Saarijärventie 5 B, 81.5 m2

3 h, keittiö, sauna, ph, 2xwc, khh, vh, lasitettu parveke, terassi

151562.46 €

Velaton myyntihinta 158000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Rivitalokolmio loistavalla sijainnilla Tuomijärven rannalla, 3 km päässä Jyväskylän keskustasta! Rivitalokolmio jakautuu kahteen eri kerrokseen. Alemmassa kerroksessa sijaitsee molemmat makuuhuoneet sekä vuonna 2004 remontoitu kylpyhuone ja sauna. Makuuhuoneet sijaitsevat eri päädyissä asuntoa jättäen ne omaan rauhaansa. Alakerroksen kylpyhuoneessa sijaitsee asunnon oma sauna. Yläkerroksessa on puolestaan vuonna 2005 remontoitu keittiö, erillinen wc ja kodinhoitohuone sekä avara olohuone, jonka päässä on lasitettu parveke. Keittiöön mahtuu hyvin ruokaluryhmä. Asunnolle kuuluu oma autokatospaikka. Sijainnin mahdollistamat erilaiset mahdollisuudet ovat loistavat! Asunnosta pääsee kätevästi kävelylle molempiin joko Tuomio- tai Palokkajärven kauniisiin rantamaisemiin. Ulkoilumahdollisuuksia lisää Mankolan monipuoliset ulkoilupaikat sekä Tuomiojärven aktiviteetti mahdollisuudet. Lähistöllä sijaitsee myös useita eri koulutuslaitoksia kuten ylä- ja ala-aste sekä ammattikouluja. Keskusta ja kauppakeskukset, kuten Seppä tai Palokankeskus sijaitsevat lähettyvillä. Asunnolta on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

81.5 m2

Kokonaispinta-ala

81.5

Kuvaus

Rivitalokolmio loistavalla sijainnilla Tuomijärven rannalla, 3 km päässä Jyväskylän keskustasta!

Rivitalokolmio jakautuu kahteen eri kerrokseen. Alemmassa kerroksessa sijaitsee molemmat makuuhuoneet sekä vuonna 2004 remontoitu kylpyhuone ja sauna. Makuuhuoneet sijaitsevat eri päädyissä asuntoa jättäen ne omaan rauhaansa. Alakerroksen kylpyhuoneessa sijaitsee asunnon oma sauna. Yläkerroksessa on puolestaan vuonna 2005 remontoitu keittiö, erillinen wc ja kodinhoitohuone sekä avara olohuone, jonka päässä on lasitettu parveke. Keittiöön mahtuu hyvin ruokaluryhmä.

Asunnolle kuuluu oma autokatospaikka.

Sijainnin mahdollistamat erilaiset mahdollisuudet ovat loistavat! Asunnosta pääsee kätevästi kävelylle molempiin joko Tuomio- tai Palokkajärven kauniisiin rantamaisemiin. Ulkoilumahdollisuuksia lisää Mankolan monipuoliset ulkoilupaikat sekä Tuomiojärven aktiviteetti mahdollisuudet. Lähistöllä sijaitsee myös useita eri koulutuslaitoksia kuten ylä- ja ala-aste sekä ammattikouluja. Keskusta ja kauppakeskukset, kuten Seppä tai Palokankeskus sijaitsevat lähettyvillä. Asunnolta on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 0503710699.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Lattiapinnat parkettia, seinäpinnat maalattu / tapetoitu. Vuoden 2020 kokonaissähkönkulutus (lämmitys- ja käyttösähkö) ollut 10.496 kwh.

Keittiön varusteet

Tilava keittiö, joka remontoitu vuonna 2005. Varusteina jääkaappi/pakastin, astianpesukone, integroitu liesi ja uuni, liesituuletin, kaapistot.

Kylpyhuone

Pesuhuone ja sauna remontoitu 2004. Suihku, wc-istuin, peili, allaskaappi. Lattialämmitys.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto, tiilikate

Lämmitys

Sähkölämmitys

Rakennusvuosi

1984

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

151562.46

Asuntojen lukumäärä

B 13

Taloyhtiön nimi

As. Oy Löylyjoenpuisto

Huoltoyhtiö

Jouko Tervakari Noste Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2

Rakennusmateriaali

Puu ja tiili