Siperianpolku 9, 269.0 m2

Oh+4-5mh+keittiö+rt+aula+takkah+khh+kh/s+2xvh+3xwc+varasto+tekn.tila+terassi

577000.00 €

Velaton myyntihinta 577000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Upea ja valoisa vuonna 2007 valmistunut Lammi-kivitalo luonnonkauniilla paikalla kanavareitin varrella. Hupelissa päättyvän kadun päässä komea kolmen kerroksen talo josta kauniit näkymät sekä kiinnostavat yhteydet kanavareitin kautta Jyväsjärvelle sekä Päijänteelle. Tilaa talossa on runsaasti niin isommalle perheelle tai väljyyttä asumisessa arvostavalle, huoneet ovat suuret ja valoisat. Kaikkialla on helppohoitoinen laattalattia joissa vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä. Kodin materiaalit ovat laadukkaat ja työnjälki siistiä. Siperianpolun talon sisääntulokerroksessa on tilava keittiö, jossa kodikkaasti tilaa suurelle pöydälle leivinuunin äärellä sekä käytännöllisesti kaappi- ja laskutilaa. Olohuone on avara ja isot ikkunat päästävät luonnonvalon vaeltamaan sisälle ja tarjoilevat kauniin maiseman kaikkina vuodenaikoina. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä aula. Alakertaan jää takkahuone, sauna sekä varastotiloja. Jokaisessa kerroksessa on oma wc sekä parveke/terassi. Sijainti kanavareitin varrella on aika mukavan spesiaali. Vaikkei ranta aivan oma ole on sinulla käyttöoikeus rantaan laitureineen josta on mukava seurata ohi kulkevaa vesiliikennettä. Laiturille pääsee rantautumaan isommallakin veneellä. 1469 neliön tontti on suojaisa, loiva rinnetontti. Etupiha on asvaltoitu ja muutoin pihamaa on nurmella. Tontilla on autokatos ja sen yhteydessä varastotiloja. Vaajakosken monipuoliset palvelut ja koulut ovat noin 1,5km päässä. Kiinnostavia ulkoilu ja harrastepaikkoja, kuten luontopolku, uimaranta ja frisbeegolf rata, on lähellä Naissaaressa ja Kanavuoressa. Sovi oma yksityinen esittelysi, lähden mielelläni taloa sinulle esittelemään Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

269.0 m2

Kokonaispinta-ala

420.0

Kuvaus

Upea ja valoisa vuonna 2007 valmistunut Lammi-kivitalo luonnonkauniilla paikalla kanavareitin varrella.

Hupelissa päättyvän kadun päässä komea kolmen kerroksen talo josta kauniit näkymät sekä kiinnostavat yhteydet kanavareitin kautta Jyväsjärvelle sekä Päijänteelle. Tilaa talossa on runsaasti niin isommalle perheelle tai väljyyttä asumisessa arvostavalle, huoneet ovat suuret ja valoisat. Kaikkialla on helppohoitoinen laattalattia joissa vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä. Kodin materiaalit ovat laadukkaat ja työnjälki siistiä.

Siperianpolun talon sisääntulokerroksessa on tilava keittiö, jossa kodikkaasti tilaa suurelle pöydälle leivinuunin äärellä sekä käytännöllisesti kaappi- ja laskutilaa. Olohuone on avara ja isot ikkunat päästävät luonnonvalon vaeltamaan sisälle ja tarjoilevat kauniin maiseman kaikkina vuodenaikoina. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä aula. Alakertaan jää takkahuone, sauna sekä varastotiloja. Jokaisessa kerroksessa on oma wc sekä parveke/terassi.

Sijainti kanavareitin varrella on aika mukavan spesiaali. Vaikkei ranta aivan oma ole on sinulla käyttöoikeus rantaan laitureineen josta on mukava seurata ohi kulkevaa vesiliikennettä. Laiturille pääsee rantautumaan isommallakin veneellä.

1469 neliön tontti on suojaisa, loiva rinnetontti. Etupiha on asvaltoitu ja muutoin pihamaa on nurmella. Tontilla on autokatos ja sen yhteydessä varastotiloja. Vaajakosken monipuoliset palvelut ja koulut ovat noin 1,5km päässä. Kiinnostavia ulkoilu ja harrastepaikkoja, kuten luontopolku, uimaranta ja frisbeegolf rata, on lähellä Naissaaressa ja Kanavuoressa.

Sovi oma yksityinen esittelysi,
lähden mielelläni taloa sinulle esittelemään

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Talossa kaksi varaavaa takka sekä keittiössä leivinuuni.
Ilmanvaihto on koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla

Keittiön varusteet

A la Carten kaapistot, työtasot kiveä. Varusteina jääkaappi, pakastin (Miele), indukstioliesi, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone. Keittiössä leivinuuni.

Kylpyhuone

Kaksi kylpyhuonetta. Materiaalina laatta, lattialämmitys, kaksi suihkua, poreamme.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpetti/tiili

Lämmitys

Maalämpö/vesikiertoinen lattialämmitys

Rakennusvuosi

2007

Huoneiden lukumäärä

7

Myyntihinta

577000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Kivi