Soikkalantie 193, 90.0 m2

2-3mh,oh,keittiö,wc,kellari

119000.00 €

Velaton myyntihinta 119000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

10 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta lähes neljän hehtaarin tila jossa aika pysähtyy ja moninainen luonto on ympärilläsi. Tilalta löytyy polttopuut loppuiäksi, mahdollisuudet viljely- ja kasvimaahommiin, ihmisille sekä eläimille tilaa temmeltää. 1940-luvulla valmistunut talo on täynnä mummolan tunnelmaa. Sympaattisesta hengestä huolimatta talo kaipaa jo kunnostusta tähän päivään. Alakerrassa on tunnelmallinen suuri keittiö puuhelloineen, lisäksi alakertaan jää olohuone ja makuukammari. Yläkerrassa on tilava aula, makuuhuone sekä vintit. Muita rakennuksia pihapiirissä ovat vanha navetta, aitta, autotalli sekä lato. Navettarakenuksessa on nykyään sauna sekä kylpyhuone. Autotalli on tilava, mahtuu suurempikin auto ja tilaa on puuhastella. Vanha aittarakennus on nostalginen. Tontilla vesi tulee omasta renagaskaivosta. Talossa on uusittu katto sekä sähköt, muutoin puuhasteltavaa on tulevalle omistajalle. Kuntotarkastus on tehty syksyllä 2021. Olisiko tämä sinun näköinen paikka, tekemistä mutta luonnon rauhaa. Palvelut kuitenkin helposti tavoitettavissa. Kysy lisää, menään käymään paikan päällä. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

90.0 m2

Kuvaus

10 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta lähes neljän hehtaarin tila jossa aika pysähtyy ja moninainen luonto on ympärilläsi. Tilalta löytyy polttopuut loppuiäksi, mahdollisuudet viljely- ja kasvimaahommiin, ihmisille sekä eläimille tilaa temmeltää.

1940-luvulla valmistunut talo on täynnä mummolan tunnelmaa. Sympaattisesta hengestä huolimatta talo kaipaa jo kunnostusta tähän päivään. Alakerrassa on tunnelmallinen suuri keittiö puuhelloineen, lisäksi alakertaan jää olohuone ja makuukammari. Yläkerrassa on tilava aula, makuuhuone sekä vintit.

Muita rakennuksia pihapiirissä ovat vanha navetta, aitta, autotalli sekä lato. Navettarakenuksessa on nykyään sauna sekä kylpyhuone. Autotalli on tilava, mahtuu suurempikin auto ja tilaa on puuhastella. Vanha aittarakennus on nostalginen.

Tontilla vesi tulee omasta renagaskaivosta. Talossa on uusittu katto sekä sähköt, muutoin puuhasteltavaa on tulevalle omistajalle. Kuntotarkastus on tehty syksyllä 2021.

Olisiko tämä sinun näköinen paikka, tekemistä mutta luonnon rauhaa. Palvelut kuitenkin helposti tavoitettavissa.

Kysy lisää, menään käymään paikan päällä.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Keittiössä suurin osa kaapeista alkuperäiset. Varusteina jääkaappi, sähköliesi, uuni sekä puuhella. Seinät maalattu, lattiassa muovimatto

Kylpyhuone

Pesuhuone piharakennuksessa (entinen navetta), lattia uusittu 2000-luvulla, lattialämmitys, suihku, pesukoneliitäntä

Kaavatilanne

Yleiskaava

Kattotyyppi

harja/pelti

Lämmitys

öljylämmitys, vesikiertoiset seinäpatterit, tulisija

Rakennusvuosi

1947

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

119000.00

Kerros

1,5

Rakennusmateriaali

puu (hirsirunko alakerta/lauta yläkerta)