Survontie 15 A, 50.5 m2

2 huonetta, keittiö, kph, sauna, lasitettu parveke

61816.62 €

Velaton myyntihinta 210000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

As Oy Jyväskylän Tyyne on vuonna 2019 valmistunut taloyhtiö Jyväsjärven rantamaisemassa. Lasitetulta parvekkeelta ja makuuhuoneen ikkunasta voi ihailla siintävää järvimaisemaa. Keittiö on tilava ja säilytystilaa löytyy sekä kaapeista että käytännöllisistä laatikoista. Saareke tuo tilaa ruoanlaittoon ja työskentelyyn, ja jakaa oleskelutilan mukavasti. Keittiön varustelutaso on moderni: erillisuuni ja -liesitaso, astianpesukone ja integroitu mikroaaltouuni tekevät ilmeestä pelkistetyn. Makuuhuone on erotettu olohuoneesta kahdella liukuovella, joten lattiapinta-ala on maksimoitu. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneen ja eteisen liukuovikaapeista. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesulle, ja oman saunan lämmössä on mukava lämmitellä viileän syys- tai talvipäivän päätteeksi. Taloyhtiöllä on myös oma pihasauna, josta on esteettömät maisemat järvelle. Lisäksi pihassa on kuntoilualue välineillä sekä grillipaikka. Erinomainen sijainti sopii mainiosti luonnonrauhaa arvostaville, meneville kaupunkilaisille. Viereisellä Ylistönmäen alueella ovat muun muassa Technopoliksen ja yliopiston toimitilat, ja Seminaarinmäen kampusalueelle pyöräilee rantaraittia pitkin noin vartissa. Myös kaupungin keskusta on näppärän matkan päässä kotiovelta. Autokatospaikka ostettavissa omana osakkeenaan, vh. 11.500,00 euroa. Asunto vapautuu nykyiseltä asukkaalta joulukuun 2021 lopussa.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

50.5 m2

Kokonaispinta-ala

50.5

Kuvaus

As Oy Jyväskylän Tyyne on vuonna 2019 valmistunut taloyhtiö Jyväsjärven rantamaisemassa. Lasitetulta parvekkeelta ja makuuhuoneen ikkunasta voi ihailla siintävää järvimaisemaa.
Keittiö on tilava ja säilytystilaa löytyy sekä kaapeista että käytännöllisistä laatikoista. Saareke tuo tilaa ruoanlaittoon ja työskentelyyn, ja jakaa oleskelutilan mukavasti. Keittiön varustelutaso on moderni: erillisuuni ja -liesitaso, astianpesukone ja integroitu mikroaaltouuni tekevät ilmeestä pelkistetyn.

Makuuhuone on erotettu olohuoneesta kahdella liukuovella, joten lattiapinta-ala on maksimoitu. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneen ja eteisen liukuovikaapeista. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesulle, ja oman saunan lämmössä on mukava lämmitellä viileän syys- tai talvipäivän päätteeksi.

Taloyhtiöllä on myös oma pihasauna, josta on esteettömät maisemat järvelle.
Lisäksi pihassa on kuntoilualue välineillä sekä grillipaikka. Erinomainen sijainti sopii mainiosti luonnonrauhaa arvostaville, meneville kaupunkilaisille. Viereisellä Ylistönmäen alueella ovat muun muassa Technopoliksen ja yliopiston toimitilat, ja Seminaarinmäen kampusalueelle pyöräilee rantaraittia pitkin noin vartissa. Myös kaupungin keskusta on näppärän matkan päässä kotiovelta.

Autokatospaikka ostettavissa omana osakkeenaan, vh. 11.500,00 euroa. Asunto vapautuu nykyiseltä asukkaalta joulukuun 2021 lopussa.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parketti/laatta, seinät maali/laatta.

Keittiön varusteet

Valkoiset kaapistot ja valkoinen välitilalaatoitus. Varusteina jääkaappi/pakastin, erillisliesitaso ja -uuni, liesikupu, astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni, laminaattityötasot.

Kylpyhuone

Suihku, lasinen kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, bideesuihku, pesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/kumibitumikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2019

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

61816.62

Asuntojen lukumäärä

A 11

Taloyhtiön nimi

As. Oy Jyväskylän Tyyne

Huoltoyhtiö

Tero Pitkänen Jyväskylän Isännöintitiimi Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/5

Rakennusmateriaali

Teräsbetoni/rappaus/maalaus