Saaniementie 139, 104.0 m2

3h+k+khh/kph+parvi+kellaritilat+terassit+rantasauna

790000.00 €

Velaton myyntihinta 790000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Nyt tarjolla mahdollisuus ostaa hieno loma-asuntokokonaisuus Päijänteen rannalta. Upea, kallioinen tontti porrastuu jylhänä kohti rantaviivaa, tarjoten korkeuksistaan huikeat maisemat edessä avautuvalle Päijänteelle. Piha on kiviyrittäjien taidonnäyte, joka kuljettaa kulkijan kiillotetusta graniitista ladotun piha-alueen yli, monumenttimaisen grillikatoksen ja muurien ohi, lukuisia porrastuksia pitkin aina kauniille hiekkarannalle saakka. Korkeat männyt kehystävät jylhää maisemaa. Tontin moniportaisuus tarjoaa asukkaiden ympärille tilaa ja rauhaa. Erillinen patio, grillikatos, paviljonki, poreallas ja tukirakennukset tarjoavat upean paikan istua iltaa. Erillinen sauna- ja aittarakennus tarjoaa lempeät löylyt puukiukaan lempeässä suhinassa. Kesällä omalta laiturilta voi pulahtaa uimaan tai lähteä melomaan tai veneilemään Päijänteelle. Kontion päärakennus "Stone Villa" seisoo komeana tontin harjalla. Sisällä olohuoneen korkeat ikkunat tuovat maiseman aivan kuin sisälle saakka. Lasitetut terassit avautuvat etelään Päijänteelle ja lisäävät tilan tunnetta. Keittiöstä pääsee lasitetulle verannalle vaikkapa aamukahville sekä pihalle grillailemaan. Kellarikerroksen tunnelmalliseen takkahuoneeseen voi virittää tulet ja takan lämmöstä pääsee nauttimaan myös keskikerroksen olohuoneen sydämenä toimivan takan ääressä. Kellarikerroksen huone toimii vaikkapa kuntosalina tai harrastetilana. Majoitustilaa on mukavasti niin makuuhuoneissa kuin saunarakennuksen aittahuoneessakin. Täällä voit yhdistää loma-asumisen ja luontoelämän keskellä kauneinta Jämsää. Soita ja sovi oma yksityisesittelyaikasi: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 050 6736 106 nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

104.0 m2

Kokonaispinta-ala

199.0

Kuvaus

Nyt tarjolla mahdollisuus ostaa hieno loma-asuntokokonaisuus Päijänteen rannalta.

Upea, kallioinen tontti porrastuu jylhänä kohti rantaviivaa, tarjoten korkeuksistaan huikeat maisemat edessä avautuvalle Päijänteelle. Piha on kiviyrittäjien taidonnäyte, joka kuljettaa kulkijan kiillotetusta graniitista ladotun piha-alueen yli, monumenttimaisen grillikatoksen ja muurien ohi, lukuisia porrastuksia pitkin aina kauniille hiekkarannalle saakka. Korkeat männyt kehystävät jylhää maisemaa.

Tontin moniportaisuus tarjoaa asukkaiden ympärille tilaa ja rauhaa. Erillinen patio, grillikatos, paviljonki, poreallas ja tukirakennukset tarjoavat upean paikan istua iltaa. Erillinen sauna- ja aittarakennus tarjoaa lempeät löylyt puukiukaan lempeässä suhinassa. Kesällä omalta laiturilta voi pulahtaa uimaan tai lähteä melomaan tai veneilemään Päijänteelle.

Kontion päärakennus "Stone Villa" seisoo komeana tontin harjalla. Sisällä olohuoneen korkeat ikkunat tuovat maiseman aivan kuin sisälle saakka. Lasitetut terassit avautuvat etelään Päijänteelle ja lisäävät tilan tunnetta. Keittiöstä pääsee lasitetulle verannalle vaikkapa aamukahville sekä pihalle grillailemaan. Kellarikerroksen tunnelmalliseen takkahuoneeseen voi virittää tulet ja takan lämmöstä pääsee nauttimaan myös keskikerroksen olohuoneen sydämenä toimivan takan ääressä. Kellarikerroksen huone toimii vaikkapa kuntosalina tai harrastetilana. Majoitustilaa on mukavasti niin makuuhuoneissa kuin saunarakennuksen aittahuoneessakin.

Täällä voit yhdistää loma-asumisen ja luontoelämän keskellä kauneinta Jämsää.

Soita ja sovi oma yksityisesittelyaikasi:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
050 6736 106
nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Eteisen pintamateriaalit: lattia: marmori, seinät: hirsi, katto: paneeli.
Rantasaunan pintamateriaalit: lattia: laatta, seinät: hirsi, katto: paneeli.

Muut varusteet ja kauppaan kuuluvat varusteet: kaksi takkaa ja puuhella, kiinteät valaisimet, pimennysverhot, naulakko, pyykinpesukone,lämminvesivaraaja, pihavarusteet, parveke- ja terassilasitukset, istutukset ja kivetykset.

Kuntotarkastus laadittu 22.06.2016, raportti saatavissa välittäjältä.

Keittiön varusteet

Tyylikäs, mustaharmaa keittiö, jossa graniittiset mustat työtasot. Keittiöstä käynti lasitetulle verannalle, josta upeat aamukahvimaisemat järvelle ja suora käynti ulos vaikkapa grillailemaan. Varusteet: keraaminen liesi, Festivon jääkaappipakastin, liesituuletin, integroitu astianpesukone, allas kaarihanalla, puuhella. Lattiat: graniittia, seinät: hirsi, katto: paneeli.

Kylpyhuone

Keskimmäisessä kerroksessa tilava kylpyhuone, jonka yhteydessä kodinhoitotila. Varusteet: suihkukaappi, kaapistot, allaskaappi, peilikaapisto, varaus pesukoneelle. Tilasta käynti parvekkeelle. Lattiat: graniitti, seinät: hirsi, katto: paneeli.

Kaavatilanne

Ranta-asemakaava

Kaavatiedot

Jämsän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/profiilipeltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys

Rakennusvuosi

2009

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

790000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Hirsi