Särkiniementie 70, 125.0 m2

4 huonetta, keittiö, kph, s, at

155000.00 €

Velaton myyntihinta 155000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Omarantainen loma-asunto, joka on muutettu omakotitaloksi! Hankasalmella sijaitsevalla kiinteistöllä on päärakennus, joka on muutettu omakotitaloksi, saunarakennus sekä autotalli. Päärakennuksessa on alakerrassa yksi makuuhuone, oleskelutila, keittiö, takkatupa, erillinen wc sekä saunatila. Päärakennuksessa olevassa yläkerrassa on makuuhuone sekä parveke, josta aukeaa näkymät suoraan järvelle päin. Saunarakennus on rakennettu vuonna 2017. Saunalta on helppo kävellä omaa rantaa pitkin järveen viilentävälle uinnille. Kahdelle autolle olevassa autotallissa on hyvin niin parkki- kuin säilytystilaa. Kiinteistö sijaitsee Hankasalmella, rauhallisille asuinalueella. Kiinteistön ympärillä olevassa Hankavedessä voi esimerkiksi kalastaa. Hieman alle hehtaarin oma tontti tuo rauhaa ja yksityisyyttä asunnolle. Kiinteistölle kulkeva tie vie perille pihaan asti. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde! Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

125.0 m2

Kokonaispinta-ala

183.0

Kuvaus

Omarantainen loma-asunto, joka on muutettu omakotitaloksi!

Hankasalmella sijaitsevalla kiinteistöllä on päärakennus, joka on muutettu omakotitaloksi, saunarakennus sekä autotalli. Päärakennuksessa on alakerrassa yksi makuuhuone, oleskelutila, keittiö, takkatupa, erillinen wc sekä saunatila. Päärakennuksessa olevassa yläkerrassa on makuuhuone sekä parveke, josta aukeaa näkymät suoraan järvelle päin. Saunarakennus on rakennettu vuonna 2017. Saunalta on helppo kävellä omaa rantaa pitkin järveen viilentävälle uinnille. Kahdelle autolle olevassa autotallissa on hyvin niin parkki- kuin säilytystilaa.

Kiinteistö sijaitsee Hankasalmella, rauhallisille asuinalueella. Kiinteistön ympärillä olevassa Hankavedessä voi esimerkiksi kalastaa. Hieman alle hehtaarin oma tontti tuo rauhaa ja yksityisyyttä asunnolle. Kiinteistölle kulkeva tie vie perille pihaan asti.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde!

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittely: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parketti/laatta, seinät paneeli.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, rullaverhot, verhotangot, pyykinpesukone, kuivausrumpu, lämminvesivaraaja.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa suihku.

Kaavatiedot

Hankasalmen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/mineriittikate

Lämmitys

Puu (varaava takka) ja ilmalämpöpumppu

Rakennusvuosi

1994

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

155000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu