Ota yhteyttä välittäjään

Soittokaari 30, 161 m²

4mh, oh, k, ruok.t, khh, kph, s, 2x wc, vh, arkiet., at, terassi

597 000 €

Taidokas ja tasokas, viimeistelty kokonaisuus arvostetulla Mannisenmäen asuinalueella!

Kaareen kurvatessa vastaanottaa omalla, puistoon rajoittuvalla tontillaan tämä neljän makuuhuoneen upea, maalämmössä oleva koti. Laatoitettu etupiha johdattaa kuistin kautta sisälle. Oven avatessa ei voi muuta kuin henkäistä ihastuksesta!

Tasokkaiden yksityiskohtien lisäksi tämän kodin suunnittelussa on otettu huomioon isommankin perheen tarpeet. Eteisen yhteydessä palvelee tilava arkieteinen, jossa jokaisen tumpuille ja töppösille on oma paikkansa. Eteiskäytävän varrelta löytyvät lisäksi kolme makuuhuonetta sekä erillinen wc.

Olohuone ja keittiö on rajattu toisistaan lasikaiteella, joka päästää luonnonvalon tanssimaan koko tilan läpi. Hulppea 5,5 metrin huonekorkeus luo olohuoneeseen arvokkaan ja ilmavan tunnelman. Tilan keskellä komeilee valkoinen tulisija, joka keittiön puolella toimittaa leivinuunin virkaa. Lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat avaavat maiseman suojaisalle takapihalle. Moderni keittiö on varusteltu laadukkain kodinkonein ja toiminnallisella niemekkeellä, jossa ovat liesitaso ja erillisuuni.

Kodinhoitohuoneesta on oma uloskäyntinsä, jonka yhteydessä kurapiste. Säilytystilaa on hyvinkin runsaasti ja omat paikkansa löytävät niin pesukone kuin kuivausrumpukin. Kylpyhuoneessa arjen luksusta tuovat kaksi sadevesisuihkua sekä tunnelmallinen tummanpuhuva sauna Harvia Legend -puukiukaalla.

Yläkerrassa, omassa rauhassaan on todellinen master bedroom. Ikkunat avautuvat kahteen suuntaan ja huoneesta löytyvät oma wc sekä tilava vaatehuone.

Takapihalla on suuri terassi, joka on osaksi lasitettu. Tasaisella nurmipihalla on tilaa leikeille ja peleille ja metsään pääsee seikkailemaan suoraan omalta pihalta. Sympaattinen leikkimökki odottaa uutta pikkuväkeä leikkeihin ja katetun terassin alta voi välillä poiketa makkaran paistoon elävän tulen ääreen avotulipaikalle. Etupihalla on kahden auton talli sekä autokatos. Tallissa on myös erinomaiset harrastetilat, sekä oma wc, joten mikseipä tässä olisi oiva paikka vaikka yritystoiminnallekin.

Mannisenmäki on uudehko asuinalue Palokan kauppakeskuksien välittömässä läheisyydessä. Alueella on oma leikkipuisto ja päiväkoti, Mankolan kouluun polkaisee 10 minuutissa.

Toteuttaisiko tämä koti teidän asuntounelmia?

Kohdetta välittää:
Tero Tourunen
tero.tourunen@savolin.fi
0400 967 564

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80305762

Huone-erittely

4mh, oh, k, ruok.t, khh, kph, s, 2x wc, vh, arkiet., at, terassi

Huoneiden lukumäärä

5

Asuinpinta-ala m2

161 m²

Kokonaispinta-ala

258 m²

Rakennusvuosi

2019

Vapautuu

Muu

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

597 000 €

Kiinteistövero

1160 € / vuosi

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Maalämpö viilennyksellä

Ilmanvaihto

Koneellinen

Viemäri

Kunnan

Vesihuollon kuvaus

Kunnan

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Pulpettikatto

Rakennusmateriaali

Puu

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.