Salavantakunen 3 A, 58.0 m2

2 mh, olohuone, keittiö, kph, sauna, erill. wc, aula, varasto

210000.00 €

Velaton myyntihinta 210000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Uutuutta huokuva kaunis ja moderni paritalomainen mökki Himoksella, monipuolisten aktiviteettien ytimessä! Himos Areenalle on matkaa alle kilometri ja golf-kentän vehreä maisema avautuu suoraan takapihalta. A-puoli vapaana, B-puoli myyty! Isoista, korkeista ikkunoista tulvii valoa koko huoneistoon. Alakerrassa on tilava tupakeittiö, kauniit valkoiset kaapistot ja rosteriset kodinkoneet, kylpyhuone ja ikkunallinen sauna. Yläkerrassa on kaksi huonetta ja varasto sekä erillinen wc. Terassin yhteydessä ulkoporeallas, sisäänkäynnin vieressä molemmilla huoneistoilla omat autokatokset. Himos on Jämsässä sijaitseva matkailukeskus, jossa voit kesäisin harrastaa muun muassa golfia, melontaa, kalastusta ja tutkia ympäröiviä maastoja patikoiden tai pyöräillen, talvella kannattaa tutustua alueen monipuolisiin laskettelurinteisiin. Himoksen laajan aktiviteetti- ja tapahtumakirjon vuoksi alueella on kova kysyntä myös vuokramökeistä, joten mökki soveltuu hyvin myös sijoitus-/vuokrauskäyttöön. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

58.0 m2

Kokonaispinta-ala

65.6

Kuvaus

Uutuutta huokuva kaunis ja moderni paritalomainen mökki Himoksella, monipuolisten aktiviteettien ytimessä! Himos Areenalle on matkaa alle kilometri ja golf-kentän vehreä maisema avautuu suoraan takapihalta.
A-puoli vapaana, B-puoli myyty!

Isoista, korkeista ikkunoista tulvii valoa koko huoneistoon.
Alakerrassa on tilava tupakeittiö, kauniit valkoiset kaapistot ja rosteriset kodinkoneet, kylpyhuone ja ikkunallinen sauna. Yläkerrassa on kaksi huonetta ja varasto sekä erillinen wc. Terassin yhteydessä ulkoporeallas, sisäänkäynnin vieressä molemmilla huoneistoilla omat autokatokset.

Himos on Jämsässä sijaitseva matkailukeskus, jossa voit kesäisin harrastaa muun muassa golfia, melontaa, kalastusta ja tutkia ympäröiviä maastoja patikoiden tai pyöräillen, talvella kannattaa tutustua alueen monipuolisiin laskettelurinteisiin.
Himoksen laajan aktiviteetti- ja tapahtumakirjon vuoksi alueella on kova kysyntä myös vuokramökeistä, joten mökki soveltuu hyvin myös sijoitus-/vuokrauskäyttöön.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 050 546 1043

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattiat: laminaatti/laatta.
Seinät: pääasiassa maalatut.

Keittiön varusteet

Vaaleat Trio-keittiön kaapistot, rosteriset kodinkoneet (jääkaappi/pakastin, erillisuuni, keraaminen liesitaso, integroitu mikroaaltouuni).

Kylpyhuone

Alakerran kylpyhuoneessa suihku, pesukoneliitäntä, allaskaapisto, peili, käsisuihku.
Ikkunallinen sauna Harvian sähkökiukaalla, katossa led-valot.
Yläkerrassa erillinen wc, jossa allaskaapisto.

Kaavatiedot

Jämsän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys; alakerrassa lattialämmitys, yläkerrassa patterit

Rakennusvuosi

2019

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

210000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu