Sippulantie 4 C, 36.5 m2

2 huonetta, avokeittiö, kylpyhuone, sauna, lasit. parveke

49216.30 €

Velaton myyntihinta 135000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Mielenkiintoiselta alueelta, Sippulantien varresta Asunto Oy Jyväskylän Helmitikasta, on vapautumassa ostettavaksi pieni kaksio. Tämä asunto on potentiaalinen kohde myös asuntosijoittajalle: yhtiössä pääomavastikkeet ovat tuloutettu kirjanpidossa (yhtiöjärj. 6.2§) ja velkaosuussuoritukset rahastoitu yhtiökokouksen päätöksellä. Tästä lähes uudenveroisesta, 3. kerroksen kulmahuoneistosta aukeaa avarat näkymät kahteen suuntaan. Sijainti on ihanteellinen uuden Tikanväylän kupeessa: lähin bussipysäkki sijaitsee vain n. 170 metrin päässä ja keskustaankin on vain reilu 5 minuutin ajomatka omalla autolla ajellen. Liikenneyhteyksien läheisyydestä huolimatta moderni kerrostalo on kuitenkin hiljainen: liikenteen äänet eivät sisälle saakka kanna. Täällä myös luonto on ulottuvillasi: järvenrannat ja Sippulanniemen alueen luonto odottavat aivan yhtiön kupeessa. Tämä koti on sinulle, jolle 36,5 neliötä lasitetulla parvekkeella ja omalla saunalla ovat juuri sopivasti! Ostettavissa omina osakkeinaan myös sähkötolpallinen autopaikka hintaan 3.500 EUR. Varaa oma yksityisesittelyaikasi! Nina Tawast / Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 050 5736 106 / nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

36.5 m2

Kokonaispinta-ala

36.5

Kuvaus

Mielenkiintoiselta alueelta, Sippulantien varresta Asunto Oy Jyväskylän Helmitikasta, on vapautumassa ostettavaksi pieni kaksio. Tämä asunto on potentiaalinen kohde myös asuntosijoittajalle: yhtiössä pääomavastikkeet ovat tuloutettu kirjanpidossa (yhtiöjärj. 6.2§) ja velkaosuussuoritukset rahastoitu yhtiökokouksen päätöksellä.

Tästä lähes uudenveroisesta, 3. kerroksen kulmahuoneistosta aukeaa avarat näkymät kahteen suuntaan. Sijainti on ihanteellinen uuden Tikanväylän kupeessa: lähin bussipysäkki sijaitsee vain n. 170 metrin päässä ja keskustaankin on vain reilu 5 minuutin ajomatka omalla autolla ajellen. Liikenneyhteyksien läheisyydestä huolimatta moderni kerrostalo on kuitenkin hiljainen: liikenteen äänet eivät sisälle saakka kanna. Täällä myös luonto on ulottuvillasi: järvenrannat ja Sippulanniemen alueen luonto odottavat aivan yhtiön kupeessa.

Tämä koti on sinulle, jolle 36,5 neliötä lasitetulla parvekkeella ja omalla saunalla ovat juuri sopivasti!

Ostettavissa omina osakkeinaan myös sähkötolpallinen autopaikka hintaan 3.500 EUR.

Varaa oma yksityisesittelyaikasi!

Nina Tawast / Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
050 5736 106 / nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Materiaalit: lattiat parketti, seinät maali. Märkätilat laatta.

Kauppaan kuuluu kiinteät kaapistot, kiinteät valaisimet, verhotangot, kaihtimet ja eteisen naulakko.

Keittiön varusteet

Tilava, L-mallinen avokeittiö. Varustus: jääkaappi-pakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, allas, varaus mikrolle. Kiinteät valaisimet. Välitila laatta, työtasot laminaatti.

Kylpyhuone

Tilava kylpyhuone

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto / peltikate.

Lämmitys

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.

Rakennusvuosi

2018

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

49216.30

Asuntojen lukumäärä

17

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Helmitikka

Huoltoyhtiö

Risto Lehto Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/7

Rakennusmateriaali

Betoni