Seitikintie 9 A, 64.5 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone, lasitettu parveke

45000.00 €

Velaton myyntihinta 45000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Siistikuntoinen ja hyväpohjainen kaksio hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä Keltinmäessä! Eteisessä on käytännöllinen vaatehuone ja lisäksi säilytystilaa korkeissa kaapeissa. Kaunis ja tilava keittiö on remontoitu vuonna 2008, ja keittiössä on tilaa myös pienelle ruokailuryhmälle. Olohuone on valoisa kahteen suuntaan antavien ikkunoiden ansiosta, ja olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on suojaisat, puistomaiset näkymät. Kylpyhuone on saneerattu vuonna 2014, kylpyhuoneessa on tila pyykinpesukoneelle. Asunto sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa, muttei kuitenkaan maantasalla. Hissin ansiosta koti sopii myös liikuntarajoitteiselle, asunnossa on myös huomioitu liikkumisen helppous esimerkiksi asentamalla liukuovi kylpyhuoneeseen. Taloyhtiössä muun muassa ikkunat, katto, salaojat ja lukitus uusittu. Lähipalvelut kuten päiväkodit, koulut, kirjasto, puistot, keskussairaala ja lähikaupat ovat mukavan lyhyen kävelymatkan päässä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 050 596 6705.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

64.5 m2

Kokonaispinta-ala

64.5

Kuvaus

Siistikuntoinen ja hyväpohjainen kaksio hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä Keltinmäessä!

Eteisessä on käytännöllinen vaatehuone ja lisäksi säilytystilaa korkeissa kaapeissa.
Kaunis ja tilava keittiö on remontoitu vuonna 2008, ja keittiössä on tilaa myös pienelle ruokailuryhmälle. Olohuone on valoisa kahteen suuntaan antavien ikkunoiden ansiosta, ja olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on suojaisat, puistomaiset näkymät. Kylpyhuone on saneerattu vuonna 2014, kylpyhuoneessa on tila pyykinpesukoneelle.
Asunto sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa, muttei kuitenkaan maantasalla. Hissin ansiosta koti sopii myös liikuntarajoitteiselle, asunnossa on myös huomioitu liikkumisen helppous esimerkiksi asentamalla liukuovi kylpyhuoneeseen.

Taloyhtiössä muun muassa ikkunat, katto, salaojat ja lukitus uusittu.
Lähipalvelut kuten päiväkodit, koulut, kirjasto, puistot, keskussairaala ja lähikaupat ovat mukavan lyhyen kävelymatkan päässä.
Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 050 596 6705.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Huoneistosähkö sisältyy hoitovastikkeeseen.

Keittiön varusteet

Vaalea siisti keittiö uudistettu 2008, tila pienelle ruokapöydälle. Varusteet keraaminen liesi, pieni jääkaappipakastin ja liesituuletin

Kylpyhuone

Kylpyhuone saneerattu v. 2014. Peilikaappi, pesukoneliitäntä

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1974

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

45000.00

Asuntojen lukumäärä

A 5

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Seitikki

Huoltoyhtiö

Hanna Reponen Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/5

Rakennusmateriaali

Betoni