Sienikorintie 14 A, 80.0 m2

3 h, keittiö, khh, kph, sauna, erill. wc, ak, var, terassi

235000.00 €

Velaton myyntihinta 235000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vääräjärvelle vuonna 2017 valmistunut laadukas, erittäin toimivalla ja avaralla pohjaratkaisulla oleva paritalo hallinnanjakosopimuksella. Lämmitysmuotona Poistoilmalämpöpumppu (Nibe F470) vesikiertoisella lattialämmityksellä. Huoneistojen välissä autokatos, jossa molemmille puolikkaille oma autokatospaikka, jossa myös sähköauton lataus mahdollisuus ja lämmin varasto. Pinnat ovat kauttaaltaan valittu itseä ajatellen laadukkaiksi ja aikaa kestäväksi. Huoneisto on saanut ylellistä ilmettä mm. isoilla ikkunoilla, laatta lattialla, saunan lasiseinällä ja saunan omalla hanalla saunakiulun täyttöä varten. Todella viihtyisä, kaupungin metsään rajoittuva oma piha missä mahdollisuuksia vaikka mihin. Mukava, laadukas ja valmis kokonaisuus. Talo sijaitsee uuden Vääräjärven alueen alussa joten linja-autopysäkki on lähellä ja Huhtasuon ja Seppälän palvelut ovat lähellä. Lähin kauppa (K-market) n.500 metriä, Huhtasuon yhtenäiskoulu n.1km, Jyväskylän kaupunki 10 km, linja-auto pysäkki 400 metriä, Seppälän Prisma ja Sepän liikekeskus 5 km. Soita ja sovi oma esittelyaikasi. Kim Särkkä 0503073811 Kim.Sarkka@Savolin.fi Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

80.0 m2

Kokonaispinta-ala

94.5

Kuvaus

Vääräjärvelle vuonna 2017 valmistunut laadukas, erittäin toimivalla ja avaralla pohjaratkaisulla oleva paritalo hallinnanjakosopimuksella. Lämmitysmuotona Poistoilmalämpöpumppu (Nibe F470) vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Huoneistojen välissä autokatos, jossa molemmille puolikkaille oma autokatospaikka, jossa myös sähköauton lataus mahdollisuus ja lämmin varasto. Pinnat ovat kauttaaltaan valittu itseä ajatellen laadukkaiksi ja aikaa kestäväksi. Huoneisto on saanut ylellistä ilmettä mm. isoilla ikkunoilla, laatta lattialla, saunan lasiseinällä ja saunan omalla hanalla saunakiulun täyttöä varten.

Todella viihtyisä, kaupungin metsään rajoittuva oma piha missä mahdollisuuksia vaikka mihin. Mukava, laadukas ja valmis kokonaisuus.

Talo sijaitsee uuden Vääräjärven alueen alussa joten linja-autopysäkki on lähellä ja Huhtasuon ja Seppälän palvelut ovat lähellä. Lähin kauppa (K-market) n.500 metriä, Huhtasuon yhtenäiskoulu n.1km, Jyväskylän kaupunki 10 km, linja-auto pysäkki 400 metriä, Seppälän Prisma ja Sepän liikekeskus 5 km.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi.
Kim Särkkä 0503073811
Kim.Sarkka@Savolin.fi

Haluamme Kiinteistönvälitys LKV Savolinilla toimia vastuullisesti ja omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tästä syystä olemme toistaiseksi luopuneet myynnissä olevien kohteiden yleisesittelyistä. Kohteisiimme pääset tutustumaan edelleen tuttuun tapaan sopimalla kanssamme yksityisen esittelyajan.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laatta/kivi/laminaatti, seinät maali/tapetti/kaakeli.

Keittiön varusteet

Tyylikäs keittiö on yhtä isoa tilaa olohuoneen ja ruokailutilan kanssa.
Varusteina keittiössä: jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen erillisliesitaso, erillisuuni, astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni.

Kylpyhuone

Erillinen wc on eteisessä ja pesuhuoneessa on toinen.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Poistoilmalämpöpumppu (Nibe F470)

Rakennusvuosi

2017

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

235000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu