nautit muistakin moderneista asumismukavuuksista: taloyhtiöllä on kaapeli-tv, Elisan 10M/10M -laajakaistayhteys, ovipuhelinjärjestelmä, pyörävarasto, huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat, lastenvaunuvarasto ja kuivaushuone. Yhtiössä on suunnitteilla paremmat valmiudet sähkö-/hybridiautojen lataamiseen tulevaisuudessa ja selvityksen alla on myös tupakointikiellon hakeminen yhtiön parvekkeille.

Erinomainen sijainti sopii hienosti luontoa arvostaville kaupunkilaisille. Ainolanranta ja Jyväsjärvi tarjoavat monipuolisia luonto- ja järvimaisemia asukkailleen sekä harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Viereisellä Ylistönmäen alueella sijaitsevat muun muassa Technopoliksen ja yliopiston toimitilat ja Seminaarinmäen kampusalueelle pyöräilee rantaraittia pitkin noin vartissa. Myös kaupungin ydinkeskusta ja Kuokkalan keskusta palveluineen sijaitsevat kätevän matkan päässä kotiovelta.

Itse kodissa on moderni, harkittu pohjaratkaisu: niemekkeellinen avokeittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtenäistä oleskelutilaa. Makuuhuoneet sijaitsevat huoneiston eri päädyissä omassa rauhassaan. Toinen makuuhuone on avattavissa osaksi olohuonetta liukuovin. Tilavalta, lasitetulta parvekkeelta aukeaa osittainen järvimaisema. Asunnossa materiaaleina ja varusteina toimivat mm. ajaton ja tyylikäs tammiparketti sekä laadukkaat kiintokalusteet ja -kodinkoneet. Asukkaiden säilytystarpeita palvelevat tilavat peililiukuovikaapistot.

Asuntokaupan yhteydessä on ostettavissa autokatospaikka nro 11 omina osakkeinaan, vh. 12.000 euroa.

Huomasithan, että taloyhtiö on rakennettu omalle tontilleen, minkä ansiosta yhtiössä ei tarvitse maksaa erillistä tontinvuokravastiketta. Huoneistoon kohdistuu rakentamisaikaista lainaa n. 147.636 euroa, jonka ansiosta myyntihinta on vain n. 51.364 euroa. Yhtiölainan lyhennys rahoitusvastikkeella alkaa 1.1.2021. Rahoitusvastike on n. 0,315 euroa / osake, joten kuukausittainen lyhennys on n. 664,3 euroa/kk sisältäen korot. Yhtiölainan voi myös maksaa pois omalla pankkilainalla. Asunto on sopiva kohde myös sijoitukseen, sillä yhtiölaina on yhtiökokouksen päätöksellä ollut kirjanpidossa tuloutettu ja vähennyskelpoinen.

Lisätiedot ja esittelyt:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast
nina.tawast@savolin.fi / 0505736106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu: kiinteät valaisimet, kaihtimet, verhokiskot.

Keittiön varusteet

Tilava, moderni ja laadukas avokeittiö niemekkeellä, jossa varusteina: jääkaappipakastin, erillisuuni ja -liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, allas, kaarihana, integroitu mikroaaltouuni. Runsaasti kaappi- ja laatikostotilaa. Kiinteät valaisimet. Välitila: laattaa, työtasot: laminaatti.

Kylpyhuone

Tilava, moderni ja tyylikäs kylpyhuone, jossa varusteina: allaskaapisto vetolaatikoin, peilikaappi, wc, bidee, pesukoneliitätä, pyykkikaappi, suihku, suihkuseinä, pyyhekoukut.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/kumibitumikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2019

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

51363.53

Asuntojen lukumäärä

B 31

Taloyhtiön nimi

As. Oy Jyväskylän Tyyne

Huoltoyhtiö

Tero Pitkänen Jyväskylän Isännöintitiimi Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/5

Rakennusmateriaali

Teräsbetoni/rappaus/maalaus