Saarijärventie 112, 168.0 m2

3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, aula, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone, 2*wc, parveke, terassit, autotalli

248000.00 €

Velaton myyntihinta 248000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis, vuonna 2014 mittavan remontin ja laajennuksen kokenut omakotitalo rauhallisella sijainnilla Palokan Terttumäessä! Alakerrassa on iso keittiö sekä tilava olohuone, jonka vinokatto kohoaa yli 5 metrin korkeuteen. Keittiössä on tilaa isommallekin ruokailuryhmälle ja osin olohuoneeseen avattu seinä mahdollistaa seurustelun huoneesta toiseen ruokailun ja ruoanlaiton lomassa. Alakerran makuuhuone on iso, ja tunnelmaa huoneeseen luo kaunis takka. Makuuhuoneen yhteydessä oleva alkovi toimii mainiosti esimerkiksi työtilana tai pienen lapsen makuutilana. Laajennusosaan on tehty käytännölliset kodinhoito- ja pesutilat. Yläkerrassa on iso makuuhuone omalla parvekkeella sekä wc. Aulatilasta on ullakkotilat purettu osaksi aulaa, joten oleskelutilaa löytyy yläkerrastakin reilusti. Aulan toisella puolella on toinen iso huone, josta saa makuuhuoneen vaikkapa kahdelle lapselle. Omakotitalo sekä iso, 76 m2:n autotalli sijaitsevat omalla tontillaan, jonka lisäksi kauppahintaan kuuluu viereinen 1500 m2:n suuruinen tila, jolla sijaitsee vanha varasto-/autotallirakennus. Viereinen tila on mahdollista muuttaa asemakaavan mukaiseksi tontiksi, jolla kokonaisrakennusoikeus on noin 375 kerrosneliömetriä. Palokan kattavat palvelut, koulut ja päiväkodit hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

168.0 m2

Kuvaus

Kaunis, vuonna 2014 mittavan remontin ja laajennuksen kokenut omakotitalo rauhallisella sijainnilla Palokan Terttumäessä!

Alakerrassa on iso keittiö sekä tilava olohuone, jonka vinokatto kohoaa yli 5 metrin korkeuteen. Keittiössä on tilaa isommallekin ruokailuryhmälle ja osin olohuoneeseen avattu seinä mahdollistaa seurustelun huoneesta toiseen ruokailun ja ruoanlaiton lomassa.
Alakerran makuuhuone on iso, ja tunnelmaa huoneeseen luo kaunis takka. Makuuhuoneen yhteydessä oleva alkovi toimii mainiosti esimerkiksi työtilana tai pienen lapsen makuutilana. Laajennusosaan on tehty käytännölliset kodinhoito- ja pesutilat.

Yläkerrassa on iso makuuhuone omalla parvekkeella sekä wc. Aulatilasta on ullakkotilat purettu osaksi aulaa, joten oleskelutilaa löytyy yläkerrastakin reilusti. Aulan toisella puolella on toinen iso huone, josta saa makuuhuoneen vaikkapa kahdelle lapselle.

Omakotitalo sekä iso, 76 m2:n autotalli sijaitsevat omalla tontillaan, jonka lisäksi kauppahintaan kuuluu viereinen 1500 m2:n suuruinen tila, jolla sijaitsee vanha varasto-/autotallirakennus. Viereinen tila on mahdollista muuttaa asemakaavan mukaiseksi tontiksi, jolla kokonaisrakennusoikeus on noin 375 kerrosneliömetriä.

Palokan kattavat palvelut, koulut ja päiväkodit hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaattia/laattaa, seinät maalattu/tapetoitu.

Sähkönkulutus (sis. lämmitys- ja taloussähkön) n. 18 000 kWh:a vuodessa.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, takka, lämminvesivaraaja, hälytys-/valvontajärjestelmä (Verisure), jätesäiliö, istutukset.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastekaappi, erillisliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, kalusteisiin integroitu astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni.

Kylpyhuone

Alakerran pesuhuoneessa suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Ilmavesilämpöpumppu (2017) vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisäksi takka.

Rakennusvuosi

1954

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

248000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Puu