Sammonkatu 8 A, 94.0 m2

3h,k,ruokailutila,kh,wc,vh,p

209673.58 €

Velaton myyntihinta 225000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava ylimmän kerroksen kulmahuoneisto Sammonkadulla. Ylimmän, hissitalon 5. kerroksen, kodissa on mukava pohjaratkaisu – olohuone on tilava, keittiön ja olohuoneen yhdistää vanhemmista taloista tuttu ruokailuhuone. Makuuhuoneita on kaksi tai miksei ruokailutila voisi toimia myös makuu- tai työhuoneena. Keittiö on uusittu vuonna 2013 kaapistojen ja kodinkoneiden osalta. Hyvän kokoinen kylpyhuone on remontoitu 2020. Lisäksi asunnossa on myös erillinen wc joka helpottaa arjessa. Sammonkadun asunnossa on koko huoneiston leveydellä oleva lasitettu parveke, josta on näkymät sisäpihalle päin. Taloyhtiöllä on saunan lisäksi myös uima-allashuone, joka on asukkaiden käytössä pienellä vuosimaksulla. Taloyhtiö on myynyt omistamansa maa-alueen määräosan rakennusoikeuksineen. Tonttikaupasta tulee jatkossa yhtiölle/osakkaille merkittävää hyötyä taloudellisesti remonttikustannusten/vastikevapautuksien muodossa. Yhtiössä on tehty paljon korjauksia kuten ikkunoiden uusinta, kattoremontti, käyttövesiputkiston uusinta ja viemäreiden sukitus. Sammonkadun talo sijaitsee kivenheiton päässä ydinkeskustasta mutta on kuitenkin hieman sivussa kovimmalta kaupungin sykkeeltä. Vieressä oleva Harju tarjoaa ulkoilijalle hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet aina koiralenkeistä porrastreeneihin. Naapurissa tien toisella puolella on Puistokoulu ja Päivärinteen päiväkoti. Myös yliopistolle, lukioihin sekä ammattikorkea- ja ammattikouluihin on kävelymatka. Tämä koti on heti vapaa. Sovi kanssani yksityinen esittelysi Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

94.0 m2

Kokonaispinta-ala

94.0

Kuvaus

Tilava ylimmän kerroksen kulmahuoneisto Sammonkadulla.

Ylimmän, hissitalon 5. kerroksen, kodissa on mukava pohjaratkaisu – olohuone on tilava, keittiön ja olohuoneen yhdistää vanhemmista taloista tuttu ruokailuhuone. Makuuhuoneita on kaksi tai miksei ruokailutila voisi toimia myös makuu- tai työhuoneena. Keittiö on uusittu vuonna 2013 kaapistojen ja kodinkoneiden osalta. Hyvän kokoinen kylpyhuone on remontoitu 2020. Lisäksi asunnossa on myös erillinen wc joka helpottaa arjessa.

Sammonkadun asunnossa on koko huoneiston leveydellä oleva lasitettu parveke, josta on näkymät sisäpihalle päin.

Taloyhtiöllä on saunan lisäksi myös uima-allashuone, joka on asukkaiden käytössä pienellä vuosimaksulla. Taloyhtiö on myynyt omistamansa maa-alueen määräosan rakennusoikeuksineen. Tonttikaupasta tulee jatkossa yhtiölle/osakkaille merkittävää hyötyä taloudellisesti remonttikustannusten/vastikevapautuksien muodossa. Yhtiössä on tehty paljon korjauksia kuten ikkunoiden uusinta, kattoremontti, käyttövesiputkiston uusinta ja viemäreiden sukitus.

Sammonkadun talo sijaitsee kivenheiton päässä ydinkeskustasta mutta on kuitenkin hieman sivussa kovimmalta kaupungin sykkeeltä. Vieressä oleva Harju tarjoaa ulkoilijalle hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet aina koiralenkeistä porrastreeneihin. Naapurissa tien toisella puolella on Puistokoulu ja Päivärinteen päiväkoti. Myös yliopistolle, lukioihin sekä ammattikorkea- ja ammattikouluihin on kävelymatka.

Tämä koti on heti vapaa.

Sovi kanssani yksityinen esittelysi

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin. Keittiö remontoitu vuonna 2013.

Kylpyhuone

Suihku, wc-istuin, peilikaappi, allaskaapisto, pesukoneliitäntä, siivouskaappi. Kylpyhuone remontoitu vuonna 2020

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1973

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

209673.58

Asuntojen lukumäärä

A 34

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Sammonkatu 8

Huoltoyhtiö

Antti Rontti Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/5

Rakennusmateriaali

Betoni