Siepontie 25 B, 123.0 m2

5 huonetta, keittiö, khh, kph, sauna, erill. wc, parveke, varasto, autokatos

275000.00 €

Velaton myyntihinta 275000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tämä tyylikäs kivirakenteinen paritalo valmistui vuonna 2015 Muuramen Tervamäkeen omalle 1395 m2 tontille. Kiinteistömuotoisessa paritalossa asutaan melkein kuin omakotitalossa ja hallinnasta on sovittu hallinnanjakosopimuksella, jossa molemmat osapuolet vastaavat omista asumis- ja hoitokuluistaan. Talo on tehty itseä ajatellen kuluja suuremmin säästelemättä, joka näkyy materiaaleissa, mukavuuksissa ja viihtyvyydessä. Talo lämpenee sähkö toimisella lattialämmityksellä, jonka lisäksi olohuoneessa on ilmalämpöpumppu ja takka, joten asumiskulut ovat talon kokoon nähden hyvinkin maltilliset. Lisäksi taloon on kytketty valokuitulaajakaista. Muuramen kattavat kaupat, päiväkodit ja koulu sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä ja Jyväskylän kaupunkiin on helppo matkustaa hyvien liikenneyhteyksien ansiosta. Soita ja sovi oma esittelyaikasi: Kim Särkkä 0503073811 Kim.Sarkka@Savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

123.0 m2

Kokonaispinta-ala

150.0

Kuvaus

Tämä tyylikäs kivirakenteinen paritalo valmistui vuonna 2015 Muuramen Tervamäkeen omalle 1395 m2 tontille. Kiinteistömuotoisessa paritalossa asutaan melkein kuin omakotitalossa ja hallinnasta on sovittu hallinnanjakosopimuksella, jossa molemmat osapuolet vastaavat omista asumis- ja hoitokuluistaan.

Talo on tehty itseä ajatellen kuluja suuremmin säästelemättä, joka näkyy materiaaleissa, mukavuuksissa ja viihtyvyydessä. Talo lämpenee sähkö toimisella lattialämmityksellä, jonka lisäksi olohuoneessa on ilmalämpöpumppu ja takka, joten asumiskulut ovat talon kokoon nähden hyvinkin maltilliset. Lisäksi taloon on kytketty valokuitulaajakaista.

Muuramen kattavat kaupat, päiväkodit ja koulu sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä ja
Jyväskylän kaupunkiin on helppo matkustaa hyvien liikenneyhteyksien ansiosta.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi:
Kim Särkkä
0503073811
Kim.Sarkka@Savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat epoxi/mikrosementti, seinät maali/tapetti/laatta/struktuurilauta.
Sälekaihtimet, verhotangot, ilmalämpöpumppu ja ulkoporeallas kuuluvat kauppaan.

Keittiön varusteet

Siemensin kodinkoneet: jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, induktioliesitaso, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone. liesituuletin, laminaattityötasot ja komposiittiallas.

Kylpyhuone

Alakerrassa pesuhuone, jossa kaksi sadesuihkua.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys, takka ja ilmalämpöpumppu

Rakennusvuosi

2015

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

275000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Betonisandwich-elementti