Suksipajantie 10 A, 101.0 m2

4h, keittiö, kph, sauna, 2xwc, khh, autokatos, varasto

226187.95 €

Velaton myyntihinta 268000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Paritalon päätyhuoneisto vuonna 2013 valmistuneessa talossa. Asuintilat ovat kahdessa tasossa: alakerrasta löytyvät olohuoneen ja tupakeittiön lisäksi yksi makuuhuone sekä kodinhoito- ja pesutilat, yläkerrassa on puolestaan kaksi makuuhuonetta, tilava kylpyhuone sekä monikäyttöinen aulatila. Taloyhtiössä on 4 asunto. Huoneistot on suunniteltu fiksusti siten että asunnoilla ei ole yhteistä seinää naapurin kanssa vaan varastot jäävät asuntojen väliin tuoden rauhallisuutta omaan ja naapurin asumiseen. Kaksi autopaikkaa, joista toinen autokatoksessa. Edulliset asumiskustannukset. Suosittu sijainti lähellä palveluita, ja mikä parasta – Samulinniemessä asut lähellä upeita järvimaisemia: ulkoilu- ja lenkkeilymaastot kuljettavat pitkin Päijänteen rantaa, leikkipuistot ja uimaranta löytyvät läheltä ja Kuokkalan pienvenesatamakin on pienen matka päässä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

101.0 m2

Kokonaispinta-ala

101.0

Kuvaus

Paritalon päätyhuoneisto vuonna 2013 valmistuneessa talossa.

Asuintilat ovat kahdessa tasossa: alakerrasta löytyvät olohuoneen ja tupakeittiön lisäksi yksi makuuhuone sekä kodinhoito- ja pesutilat, yläkerrassa on puolestaan kaksi makuuhuonetta, tilava kylpyhuone sekä monikäyttöinen aulatila.

Taloyhtiössä on 4 asunto. Huoneistot on suunniteltu fiksusti siten että asunnoilla ei ole yhteistä seinää naapurin kanssa vaan varastot jäävät asuntojen väliin tuoden rauhallisuutta omaan ja naapurin asumiseen.

Kaksi autopaikkaa, joista toinen autokatoksessa. Edulliset asumiskustannukset.

Suosittu sijainti lähellä palveluita, ja mikä parasta – Samulinniemessä asut lähellä upeita järvimaisemia: ulkoilu- ja lenkkeilymaastot kuljettavat pitkin Päijänteen rantaa, leikkipuistot ja uimaranta löytyvät läheltä ja Kuokkalan pienvenesatamakin on pienen matka päässä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Asunnolla käytössä 2 autopaikkaa, joista toinen autokatos. Autokatoksen päädyssä asunnolla varasto. Koneellinen ilmanvaihto / LTO.

Asuinpinta-alan, 101 neliön lisäksi yläkerran makuuhuoneissa alle 160 cm korkeaa tilaa, joka tuo lisää käyttöalaa huoneisiin.

Huoneistokohtainen sähköinen lattialämmitys, vesikiertoinen.

Pintamateriaalit: Lattiat laattaa / laminaattia. Kosteat tilat laatoitettu.
Säilytystilat: Kaapistot

Keittiön varusteet

Tyylikäs ja toimiva keittiö, jossa varusteina jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, liesitaso, astianpesukone ja liesituuletin.

Kylpyhuone

Alakerrassa erillinen wc, sauna, pesuhuone ja khh. Yläkerrassa tilava wc / suihkutila.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/tiilikate

Lämmitys

Huoneistokohtainen vesikiertoinen sähkölämmitys

Rakennusvuosi

2013

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

226187.95

Asuntojen lukumäärä

A 2

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Suksipajantie 10

Huoltoyhtiö

Matti Toivonen

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Puu