Saaritie 45, 145.0 m2

4h, k, khh, ph, s, 2x wc, vh, varastotila

205000.00 €

Velaton myyntihinta 205000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Sympaattinen omakotitalo Muuratsalossa, aivan Päijänteen rannan tuntumassa. Järven puoleisista ikkunoista avautuvat esteettömät näkymät Päijänteelle, joten esimerkiksi aamupalapöydässä voi ihailla vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa järvimaisemaa. Olohuoneessa tunnelmaa ja lämpöä on tuomassa kaunis pönttöuuni, kuten myös yläkerran toisessa makuuhuoneessa. Olohuoneesta makuuhuoneeseen johdattavat kauniit pariovet, ja makuuhuoneesta on käynti ulos terassille. Terassit on niin ikään asemoitu siten, että järvinäköalaa voi ihailla sekä grillatessa että ulkona rennosti oleskellessa. Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta. Kellarikerroksesta löytyvät kodinhoito- ja pesutilat sekä moneen käyttöön mukautuva ikkunallinen harraste-/varastohuone. -30-lukulainen talo on kokenut vuosikymmenten aikana sekä pienempiä että suurempia muodonmuutoksia remonttien myötä. "Päijänteen Tahitilla" asut vesistön ympäröimänä, ja ulkoilureitit kuljettavat pitkin saariston rantoja. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Muuratsalon koulu (1.-4. luokat), ja Säynätsälon palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

145.0 m2

Kokonaispinta-ala

197.0

Kuvaus

Sympaattinen omakotitalo Muuratsalossa, aivan Päijänteen rannan tuntumassa.

Järven puoleisista ikkunoista avautuvat esteettömät näkymät Päijänteelle, joten esimerkiksi aamupalapöydässä voi ihailla vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa järvimaisemaa. Olohuoneessa tunnelmaa ja lämpöä on tuomassa kaunis pönttöuuni, kuten myös yläkerran toisessa makuuhuoneessa. Olohuoneesta makuuhuoneeseen johdattavat kauniit pariovet, ja makuuhuoneesta on käynti ulos terassille. Terassit on niin ikään asemoitu siten, että järvinäköalaa voi ihailla sekä grillatessa että ulkona rennosti oleskellessa.
Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta. Kellarikerroksesta löytyvät kodinhoito- ja pesutilat sekä moneen käyttöön mukautuva ikkunallinen harraste-/varastohuone.

-30-lukulainen talo on kokenut vuosikymmenten aikana sekä pienempiä että suurempia muodonmuutoksia remonttien myötä.

"Päijänteen Tahitilla" asut vesistön ympäröimänä, ja ulkoilureitit kuljettavat pitkin saariston rantoja. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Muuratsalon koulu (1.-4. luokat), ja Säynätsälon palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Muuta kauppaan kuuluvaa: Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, naulakko, lämminvesivaraaja, jätesäiliö, istutukset.

Käyttöoikeus naapuritalon kohdalla olevaan, pitkään laituriin.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesti (2021), astianpesukone. Pöytätasojen pintamateriaali: laminaatti. Lattiat: korkki.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (patterit + lattia)

Rakennusvuosi

1937

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

205000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Puu